BEFORE / NOW / LATER #1


Nápad na tenhle typ článku vznikl ve chvíli, kdy jsem doma procházela svůj "skincare šuplík" a díky tomu taky zjistila, kolik nespotřebovaných produktů doma mám. Myšlenka je jednoduchá - kombinace spotřebovaných produktů + toho, co teď zrovna používám a nakonec čím plánuju do budoucna produkt nahradit. Aka jak si ze všeho v životě udělat projekt. (Pro odkaz stačí kliknout na název produktu.)

BEFORE - Sisley Triple-Oil Balm Make-Up Remover and Cleanser: Jedná se v zásadě o klasický olejový odličovací balzám, který aplikujete na suchý obličej, chvíli masírujete, přidáte vodu, znovu masírujete a následně smyjete a s ním i veškerý makeup. Nebudu vás dlouho napínat - funguje skvěle. Odstraní všechny nečistoty, pleť po něm nepne a je krásně hydratovaná. Díky obsahu tří druhů výživných olejů je skvělý pro suchou pleť. Podle popisku značky by měl sloužit jako dvojité čistění v jednom, já ale stejně raději zůstávám u klasického double cleansingu a používám po něm třeba CeraVe Hydrating Cleanser. 

NOW - Dior Hydra Life Oil to Milk Cleanser: Tady by mi možná stačilo jen napsat, že tímto otvírám už třetí balení. Pokud je jeden odličovací produkt, u kterého jsem poznala viditelný rozdíl v textuře pleti, je to právě tenhle. Oil to Milk Cleanser obsahuje mandlový olej, a právě díky němu je pleť jemnější a vyživená. Jeden z mých nejoblíbenějších skincare produktů vůbec. 

LATER - Augustinus Bader The Cleansing Balm: Přesně tak - ani mě se nevyhnulo šílenství okolo značky Augustinus Bader. Bohužel (nebo možná bohudík?) jsem se ještě nedostala do stavu, kdy bych byla schopná zaplatit 6 tisíc za krém, ale i tak mi tahle značka nedá spát. A jelikož všechny jejich produkty obsahují magickou technologii TFC8, padl výběr právě na cleansing balm. Zkoušel ho někdo z vás?





Žádné komentáře

Okomentovat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig