Summer Glowing Skin Routine




Even though I love doing my makeup I don't like to rush while doing it. That's why most of the time I end up with the most minimalistic makeup - I just couldn't be bothered to wake up earlier in the morning. On the bright side I managed to nail my quick glow-y routine over time so here's a little video of the look you would usually see me in! 

Which makeup look is your go-to?

Strašně ráda se maluju, vážně. Jen mě nebaví u líčení spěchat a ráno se nikdy nedokopu k tomu, abych vstala o půl hodiny dřív a na očích si vytvořila kouřovky. Na druhou stranu má tahle má "lenost" alespoň nějakou výhodu a to to, že jsem mistr ve své pěti minutové líčící rutině. Ráno se většinou stihnu namalovat ještě rychleji a tak vám dnes ukážu pár produktů, které mi v tom pomáhají.

Nejdůležitější je samozřejmě péče o pleť, o té si ale povíme zase někdy jindy. Poslední produkt, který před nanášením make-upu používám je Vichy Minéral 89 Booster*, který z 89% obsahuje mineralizující termální vodu nebo třeba kyselinu hyaluronovou a který jsem si teď v teplejším počasí dost oblíbila. Má lehkou gelovou texturu a pleť vypne a hydratuje, nijak ale neruší následnou vrstvu makeupu, kterou na obličej dáte. Snažím se v létě pleť co nejméně zatěžovat, proto téměř vůbec nepoužívám makeup jako takový, pouze nanesu korektor na potřebná místa. U svého rychlo líčení se taky vždycky držím krémových produktů. Bez nich si vlastně už ani nedokážu představit život. Mým nejnovějším oblíbencem je krémový bronzer Tata Harper, se kterým se skvěle pracuje a taky Lip & Cheek Glow od La Mer*, který voní jemně po mentolu a díky jeho multifunkčnosti ušetřím nějakou tu minutu - plus je skvělý do kabelky na úpravu během dne.  Líčení očí je jediným krokem, který většinou obměňuji, tentokrát jsem použila nádherné krémové stíny by Terry Ombre Blackstar v odstínu Blond Opal*. A je to - žádné zbytečné zakrývání a zdravě vypadající pleť. 

Jaké líčení vás baví nejvíc?



EB Content Marketing

Žádné komentáře

Okomentovat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig