FOTD: Current Go-To Makeup

As
As promised in my last review of the Benefit Creaseless Cream Shadows I'm here to show you two of my favourites in action! Per usual this look which I wear all the time these days is super natural and wearable and I can throw it on exactly five minutes before going to work/school.

As my base I'm still (!!!!) loving the Charlotte Tilbury Light Wonder Foundation. If you want to see a full review click here but I'm actually thinking about doing a full foundation routine with this one? Are you interested? Another oldie but a goodie is the Urban Decay Naked Skin Concealer - a lot of coverage in weightless formula. As with the base I kept the rest of my makeup quite simple with just hint of rosy blush on the cheeks (I used the Clinique Heather Pop and I'm actually quite sad that the camera didn't pick it up properly), loads of highligher from the theBalm palette*, Benefit R.V.S.P.* and Bronze Have More Fun* on my lids completed with my current favourite mascara - the Bobbi Brown Smoky Eye*. Love that stuff! Lastly I have to give a quick shoutout to the bareMinerals Marvelous Moxie Gloss in Stunner* because it smells like AfterEight Chocolates, is minty and I really like it! 

Which products you use on a daily basis these days?



CZ
U recenze Benefit Creaseless Cream Shadows jsem vám slíbila ukázku líčení, ve kterém mám na sobě dva oblíbené stíny. Je to vlastně mé každodenní líčení posledních několik dní, jako vždy je jednoduché a jemné a hlavně rychlé, což se hodí při spěchu do práce nebo školy. 

Mým oblíbeným makeupem je stále (!!!) Charlotte Tilbury Light Wonder Foundation. Pokud by vás zajímala podrobná recenze, stačí kliknout zde, popravdě jsme ale přemýšlela, že bych s tímto makeupem udělal celou 'foundation routine', jste pro? Korektor je taky starší, ale jeden z mých nej a to Urban Decay Naked Skin - skvělé krytí a lehounká konzistence. Stejně tak jako makeup, celé líčení je hodně jemné a nepoužila jsme tolik produktů - na tváře mou oblíbenou Clinique Heather Pop*, spoustu rozjasnění z theBalm paletky* (která na fotce bohužel není tolik vidět, což mě neskutečně mrzí), Benefit R.V.S.P* na celé víčko, Bronze Have More Fun* do vnějšího koutku a záhybu a vše jsme zakončila skvělou Bobbi Brown Smoky Eye Mascara*, která je vážně božská! Ještě než se zeptám vás, musím také rozhodně zmínit bareMinerals Marvelous Moxie lesk v odstínu Stunner*, který voní jako mátová čokoláda, na rtech příjemně 'štípe' a je prostě skvělý! 

Jaký je v poslední době váš oblíbený makeup? 


13 komentářů

  1. To je tak krásné Lindi :) jsi tak zlatá! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné líčení :-) O tom makeupu slyším poprvé a vypadá fakt dobře :-)

    since-2015.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Makeup patří rozhodně do mých top 3! Moc děkuju! :)

      Vymazat
  3. Moc krásné, čisté líčení i fotky! Na cokoliv od CHT si už dlouho brousím zuby, asi začnu rtěnkami, ale recenzi si moc ráda přečtu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Ájo! Já chci Charlotte taky víc prozkoumat, hrozně se mi líbí tužky na rty, jen ty ceny :/

      Vymazat
  4. To je krásná fotka ta poslední!! Miluju Mary-Lou a květinku od Clinique. <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujii! Mary-Lou je nejúžasnější na světě!

      Vymazat
  5. Krásnéé :). Od CHT musím nutně něco vyzkoušet, hlavně teda ty paletky jsou dokonalé!! A UD korektor si chci taky pořídit, ale nejdřív musím vypotřeboval alespoň dva korektory, které už mám doma :D. Já teď miluju MUFE makeup, je vážně skvělý. A na rtech nosím už asi dva měsíce Whirl (konturku) a Velvet teddy rtěnku :D

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig