Is It Too Early To Talk About Christmas?

Pohled na první vánoční kolekce mě vždycky tak trochu vyděsí. Přeci jen se většina z nich objevuje už koncem léta (na některé jsem narazila dokonce ještě na dovolené, ach jo) a to se vám přeci ještě nechce přemýšlet nad tím, co všechno musíte do Vánoc zařídit. Pak jsou tu ale takové novinky, které za to stojí a které vás nadchnou natolik, že na roční období úplně zapomenete. Jsem neskutečně ráda pokaždé, když vidím podporu lokálních výrobců, designerů nebo značek a mít možnost si o takových projektech poslechnout "z první ruky" je skvělé. 

Jak možná někteří z vás ví, parfumerie Douglas již několik let připravuje unikátní vánoční dárky, které jsou vždy vytvořeny ve spojení s českým designerem či značkou (v minulosti se jednalo například o Kláru Nademlýnskou či Preciosu). Pro letošek padl výběr na módního návrháře Pavla Brejchu a z jejich společného projektu mám obrovskou radost. Pavel pro Douglas vytvořil krásné asymetrické psaníčko, které by ve vás mělo evokovat touhu. Je to "kus černé hvězdy" - piece of the black star - jak Pavel sám říká. Bylo skvělé poslechnout si celý myšlenkový i pracovní postup, díky kterému byl dárek vyroben nebo taky slyšet tak trochu jiný názor na "fashionweekový koloběh módy". Pavel se rozpovídal také o vývoji, díky kterém se z malého "obalu na rtěnku" stalo nakonec to krásné psaníčko, které můžete vidět dole, třeba taky proto, že každá žena v dnešní době potřebuje místo i na telefon. Přijde mi skvělé, že Pavel také navázal spolupráci s českou firmou Elega, kde se všechna psaníčka vyrábí (pro zajímavost - každé psaníčko je vyrobeno pouze z jednoho kusu kůže). Jak sama Anit, která za tímto spojením z velké části stojí, na tiskovce řekla, podobné projekty jsou příkladem toho, že i tak velká společnost, jako je Douglas, může podpořit lokální umělce a přinést na svět něco tak ojedinělého, jako je právě Pavlův "kus černé hvězdy".

Mám ráda projekty, ve kterých je něco víc. A tenhle takový rozhodně je. Psaníčko bude dárkem k nákupu nad 6000 Kč od poloviny listopadu. 
Jak se vám líbí? 
xx Linda





4 komentáře

  1. Skvelý článok! Myslím, že hovoriť o Vianociach už v polovici leta je už úplne normálne :D Rada si však vždy pozriem nejaké kolekcie, ktoré pôjdu von cez zimu, aby som mala taký prehľad, čo nové si zaobstarať :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju! :) Já z toho mám vždycky hrůzu, protože vím, jak to u mě dopadá s nákupem vánočních dárků :D

      Vymazat
  2. Psaníčko je opravdu zajímavé a i spolupráce s Elegou je skvělá, hodně jsem si tuto značku oblíbila a i když zatím žádnou jejich kabelku ani psaníčko nevlastním, věřím, že tou bude brzy jinak :)


    Beauty Box GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se mi líbí právě spolupráce s Elegou, je hezké vidět něco, co bylo navrženo i vytvořeno u nás :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig