Fantastic Five: June


June is over. And I'm like whaat? again. It seems like yesterday when we bought our festival tickets in May and now it's less than a week 'till it. Which reminds me - festival makeup bag post is coming your way next week. But now let's talk about my June beauty favourites.

First thing I've been loving this month is the Bourjois Rouge Edition Velvet in the shade Pink Pong. As you may already know I really like this one ever since I bought it - it's opaque in one swipe, stays on all day and the color is just amazing. If you're looking for a great liquid lipstick, this one is for you (full review here). Next  we have the Clinique High Impact Mascara. I got this sample size in a gift set and WOW! I don't get overwhelmed by mascaras that often but this one is really good. It has quite a wet formula which I like and it doesn't transfer during the day. And makes lashes incredibly long and full. But one of the best new things this month is the L'Oréal True Match Concealer. I bought mine during the trip to Dresden but I'm not sure you can find it in every drugstore. But if you can, go for it! The lightest shade really is light, it covers a lot and it's not drying. I mix it with my NARS Radiant Creamy Concealer and it's the best concealer duo I've ever tried. In terms of nails I've been loving the L'Oréal Nailpolish in 205 (those 'no names' really annoys me btw). As I said earlier, this is something like 'your lips but better' in terms of nails. Love it! And last but not least - the Korres Lemon & Basil Shower Gel. Oh myyyy. Best shower gel ever. I'm almost done with two of them and I'm ready to buy another twenty of them. Or a million. Go and get it. Smells incredibly.


and what about your favourites?
____________________________

Červen skončil. A já tomu zase nevěřím. Je to takovéto klasické klišé, ale přijde mi to jako včera, kdy jsme kupovali lístky na festival a už za týden jedeme. Což mi připomíná, že na článek o kosmetické festivalové výbavě se můžete těšit příští týden. Teď ale už o mých červencových oblíbencích. 

První věc, kterou jsem používala tenhle měsíc snad nejvíc, je Bourjois Rouge Edition Velvet v odstínu Pink Pong. Pokud nejste na téhle stránce poprvé, tak určitě víte, že jsem z této tekuté rtěnky byla nadšená od první chvíle, kdy jsem ji vyzkoušela. Vydrží celý den, nevysušuje, je příjemná na rtech a barva je skvělá. Samostatná recenze tady. Jako další jsem si oblíbila Clinique High Impact Mascara. Tuhle miniaturku jsem dostala v Clinique plechovce spolu s dalšími, a i když mě většinou řasenky příliš nepotěší (jako třeba Benefit They're Real), tahle udělala pravý opak. Řasy po ní vypadají krásně dlouhé a husté, nezůstanou Vám po ní na tvářích malé černé kousky a řasy drží natočené celý den. Jen z nejlepších objevů tenhle měsíc je ale určitě L'Oréal True Match Concealer. Koupila jsem si ho na výletě v Drážďanech, nejsem si ale jistá, zda ho můžete sehnat i normálně u nás v drogériích (a pokud vážně ne, tak doufám, že se k nám brzo dostane). Nejsvětlejší odstín je vážně světlý, krásně kryje a pleť nevysušuje, což je můj častý problém s korektory. Takže pokud můžete, rozhodně ho zkuste. Co se nehtů týče, snad jako vždycky jsem se držela svých nejoblíbenějších nude barev. O L'Oréal Nailpolish v odstínu 205 jsem už dřív řekla, že je to něco jako 'moje rty ale lepší' barva na nehty. Love it! No a úplně jako poslední tu mám Korres Lemon & Basil Shower Gel. Nemám slov, nejkrásnější vůně sprchového gelu, jakou jsem kdy zkusila. Už jsem téměř dodělala dva a jsem připravena si jich koupit dalších dvacet. Nebo rovnou milion. 

a jaké byly Vaši oblíbenci?


Žádné komentáře

Okomentovat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig