In My MUJI #1

If you're a frequent reader of HI LYCHEE you are aware of my Weekly Makeup Bag posts in which I basically show you what's in my current makeup bag so something like my everyday makeup routine. Ever since I got the MUJI storage in Berlin I knew I had to change the name of my makeup routine to something with MUJI in it. So here we go - what's in my MUJI now!


I'll try to only ramble about products I haven't before or I think are really worth mentioning again but the full list of products will be listed down below with all the link you need. One thing I'm super excited about is the Topshop Glow in Polished. I wanted to get this one for the longest time ever and I'm super glad I finally did. It's a cream highlighter which can be used anywhere really and works nice as an eyeshadow as well! Next we have the new Brow Artist Kit from L'Oréal which I think is really nice if you're looking for a drugstore brow product! It containes brow 'gel' and a brow powder both in natural-looking (not orange-y or red toned) shades, a spoolie, brush and tweezers! Amazing right? Let's talk about lips for a bit ok? You know I'm super in love with the new Clinique Pop Lip Colors and here's new addition to my collection! Grape Pop is right up my alley and it quickly became my favourite one! It's an amazing purple shade that doesn't make you look dead and oh my it's just stunning! But can we just take a moment to appreciate the other lipstick that's in my daily makeup routine at the moment? Lucas got me my first Burberry Kissing Lipstick! It's in the shade Blush and I'm already in love with it. Creamy and moisturising heaven!

So that's it! My current MUJI situation! What are your go-to products at the moment?

IN MY MUJI #1: Bourjois Healthy Mix Serum Foundation - here, here; Urban Decay Naked Skin Concealer - here; Benefit Hoola Bronzer*, Topshop Glow in Polished, Topshop Cheek Jelly in Sibling - here; Too Faced Natural Matte Palette* - here; Zoeva Creamy Eye Liner in Magic Moment - here; Urban Decay Perversion Mascara - here; L'Oréal Brow Artist Kit in Medium/Dark*; Burberry Kissing Lipstick in Blush (n.77); Clinique Pop Lip Color + Primer in Grape Pop* - here.

CZ
Pokud sledujete HI LYCHEE delší dobu, pak určitě znáte mé Weekly Makeup Bag články, ve kterých vás jednoduše provádím svou každodenní makeup rutinou. Jelikož jsem si z Berlína přivezla asi všem známe MUJI šuplíky, bylo jasné, že se tahle kategorie bude muset zase přejmenovat. Od teď tedy cca jednou za tři týdny uvidíte můj denní makeup společně s tím, co se v MUJI právě nachází a to vše společně s videm! U anglické verze nahoře máte vypsané všechny produkty i s užitečnými odkazy. 

Jaké produkty jsou v současné době na vašem denním pořádku? 

Mám na vás také menší prosbu. Pořád se snažím nějak zorganizovat svůj YouTube rozvrh a byla bych moc ráda, kdybyste mi třeba v komentářích dali vědět, jaká videa byste rádi viděli nebo jaké dny by vám nejvíce vyhovovaly co se týče zveřejnění videa a podobně. Předem moc děkuju!





12 komentářů

  1. Video se ti povedlo a líčení také! Pořád přemýšlím nad tou paletkou, je vážně krásná a i pigmentace se zdá super. Jinak podobné organizéry mám taky a jsou super, ikdyž bych jich asi potřebovala více :)).
    A co se týče videí, tak mě baví různé tutoriály, o péči o pleť, i třeba nějaké kosmetické tagy apod. Taky bych ráda viděla tvou kosmetickou sbírku :)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc moc děkuju! :) Video s kosmetickou sbírkou plánuju, spíš ale až po létě,až to bude všechno konečně, srovnané a dostanu se k tomu všechno protřídit a zbavit se starých produktů :)

      Vymazat
  2. Love my MUJI drawers for daily makeup too! Aaah so it's Grape Pop! Dayum I need it in my life! I adore my Topshop Glow highlighter as well. Gives such a gorgeous sheen!

    Tasha // shiwashiful.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. It's just stunning right? Aaah I think it would look amazing on you! :)

      Vymazat
  3. Lindi, netušila jsem, že make-up nanášíš prsty :) já už si to ani nedokážu představit :D tyhle linky vypadají úžasně, paráda!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha to je prostě taková moje věc, už to dělám strašně dlouho a i když jsem vyzkoušela všechny možné štětce, tohle mi vyhovuje nejvíc! :)

      Vymazat
  4. Great makeup picks!! I need to get some Muji storage and some Clinique lipsticks!!!

    Jasmine | jasminehardingmakeup.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. You really do! Especially those Clinique lipsticks! :)

      Vymazat
  5. Jee my máme skoro stejný fotky s těmi MUJI šuplíčky, to vypadá, jako bych se hrozně opičila, ale přísahám, že jsem to netušila. :D Miluju tyhlety kecací/líčící videa.;) A ten set na obočí na Tobě vypadá hrozně dobře.;) :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha Zuzi <3 z toho setu mám hroznou radost, konečně fajn produkt na obočí z drogérie! :)

      Vymazat
  6. Ahoj Lindi, chtěla jsem se zeptat, ten rozjasňovač byl jen v limitce, nebo je možné, že ho tam ještě mají?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že by ho ještě měli mít, přivezli jich dost a hlavně je i v normální řadě, takže by být měl :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig