#FOTD: New Bits and Bobs

I've been trying out a lot of new beauty stuff in the past few days and for today's post I wanted to share some of them with you! Some of them are a hit, some of them on the other hand are bit of a miss but let's take a closer look!

I already spoke about the Lancôme Miracle Cushion* here. For me it's a nice lightweight everyday foundation which doesn't emphasis dry patches or ever look cake-y. There's a new 'concealer' thrown in which actually belongs to my mum. I was interested in the Bobbi Brown corrector and concealer but I never really paid attention to this one. It's the Bobbi Brown Tinted Eye Brightener in Light Bisque. I don't like wearing heavy concealers under my eyes and this one is the bomb *sorry mom*. Moving onto the cheeks I recently got another shade of the NARS Contour Blush and this one is Olympia* (the lightest one). I love Paloma more for a blush purpose but this one is a spot on perfect contour shade for me! A definite hit! One which is more of a miss is the Bourjois Cream Blush in the shade Pink Sunwear. Don't get me wrong I really like the formula of these as they're quite similar to my favourite Topshop one! It's just the pigmentation of this one that bothers me. You have to really build it up and load your brush with a lot of products! But I won't give up and will try a different technique! I'm still on a hunt for a perfect mascara (any recommendations are welcomed!) and I'm currently trying out the Maybelline Colossal Volume Express*. It's really good at lengthening not that much in adding volume (haha) but overall it's a great mascara! And last but not least we have a newbie from Sephora - the Oil Infusion*. I'm still testing this one out but the first impression is that so far so good. 

What have you been testing out recently? Or which products are your favourite ones at the moment?

Wearing: Lancôme Miracle Cushion in 2,  Bobbi Brown Tinted Eye Brightener in Light Bisque, NARS Contour Blush in Olympia, Bourjois Cream Blush in Pink Sunwear, NARS Brow Perfector in Kalamata, Stila Stay All Day Liquid Liner in Black, Maybelline Colossal Volume Express Mascara and Sephora Oil Infusion
CZ
Posledních pár dní zkouším spoustu nových věcí a tak bych vám v dnešním článku chtěla několik z nich přiblížit. Část z nich jsou jasní oblíbenci, jiní se řadí spíše do opačné kategorie, ale pojďme se na to podívat postupně!

Lancôme Miracle Cushion* jsem vám již psala tady a můj názor na něj je stále stejný. Je to pro mě skvělý každodenní make-up, který pleť nevysuší a vypadá přirozeně. Částečně také zkouším nový korektor, který si pořídila mamka (a podle toho, jak často ho vidím vespod její kosmetické taštičky, se k němu nejspíš moc nemá) a to Bobbi Brown Tinted Eye Brightener v odstínu Light Bisque. Pod oči mám ráda spíš ty lehčí korektory, které oční okolí nezatěžují a tento je přesně takový! Krásně lehoučký, ale zároveň hezky kryje. Přesuňme se ale k tvářím. Tady mám dvě novinky a jednou z nich je další odstín NARS Contour Blush a tentokrát je to Olympia*. Tmavší odstín Paloma používám spíš jako tvářenku/lehkou konturu, Olympia je ovšem přesně můj konturovací odstín. V létě na mě sice asi bude trochu moc světlá, teď jsem z ní ale nadšená! A v následujících týdnech by se měly dostat i do našich Sephor! Určitě palec nahoru. U čeho si ovšem nejsem tak jistá, je Bourjois Cream Blush v odstínu Pink Sunwear. Nejde o to, že by mi nevyhovovala konzistence této krémovky, ba naopak! Je hodně podobná mým oblíbeným z Topshopu, takže by vlastně neměl být problém. Ten ovšem nastává u samotného odstínů, který prostě není dostatečně pigmentovaný a musíte ho hodně vrstvit, aby byl vůbec vidět. Já se ale nevzdám a budu ji zkoušet nanést i jinak, jelikož mám trochu pocit, že právě kvůli štětci ztrácí na intenzitě. Jinak stále sháním tu pravou řasenku (jakékoli tipy do komentářů, prosím!) a mometálně zkouším tuhle Maybelline Colossal Volume Express*. Krásně řasy prodlouží, trochu paradoxně ovšem nedodá tolik objemu. Celkově je to ale velmi dobrá řasenka a rozhodně patří mezi ty lepší, co jsem zatím vyzkoušela! No a jako poslední tu máme jednu novinku od Sephory v podobě olejíčku na rty - Oil Infusion*. Ten sice zatím pořád testuju, ale asi se ustálím na názoru, že jsem s ním spokojená! 

Jaké produkty jste v poslední době vyzkoušeli vy? A jaké jsou v poslední době vaše oblíbené?

22 komentářů

  1. Ja si v posledni dobe oblibila korektor od Astoru :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na něco od Astoru se už dlouho chystám, zaujal mě ten jejich nový makeup a právě korektor :)

      Vymazat
  2. Lindo, Olympia je matná, že? Mám ji v plánu, ale dlouho jsem nebyla a ještě nejspíš nebudu v Praze, tak nemám možnost vidět živě. Hodně jsi mě zaujala s BB Eye Brightener, něco takového by se mi také hodilo. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aaano je matná! Zatím v obchodech ještě nejsou, ale dám vědět :) Ten BB korektor je skvělý, pokud nemáš ráda hutné korektory, tenhle budeš milovat :)

      Vymazat
    2. Přijdou 4.5.2015. Naprosto ty dua miluju!

      Vymazat
  3. Lovely post! I used to use Bobbi Brown Tinted Eye Brightener and got on with it really well, definitely need to repurchase that one!

    Jasmine | jasminehardingmakeup.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. It's really nice, isn't it? I love the fact that it has a tint to it which covers the darkness :)

      Vymazat
  4. Ja mám taky trosku problémy s pigmentaci od bourjois ..že začátku byla lip pigmentovaná ale v ty spodnejsi vrstvě uz je taková nijaka a dost mi to vadí plnou cenu bych za ni nedala.to bych si radeji priplatila za nejakou od benefitů :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nevím no, možná je to jen tenhle odstín, ale pokud s tím máš problém i ty, tak to spíš asi bude celkové. Mamka má třeba hrozně ráda jejich pudrové tvářenky a ty jsem si taky nikdy neoblíbila..

      Vymazat
  5. Já Olympii miluju! Používám ji teď denně. :D
    Olejíček je taky moc fajn. A řasenku ti doporučím tu 1 min volume od Bourjois. Ta je super. :)
    Hezký článek. Sluší ti to.
    Btw, čím sis tu upravila obočí?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha bylo mi úplně jasné, že si ji zamiluješ! Děkuju, jsi zlato!
      Je to pod fotkou v popisku, ta tužka na obočí od NARS, odstín Kalamata :) nej nej nej!

      Vymazat
    2. A jooo, promiň a děkuju! :D :)

      Vymazat
  6. Dlouho jsem hledala perfektní řasenku a myslím, že už jsem ji našla - Gabriella Salvete Diamante. Řasy mám po ní dlouhé husté a neslepené, takže za mě doporučuji tuhle :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty si teď shodou okolností koupila ségra myslím, jelikož její spolužačka díky ní má nádherné řasy :D tak ji hned vyzkouším!

      Vymazat
  7. O té řasence jsem dlouho uvažovala, potřebuju právě, aby prodlužovala řasy, takže možná si ji pořídím :)
    One blondie life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Potom myslím, že by ti mohla vyhovovat, já osobně potřebuju trochu i toho objemu, ale rozhodně to není špatná řasenka :)

      Vymazat
  8. Love your picks, the Lancome Miracle Cushion sounds really lovely :) The BB Tinted Eyebright sounds perfect as I’m the same I prefer a lighter concealer that still perks the area up :)

    Charlee XO | CharmedCharlee

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you Charlee! I think you would love both of them!

      Vymazat
  9. Zacina se mi vic a vic libit ten korektor od Bobbi Brown! A uricte popremyslim i o Bourjois cream blush, ta barvicka je super. A slusi ti to! Obdivuju tvoji plet!!😍

    www.rinakrois.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem z něj teď nadšená, ale musí projít delším testováním ještě:D
      A děkuju, jsi zlatá! :)

      Vymazat
  10. Ten Lancome vypada perfektne na pleti. Ja ted testuju ten novy NARS All Day a zatim jsem nadsena, pro mastnou plet velke velke plus.

    Nový článek na blogu Small Everyday Joys - nejlepší a velmi budget-friendly tužka na oči

    OdpovědětVymazat
  11. já jsem stále fascinovaná tím novým make-upem od Lancome - vůbec si nedokážu představit, jak to v praxi funguje :D ten olejíček vypadá zajímavě, ale chtěla bych si pořídit ten od Clarins :) a řasenku Ti můžu doporučit SuperSHOCK od Avonu, nedám na ni dopustit!

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig