Brows Done With Estée Lauder



Brows
Brows are important we all know that. They frame your face, makes everything better and are extremely in right now. I was really pleased when I saw Estée Lauder join the brow madness as their new releases are amazing in general for the past few months. I've been testing out few bits from the brow range and here's what I think of them.

  • Brow Now Stay-In Place Brow Gel* - Let's start with my favourite. This tiny clear brow gel is by far the best I've tried as it brushes through them, holds them in place all day but doesn't make them all crunchy and nasty. Big love for this one. Great if you have bushy brows.
  • Brow Now Volumizing Brow Tint* - I'm not gonna go into too much detail on this one because I already reviewed it here but this one is great if you have sparse brows and you need a bit of push-up. Adds a lot of texture! 
  • Double Wear Stay-In Place Brow Lift Duo* - Now this one has two ends - one for your brows and one for highlighting. I'm not too crazy about the highlighter side but the other one works really nice if you don't need much filling but still have some sparse bits in your brows. And it's very similar to the Anastasia Brow Wiz! 
  • Brow Now Brow Defining Pencil* - This one on the other hand would work amazing if you have really sparse brows and you basically need to draw them on. It's much more softer than the Brow Lift Duo but still stays on really well. 

I basically use all of these for different purposes. For the 'every-day-I-don't-have-time' look I usually go for the Volumizing Brow Tint (Light Brunette) on its own as you can see below. When I go 'all-out-there' with my makeup I first go in with the Brow Lift Duo (Black) to lift the arch of my brow and to fill-in the outer part, then use the Brow Defining Pencil (Brunette) to fill-in the inner part of my brows and lastly set it with the clear Stay-In Place Brow Gel. I know it seems like a lot of work but it's all worth it! 

Have you tried any of these Estée Lauder Brow Now products? 
Which products you use for you brows?





CZ
To, že je obočí jednou z nejdůležitějších věcí v líčení, asi všichni víte. Rámují váš obličej, může se díky němu naprosto změnit váš výraz a je teď prostě neskutečně in. Když v Estée Lauder konečně přišli s novou řadou produktů na obočí, nemohla jsem se dočkat, až je vyzkouším! Většina nových produktů Estée Lauder totiž rozhodně stojí za povšimnutí a jinak tomu není ani u této řady! 

  • Brow Now Stay-In Place Brow Gel* - Začnu s mým favoritem. Možná to bude znít zvláštně, ale tenhle maličký průhledný gel je ten nejlepší, jaký jsme vyzkoušela. Obočí hezky pročeše, udrží ho na stejném místě celý den a obočí přitom nevypadá mokře a nehezky. Bude skvělý, pokud máte hodně husté obočí a potřebujete ho jen udržet na svém místě. 
  • Brow Now Volumizing Brow Tint* - O tomto 'tónovacím' gelu jsem psala již tady, tudíž se nebudu příliš rozepisovat. Tento gel bude naopak skvělý pro ty z váš, kteří mají obočí řídké a potřebují ho zahustit. S tím si tak poradíte raz dva!
  • Double Wear Stay-In Place Brow Lift Duo* - Tato uzounká tužka má dva konce - jeden barevný pro obočí a druhý rozjasňující. Z rozjasňujícího konce příliš nadšená nejsem, ten druhý ale funguje skvěle! Je hodně podobný Anastasia Brow Wiz, tudíž s ním můžete hezky vykreslit jednotlivé chloupky. 
  • Brow Now Brow Defining Pencil* -  Jako poslední tu mám tuto jemnější tužku, která bude skvěle vyhovovat vám, kteří obočí spíše nemáte, než máte. Díky tomu, že je jakoby krémovější, se s ní dá obočí skvěle vykreslit a vyplnit tak hodně řídká místa. A i přes svou měkkou voskovou konzistenci vydrží krásně celý den. 

Já je používám všechny, každý pro jiné účely. Ve dnech, kdy nemám na líčení čas a chci něco rychlého, sahám jen po Volumizing Brow Tintu (Light Brunette), který obočí hezky zahustí a zafixuje (viz obrázek nahoře). Naopak ve dnech, kdy mám na líčení spoustu času a chci si s ním vyhrát, používám nejprve tmavší Brow Lift Duo (Black) na vykreslení oblouku, vnější části obočí a jeho 'prodloužení', potom světlejší Brow Defining Pencil (Brunette) na vyplnění řídké vnější části obočí a nakonec vše zafixuji průhledným Stay-In Place Brow Gelem. Možná to vypadá, jako hodně kroků, vážně to ale stojí za to! Pokud byste se nemohli rozhodnout, jaký produkt pro vás bude ten nejlepší, rozhodně se podívejte dolů na 'letáček', který najdete i v buticích Estée Lauder. Díky tomu lehce poznáte, co by vám mohlo vyhovovat! 

Zkoušeli jste už tyto nové produkty na obočí od Estée Lauder?
Jak si obočí upravujete vy?


1 komentář

  1. Ja jsem zkoušela tu jejich automatic tužku na obočí, mamka jí už nějakou dobu má a mě zajímalo, jaká je. Příjde mi, že ten samotný produkt je hodně podobný tužce od Bobbi, která je moje nejoblíbenéjší. Lákalo by mě ale vyzkoušet ten gel! Tyhle typy produktu mi příjdou užitečný!

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig