The "It" COS Dress Update

Some
Some of you may remember me talking about this COS dress in September. If you don't then quickly check out this post where I raved about it like crazy and then we can continue. Done? Ok. I fell in love with it instantly and I just knew I'll be wearing it ALL THE DARN TIME. And that's basically what's happening at the moment. So here's little update.

I mentioned that you can wear this dress with anything and everything and these days I've been pairing it with warm tights and my favourite winter shoes from Zara which I bought year and a half ago and still work perfectly. On top I put basically whatever I find in the morning and this time I opted for the best River Island bomber jacket and Mango leather jacket. All black per usual. Well actually not as I was wearing a huge white scarf but sadly I forgot to take a picture of it. You can even layer chunky knit over the dress and it still looks ahh-mazing. Ok I'm still in love with it! 

Which piece of clothes is your current favourite?



CZ
Někteří z vás si možná pamatují článek, ve kterém jsme tyto COS šaty naposledy měla. Pokud nejste jedním z nich, koukněte sem a pak budeme pokračovat. Hotovo? Dobrá. Ve zmíněném článku jsem vám psala o tom, jak jsem konečně našla ty správné šaty a o tom, že se rozhodně budu nosit pořád. To se také stalo, a proto jsem tu dnes s menším updatem. 

Jak jsem psala, tyhle šaty můžete nosit prostě se vším, já tenisky vyměnila za své oblíbené zimní boty ze Zary, které jsem kupovala loni a místo kožených kalhot vytáhla teplé punčochy. Na šaty se hodí vážně snad úplně všechno, co doma mám, dnes jsem se rozhodla pro nejlepší River Island bomber a jedinou koženou bundu, kterou mám - tu z Manga. Vše samozřejmě zase v černé, mám asi vážně problém. Šaty jsou po třech měsících nošení pořád úplně stejné, nijak se nesrazily nebo neponičily a kvalitu si vážně nemůžu vynachválit! Prostě COS #srdíčko. Bohužel jsem zapomněla vyfotit obří šálu, která mě dnes celý den hřála, tu uvidíte zase někdy příště. Což mi připomíná, že třeba svetry k šatům vypadají taky skvěle! No prostě je pořád miluju! 

Jaký kousek oblečení teď nejvíc nosíte vy?



10 komentářů

  1. Super outfit, jednobarevné outfity, speciálně černé mám nejraději!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky! I když poslední dobou jsem si neskutečně oblíbila šedou!

      Vymazat
  2. Jaký kousek oblečení teď nosím nejvíce já? :D Topshop Leight skinny jeans, který už dávno dosloužily, ale já je hrozně miluju. Ale to víš. <3
    Jinak hezký fotky hm hmm, che che. Díky tobě už zvládnu fotit péčko. Teda na Péčko! O:) Ty šaty miluju. Doufám, že jak se dostanu do COSu, seženu tam podobné. #OpiceMia

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha ty já taky milovala až do rozpadnutí :D
      <3 za fotky! A neopič se haha :D

      Vymazat
  3. Mám z COS košili a jednu dobu jsem ji ze sebe téměř nesundávala :)

    rannicervanky.blogpost.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To naprosto chápu, košile mají úplně neskutečné! :)

      Vymazat
  4. Šaty jsou super, taky bych je nosila pořád :D! Já jsem asi poslední člověk, který nikdy v COS nenakupoval haha. A teď nejčastěji nosím asi Mango kabát a Zara skinny jeany :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju! :) Určitě do COSu zajdi, v únoru se otevře i v Praze :)

      Vymazat
  5. já pořád čekám na to otevření COS v Praze, které mělo být už v listopadu... nebo jsem to už prošvihla? :D

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig