#KVIFF2017 with Douglas



"LONG TIME NO SEE" asi ani nedokáže správně popsat situaci, která tady během posledních pár měsíců nastala. Úspěšně jsem dopsala bakalářku a konečně (KONEČNĚ) mám titul a nikdy nemusím do školy. Jenže s psaním bakalářky přichází taky aspoň trocha stresu a to pro mě byla ideální příležitost vypustit všechno ostatní, co jsme nemusela. Jako třeba tenhle blog. Jsem člověk, který (nepovinné) věci prostě nedělá, pokud se mu nechce. Což je v tomto případě asi i dobře. Abych vás ale zbytečně nenudila tím vším, co se mi honí hlavou - jsem vážně ráda, že dnešní článek píšu. Respektive, že zase píšu a tvořím. 


Minulý víkend jsem měla díky Douglas možnost se poprvé podívat na KVIFF a i když někteří z vás určitě neunikli všem mým příspěvkům a stories na IG (klik), mám ještě spoustu dalších fotek, které bych vám dneska chtěla ukázat a říct vám trochu o tom, jak jsem si svou festivalovou premiéru užila. První a největší dík patří právě skvělému týmu Douglas, který se o mě skvěle staral. Díky nim jsme měli to štěstí, že jsme nemuseli zdlouhavě řešit ubytování, dostali jsme se na všechna promítání, na která jsme chtěli a celý víkend jsem si (kromě práce, kvůli které jsem tam napůl byla taky) mohla o to víc užít. 

Nejvtipnějším zjištěním hned první den bylo to, že si ve Varech vlastně přijdu skoro jako v Praze. Potkáváte ty stejné lidi, část pražských podniků se ve Varech objeví taky, večer jdete do Aeroportu na podobnou party, na jakou byste šli v Praze. Pamatuju si, jak mi jednou někdo říkal, že se na KVIFF vlastně celá Praha přesune do Varů a je to tak. Dost možná jsem tam vlastně potkala víc znamých tvaří, než bych za víkend potkala v Praze.
První den jsem měla vcelku nabitý a po vstávání v pět ráno, přesunu do Varů, ubytování a krátké aklimatizace jsem se po práci přesunula rovnou do hotelu Pupp, kde si mě vzala do parády Martina z Douglas, abych na Opening Party vypadala alespoň trochu jako člověk. Právě v hotelu Pupp má Douglas jedno ze svých dvou Beauty Studií, do kterého se po rezervaci můžete nechat přijít zkrášlit. Líčí se mými oblíbenými produkty Armani Beauty, takže nesměly chybět nejkrásnější Eye Tints ani  tahle skvělá oranžová rtěnka (Lip Maestro v odstínu 401). To více přístupné je pak Beauty Studio Thermal hned v centru dění celého festivalu. Tam se můžete bez objednání zastavit i na Flash Make-Up fix, na který já chodila každé ráno. 

Asi vás bude zajímat i outfit, který jsem na sobě na Opening Party měla, bohužel za ním ale nestojí žádný skvělý příběh. Tyhle černé zavinovací šaty jsem našla v H&M ještě v době, kdy jsem si nebyla 100% jistá, zda do Varů vůbec pojedu, nicméně jsem je s touto vidinou koupila. A asi jsem to tím i přivolala haha. Chtěla jsem kousek, který si na sebe vezmu i jindy a tímhle testem už prošly - měla jsem je na Metronome festivalu s košilí a všichni si mysleli, že je to jen sukně. Červené sandálky z Manga byly samozřejmostí, protože bych je teď nosila nejradši pořád a hlavně v nich zvládnu protancovat celou noc (vyzkoušeno!). A konečně jsem měla možnost vyvenčit krásné psaníčko od Pavla Brejchy, o kterém jsem vám psala tady.


Dress - H&M || Shoes - Mango (via Answear click) || Clutch - Pavel Brejcha for Douglas

Zbytek víkendu jsem strávila běháním mezi Thermalem a Puppem, viděla jsem tři filmy (I am Heath Ledger: trochu jiný a zajímavý pohled na jeho osobnost, který by se mi bez dramatických monologů rodiny a přátel líbil mnohem víc.  How to Talk to Girls at Parties: film, u kterého si celou dobu říkáte WTF a jakto, že tam hraje Nicole Kidman, ale v konečném výsledku jste se dlouho takhle nezasmáli. A Ghost Story: sedíte v sále s Afflackem, máte největší očekávání a pak si říkáte, že jste na tohle asi málo artsy - ale poslechněte si Dark Rooms - I Get Overwhelmed!), dala si nejlepší burger ve stánku Mall.cz, byla za Adélkou v Elle Beauty Lounge (a vyfotila se na tom pověstném balkónku) a snažila se dospat páteční noc strávenou v Publicu. A měla se nejlíp na světě!


Ještě jednou moc moc moc děkuju Douglas za tuhle skvělou příležitost a jeden z nejlepších víkendů za poslední dobu!

5 komentářů

  1. Do EBL bych se taky ráda někdy podívala. Jen ze zvědavosti. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super článok :) Dúfam, že sa o rok do Varov konečne dostanem.

    Holka pre všetko

    OdpovědětVymazat
  3. Já byla loni ve Varech na výletě, tak doufám, že se mi jednou podaří se tam podívat i v době festivalu :). A líčení je super, s Armani Beauty asi nejde nic zkazit :).

    OdpovědětVymazat
  4. Ten druhý outfit je fakt pecka, brýle ti hrozně sluší.
    Měj se krásně!
    Tina
    http://tinasmerdova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. What's up, its nice article about media print, we all be familiar with media is a great source of information. capitalone.com login

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig