Morning Skincare Routine

When
When I went to visit my parents last week I finally had a chance to film my morning skincare routine! The bathroom in our flat is actually quite small so I wasn't able to film this video the way I wanted here but yay it's finally done and I'm super happy about the way it came out!

All the products I used are listed in the info box below the video. It may seem like a lot of products for some but it works wonders for me and makes my skin feel great. Let me know which products you use and swear by! 

Hope you liked the video! Happy Sunday!

CZ
Konečně tu pro vás mám video se svou ranní péčí o pleť! Chtěla jsem tohle video natočit už neskutečně dlouho, měla jsem ale jasnou představu, jak by mělo vypadat, tudíž jsem se s natáčením v našem pražském bytě musela rozloučit. Jelikož tu máme koupelnu menší, neměla bych tam snad ani kam dát stativ haha. Nakonec jsme točila doma u našich a jsme moc spokojená s tím, jak video nakonec vypadá! 

Pro někoho je možná množství produktů, které používám, velké, všechny tyto produkty mi ale neskutečně vyhovují a celá tahle 'rutina' mé pleti jen prospívá. Veškeré produkty najdete v info boxu videa! Jaká je vaše ranní péče o pleť?

Doufám, že se vám video líbilo! Krásnou neděli!

9 komentářů

  1. Biodermu používam aj ja a som s ňou veľmi spokojná!

    Saja Frey- Vianočná giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Poslední dobou na ni slyším jen pozitivní ohlasy, to je super! :)

      Vymazat
  2. To video je naprostá dokonalost. Level expert.

    OdpovědětVymazat
  3. Lindi, to video je boží, úplně profesionální. Je vidět, jak se video od videa zdokonaluješ, fakt paráda! Jinak doufám, že se taky někdy dopracuju k tolika krokům, většinou se ráno odbiju jen micelárkou...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aaano, odbýt :D Moc děkuju, takový komentář udělá vždycky radost! :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig