Gift Guide #1: Beauty Bits With A Tech Twist

IT'S DECEMBER! If you're a fellow Christmas lover you probably know what that means - loads of mulled wine, Christmas tree, sweets & tons of family time. I love December, even though it's probably the most stressful month of the whole year. But it also means other thing in the blogging world - gift guides. At first I wasn't really sure wheather I will do one this year but it's only once a year after all! So here we go - gift guide part one and this time it's all about beauty with a tech twist.

  • Veet Sensitive Precision Body Styler* - Do you know anyone who's interested in trying new things when it comes to brows? Then this is your thing! It's a super compact styler for brows, facial hair & other body parts. You can use different types of shaving heads for different purposes - even to clean out your haircut so this one could work for boys as well!
  • Foreo Luna 2* - Next up we have a facial cleansing brush. I already spoke about this one but I still think that it's the most beautiful & practical out of the cleansing brushes out there. There are several types for different skin types too!
  • Scholl Electric Nail File* - Another one I mentioned before but a real life-changer for me. Great one for someone who likes to take care of their nails or again - for boys (I actually think my dad would really appreciate this one haha). 
Do you use one of these? Are you planning one getting one of these to your friends or family?
xx Linda

JE PROSINEC! Pokud milujete Vánoce stejně jako já, pak určitě víte, co to znamená - spoustu svařáku, vánoční výzdobu, cukroví a spoustu času s rodinou. V blogovém světe to ale znamená i něco dalšího - gift guides, tedy tipy na vánoční dárky. Sama jsem se dlouho rozhodovala, jestli nějaký napíšu, ale nakonec jsem jako vždy podlehla. Přeci jen jsou Vánoce jen jednou, tak tu dnes máme část první!

  • Veet Sensitive Precision Body Styler* - Znáte někoho, kdo rád zkouší nové věci z oblasti o úpravu obočí? Pak je tohle ten ideální dárek. Tenhle malý "strojek" na úpravu obočí a chloupků je tak malý a snadný na použití, že si ho zamiluje snad každý. Má výměnné hlavice, díky kterým můžete třeba i poupravit účes nebo se zbavit nechtěných chloupků na obličeji (hlasím se a soucítím s každým takovým!). Funguje jednoduše na baterky a stejně lehce se i čistí. Dle mého je to skvělý dárek i pro přítele!
  • Foreo Luna 2* - Jako další tu máme elektrický čistící kartáček na obličej. Těch je v prodeji spousta, Luna je pro mě ale stále tou nejhezčí a nejpraktičtější. Nabíjí se jednoduše přes USB a vydrží pak věky. Seženete ho v různých variantách pro různé typy pleti.
  • Scholl Electric Nail File* - A nakonec kousek, o kterém jsem se tu již zmiňovala - elektrický pilník Scholl. Pro mě rozhodně něco, bez čeho teď nedokážu žít! Má tři výměnné pilníky a funguje na baterky. Myslím, že tohle by ocenil i můj taťka haha. 
Máte některou z těchto hraček? Plánujete někomu darovat podobně laděný dárek?
xx Linda




Sponsored by Veet

1 komentář

  1. Foreo si přeju už dlouho, ale přece jenom je to docela drahá hračky a pořád jsem se k nákupu nějak nerozhoupala. A strojku na obočí slyším poprvé, vypadá to ale dobře :)

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig