An Ode To L'Oréal Paris

Remember my An Ode To NARS post? I thought if would be nice to talk about a drugstore brand this time as NARS's not really in everyones budget. When I think of my favourite drugstore brands it's hands down L'Oréal Paris. Almost everything I tried from them is amazing and for me their products are very reasonably priced. 

_____________________________
CZ
Většina z vás si asi vzpomíná na můj nedávný An Ode To NARS článek. Řekla jsem si, že by tento měsíc nebylo od věci se zaměřit na trochu cenově dostupnější značku. A pokud bych měla říct svou nejoblíbenější drogérkovou značku, bylo by to rozhodně L'Oréal Paris. Vyhovovala mi valná většina produktů, které jsem od nich zkusila a z mého pohledu jsou u nich ceny přiměřeny kvalitě.

Let's start with the base. I spoke about the True Match foundation not that long ago (here) and I have to admit it became one of my favourite foundations. It has an amazing finish to it which I love but also doesn't look cake-y. I basically love the whole True Match family - the concealer (here) is great for those days then you really want to cover and the True Match Powder* is nice as well. It has more coverage than my favourite Bourjois Healthy Balance but still doesn't look too powder-y. And what would a life be without the amazing YSL Touché Éclat dupe - Lumi Magique. I spoke about it here so if you wanna check it out (wink wink). Last but not least I own one of their bronzers - the Glam Bronze Bronzer* and I have to say it's really nice! It going to suit me more during the summer time (it also look way more orange in the picture, trust me) but the highlight in it is a great all-year-rounder! 
_____________________________
CZ
Začnu zase těmi základními produkty, jako jsou make-upy či korektory. Musím říci, že jsem si zamilovala celou jejich True Match rodinku, i když má vyšší krytí, než které běžně potřebuji. O True Match make-upu jsem psala nedávno tady a musím přiznat, že jsem si ho od té doby oblíbila ještě víc! True Match korektor (tady) je tím, pro který sáhnu, když potřebuji vyšší krytí. A i když se jejich True Match pudr* nevyrovná mému nejoblíbenějšímu Bourjois Healthy Balance, stále vypadá méně pudrově než většina ostatních pudrů. No a co by byl život bez pořádného rozjasnění v podobě Touché Éclat dvojníka - Lumi Magique? Psala jsem o nich tady, tak se na článek určitě podívejte! Jako poslední tu mám Glam Bronze bronzer*, který mi sice bude lépe sedět v létě (ale nebojte, ve skutečnosti není tak oranžový, jako na fotkách!), tu rozjasňovací část ale spokojeně používám celý rok a je vážně krásná!

Onto the eyes there are a few product I've been loving from L'Oréal Paris. Especially their brow products because the Brow Artist Designer* (here) works really nice and has a spoolie on once side which is really handy. The Brow Artist Plumper is a great tinted brow gel which holds everything in place all day. I've also experienced great results with lot of L'Oréal's eyeshadows such as with these Infallible ones which are basically a pressed pigments. I also own one of the new Color Riche single shadows which will pop in a #FOTD later this week! And the False Lash Wings Intenza* is a love of my life (here)! 
_____________________________
CZ
Jako další tu máme produkty na oči a obočí a těch dělá L'Oréal víc než mnoho! Já si v poslední době zamilovala jejich produkty na obočí a to jak Brow Artist Designer* (tady), který má na jednom konci i štětinku k pročesání obočí, která se vážně hodí, tak i Brow Artist Plumper, což je skvělý zabarvený gel na obočí, který udrží vše na svém místě! S L'Oréal stíny mám neméně skvělé zkušenosti (vzpomínám si, když jsem je jako malá kradla mamce z její kosmetické taštičky haha) a to především s jejich Infallible stíny, což jsou vlastně pressed pigments. Také jsme si s mamkou nedávno pořídily nové (a skvělé) Color Riche single stíny, které by se měly objevit ve #FOTD tento týden! No a False Lash Wings Intenza* (tady) je jednou z mých nejoblíbenějších řasenek vůbec!

Lastly we have the lipstick and nail department. I looove every single lip product I've tried from L'Oréal but my favourite ones are these Rouge Caresse Lipsticks* (here)! They're more of a tinted balms but the shade range is amazing, they have a great pigmentation (for what they are) and they last and moisturize your lips! Another range worth a mention is their Collection Privé 'by celebs' (they have the Nude collection as well as the Red collection) - these lipsticks rock. I own the Red by Doutzen* (here) and it's one of my all time favourites! And let's talk about their nail polishes for a bit. These are my favourite drugstore nail polish formula for sure. They're pigmented, last a long time and the brush is amazing. I'm working on a separate post on these ones so keep your eyes on that. 

So that's it! My favourite pics from the L'Oréal Paris range/my collection! Which product is your favourite one from L'Oréal? And which products are you interested in?

_____________________________
CZ
No a jako poslední se pojďme vrhnout na produtky na rty a nehty! Miluju snad všechny produkty na rty od L'Oréal, které jsem vyzkoušela. Pokud bych ovšem měla vybrat ty úplně nej, jsou to rozhodně mé milované Rouge Caresse Lipsticks* (tady)! Jsou to spíš balzámky, než rtěnky, ale i tak mají skvělou pigmentaci, spoustu odstínů, na rtěch vydrží v celku dlouho a příjemně hydratují! Další řada, která rozhodně stojí za to je Collection Privé, což jsou rtěnky vytvořené ve spojení s ambasadorkami L'Oréal Paris. Takto již byly vytvořeny dvě řady rtěnek - nudes a reds a já svou Red by Doutzen* (tady) miluju! O lacích na nehty L'Oréal vám připravuji samostatný článek, ale můžu vám s klidnou duší říct, že jsou to mé nejoblíbenější drogérkové laky! Tak se těšte na článek!

Tak a je to! Mé nejoblíbenější kousky od L'Oréal Paris/má kolekce! Jaké produkty vám od L'Oréal nejvíce vyhovují a jaké produkty vás nejvíce zaujaly?

15 komentářů

  1. Hodně mě baví jejich laky na nehty a Color Riche stíny. Chystám se ale na nějaký jejich produkt na obočí :)
    www.rinakrois.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem z laků naprosto nadšená a článek o Color Riche jsem u tebe četla, ten odstín vypadá krásně :) Určitě koukni na Brow Artist Plumper, s tmavými vlasy by ti teď mohl sedět :)

      Vymazat
    2. Jo, ty Color Riche doporučuju! Mam ještě zálusk na další odstíny, u nás bohužel nedostupný :( Tak si asi udělám brzo nějakej výlet do zahraničí :D
      Jojo, určitě to omrknu! Děkuju za doporučení! :))

      Vymazat
  2. L'Oréal mám hodně ráda. Kromě výše zmíněného bronzeru a produktů na obočí za mě za zmínku ještě rozhodně stojí tužky na oči - tedy, jsem vlastníkem pouze jedné, ale jsem s ní nadmíru spokojená :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na ty se také chystám, o jejich Super Liner řadě jsem slyšela už několikrát! :)

      Vymazat
  3. Značku L´oréal Paris mám taky moc ráda. Nedám dopusit na jejich laky na nehty a rtěnky :) A i make-upy mají super.... a vlastně je toho mnohem víc :)

    Vůně Essence + Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak máme stejně oblíbence :) Ještě toho mám ale spousty, co bych ráda vyzkoušela :)

      Vymazat
  4. Jsme na tom s názorem na L´Oreal stejně. Nejvíce mám jejich laků a produktů na rty, miluju ty Caresse "lesky". False Lash Wings Intenzu zrovna používám, je perfektní. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda! :) Máme hodně podobné oblíbence! Ty jejich laky jsou boží!

      Vymazat
  5. Jee, narazila jsem na tvuj blog na doporuceni mii z kissbooku a jsem moc rada. :-) Super clanek i blog! Budu sledovat dale i zpetne zkouknu. ;-) Sikulka jsi.

    OdpovědětVymazat
  6. Hi! I am also recently rediscovering this brand, I forgot a bit about them for a while but Loreal is truly one of my fave drugstore brands! Loved this post :) x Josune, Your Beauty Script

    Latest post : http://yourbeautyscript.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Me too! I tend to forget about great drugstore products quite often. I'm glad you liked it! :)

      Vymazat
  7. L'Oreal považuju za skvělou a hlavně kvalitnější značku, kterou můžeme sehnat v drogériích, ale kupodivu od nich doma tolik produktů nemám. kéž by k nám tak přišla tahle verze True Match make-upů! :)

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig