Why Did I Ever Stop Using Club?

Recently
Recently when I was going through my old posts and looking back at 2015 I found this post about my favorite and top MAC shadow combinations. Not only it's probably one of my all time favorite posts and I love how the pics turned out but it reminded me about how much I used to love MAC shadows! Today I dug into my collection and brought this beauty back to life and there was one shadow I couldn't get my eyes of!

Does anyone who love makeup not know MAC Club? I don't think so. This green/brown duo-chrome was so popular two/three years ago and I can still see why. It's such a unique shade which turns a lot more warm once you put it on your lids and has this amazing ability to look like if you put two different shades on your eyes. Magic, right? I can see myself wearing it all the time again and to be honest I can't wait to re-discover all of these shades again. Btw there are still three spaces left in my palette. Any recommendations? I'm all ears! 

Do you own only of MAC eyeshadows? Which one is your favorite? 

CZ
Když jsem nedávno procházela starší články a tak nějak se ohlížela za rokem 2015, vyskočil na mě tenhle článek, ve kterém najdete všechny mé oblíbené kombinace MAC stínů. Nejen, že je to jeden z mých nejoblíbenějších článků vůbec a jsem ráda, jak vyšly všechny fotky, ale také mi připomenul, jak  moc jsem měla MAC stíny ráda. Dnes jsem proto svou krásnou paletku znovu vytáhla a okamžitě jsem musela použít stín, na který jsem již nějakou dobu nesáhla. 

Asi každý, kdo se nějak víc zajímá o kosmetiku, zná MAC Club. Tenhle krásný zeleno-hnědý duochrom byl neskutečně oblíbený asi dva-tři roky zpět a já pořád chápu proč. Je to jeden z těch kouzelných stínů, který na očích vypadá, jako byste stínů použili hned několik. Do toho hází teple hnědé a zelené odlesky a na očích vypadá prostě skvěle. Mám teď pocit, že bych ho měla nosit snad každý den a popravdě se nemůžu dočkat, až 'znovuobjevím' i ostatní MAC stíny, které doma mám. Mimochodem, v paletce jsou stále tři volná místa. Nějaké tipy? 

Máte doma nějaké MAC stíny? Jaký je váš oblíbený?


4 komentáře

  1. Ten odstín je hezký, vůbec se nedivím, že jsi ho hned použila :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  2. Já vlastně ani nechápu, jakto že pořád žádné MAC stíny nevlastním :D. Původně jsem si chtěla koupit nějakou tu paletku 9 stínů, ale podle mě je lepší si poskládat vlastní. Už teď vím, že bude obsahovat i Club :).

    OdpovědětVymazat
  3. Mám ráda ten pocit, když na něco, co mám ráda zapomenu a pak to znovuobjevím a jsem z toho hrozně nadšená. Tenhle stín je krásnej a hrozně ti sluší!

    OdpovědětVymazat
  4. Úžasný stín, miluju tyhle chameleony;) Já mám podobný od UD odstín Lounge;)

    http://kate-trends.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig