Review: Urban Decay Summer Picks

There
There are so many new beauty launches at the moment that it can be a bit overwhelming even for someone like me who spends almost every day exploring new stuff and browsing through Temptalia. But there is one of them which I was even more excited and couldn't wait to get my hands on. Which one do you ask? Of course it's the Urban Decay Summer 2016 collection. Two products stood out to me from the very first moment I saw pictures of this collection. The 'makeup/base' product and the highlighters. I was very lucky to be given these two and I'm here to tell you how I feel about them.


  • Naked Skin One & Done Hybrid Complexion Perfector* - Isn't the name kinda confusing? It's one of those hybrid products that combine skincare/protecting benefits with the coverage that something like a BB cream of foundation would bring. Thanks to the SPF 20 it protects the skin (perfect for summer) It has more of a satin finish so you won't end up looking like a grease ball but still provides a bit of coverage (even though it's really light). I got the lightest shade (Light) which is a really nice match for me but I'm not sure how it would work on even lighter skintones. The only complain is that it sometimes can emphasis dry patches around my nose when I forget to use a bit more moisturizer or hydrating primer. 
  • Afterglow 8-Hour Powder Highlight in Sin* - Do you like Mary-Lou Manizer? Then you'll love this one as well! A stunning champagne highliter which is not subtle at all but who doesn't love a bit of highlight, right? It's really soft and blends out beautifuly but can look a bit too much if you're not light handed with it. Overall this one is a must for me. 

How do you like these two? And which summer collection caught your eyes?
xx Linda



CZ
Poslední dobou se všude objevují nové kolekce a vlastně celkově nespočet nových a zajímavých produktů. A jakmile je to hodně i na někoho jako já, kdo každý den projíždí Temptalii a kouká, kde je co nového, je to co říct. Jedna letní kolekce mi ovšem uvízla v paměti hned od první chvíle, kdy jsem viděla promo fotky. A to ta od Urban Decay. Přesněji řečeno dva produkty z jejich letní kolekce a o těch vám dnes povím! 

  • Naked Skin One & Done Hybrid Complexion Perfector* - Dost dlouhý a komplikovaný název? Je to vlastně další z těch hybridních produktů, který v sobě kombinuje benefity péče o pleť a krytí BB krému/makeupu. Díky SPF 20 to bude skvělý produkt na léto a jelikož je jeho finiš spíš saténový, nebudete mít obličej jako mastnou kouli. Krytí je hodně lehké a pro mě naprosto ideální, na léto jsou takové produkty stejně nejlepší a nedostatky se pak dají hezky zakrýt korektorem. Mám nejsvětlejší odstín Light, který mi skvěle sedí, nevím ovšem, jak vy fungoval na ještě světlejším tónu pleti. Jediný problém, kterým s ním mám je to, že pokud nepoužiju více krému nebo hydratační primer, může vysušovat kolem nosu.
  • Afterglow 8-Hour Powder Highlight in Sin* - Milujete Mary-Lou Manizer? Pak budete milovat i tenhle. Nádherný champagne rozjasňovač, který rozhodně není jemný a přirozený, ale kdo teď nemiluje výrazný rozjasňovač, že? Rozhodně něco, co můžu doporučit! 

Co se z kolekce líbí vám a jaká letní kolekce vás zaujala nejvíc?
xx Linda



18 komentářů

  1. Oba produkty sa mi páčia a rada by som ich mala vo svojej zbierke, ale keďže na Slovensku Sephora nie je a bez vyskúšania si makeupoidné veci málokedy dovolím kúpiť... mám smolu...

    Daniela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda! :( Chápu, že se ti nechce něco kupovat jen tak bez vyzkoušení..

      Vymazat
  2. I'm on the hunt for a new highlighter - this may be the one!
    Laura x
    LookAtMyClothes

    OdpovědětVymazat
  3. Ta kolekce je super a taky mě hodně zaujala :). Já miluju makeup UD, takže malm určitě v plánu časem vyzkoušet i tento. Kamarádka si jej pořídila a je z něj nadšená. Rozjasňovačů mám teď nějak hodně, ale jeden navíc by mi určitě nevadil, haha.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se taky hrozně líbí, baví mě, že v ní vlastně nejsou žádné barvy, vše je jen o pleti, rozjasnění a bronzeru. To mám ráda <3

      Vymazat
  4. Skvelý článok a recenzia. Táto kolekcia sa mi veľmi páči :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  5. Ten rozjasňovač se mi fakt líbí, ale prej je vážně dost podobnej Mary Lou, takže na tomhle ušetřim :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím si, že pokud máš Mary, tak to není úplně must have, ale stejně se na něj jdi radši podívat :D

      Vymazat
  6. Tak toto musí rozžiariť každú tvár. :)
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
  7. ohh, ten rozjasňovač nutně potřebuju! Hodně jsem přemýšlela nad tímto tónovacím krémem a nad make-upem Naked skin.. a vyhrál make-up, ale příště zkusím tónovák :)
    www.kudrnata.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Makeup jsem ještě nezkoušela, jaký z něj máš pocit? :) A ano, potřebuješ <3

      Vymazat
  8. BB krém mi nevyhovuje, na mě je málo krycí a moc mastný, ale rozjasňovače mě nadchly, mám odstín Aura, který je krásně duhově růžový :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady je hezky vidět, jak každému sedí něco jiného :) Pro mě je to zase všechno, co v 'makeup, BB, tónovacích' produktech hledám haha. Aura je taky krásná!

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig