Clinique Pop Lip Color + Primer



I do love a good lipstick we all know that. I love testing out new exciting and interesting formulas so when I saw these new Clinique Pop Lip Color + Primer* lipsticks I was just like 'ok I need to try these out!'. I hope you're just as excited as I am to see how they performed and what I think about them!
The main exciting thing about these is that they have build in primer which adds a creamy texture to the formula and makes it easy to apply onto your lips. It also makes it stay on longer which is always a good thing when it comes to lipsticks, right? I have to say I love the packaging, especially the fact that you can see the color (and it's the exact same color to the actual lipstick itself which is rare to see). It's quite small but sleek and cute all at the same time and I can't get enough of look of these. But onto the texture now. They're incredibly light on the lips! That's the first thing I noticed once I applied it. It feels just like you're wearing nothing. Also they're super pigmented, creamy and easy to apply and when I say creamy I mean like super creamy. Don't cling into cry patches, glide on like a dream and are moisturising as well. They don't have a matte finish but aren't overly glossy either - it's more of a velvet finish I would say. But enough said about the formula (which as you can see I'm totally in love with) and let's take a look at those colors I got! 

There are sixteen shades in total in this new range from which I got seven. Beige Pop is my favourite one of them all which might be a bit of a surprise as I love a good bold lipstick. But this one is just the perfect nude for me, not too light, not too concealer-like, has a bit of pink as well as beige to it an I'm just all over this one. Bare Pop on the other hand has a lot more pink to it and also a bit of shimmer to it. Melon Pop is another one of my favourites. It's an amazing everyday coral! Sweet Pop is something I wouldn't normally wear but for some reason I absolutely love it! It's such a pop of color! And that's what Poppy Pop is as well. Oh my isn't it just beautiful? An amazing mixture of coral, red and orange. Onto those darker colors now! Berry Pop is like the perfect darker shade with a hint of red to it and I think it would suit every skintone! Last but not least the most unique color of them all - Cola Pop. Yep it's brown and will make your teeth a bit yellow but it's all kinds of awesome and would look stunning on like an olive skintone!

Can you tell I'm super excited about these? Are you as well? Which shade is your favourite?



Beige Pop // Bare Pop
Sweet Pop // Poppy Pop
Berry Pop // Cola Pop

CZ
Všichni víte, že miluju rtěnky. Proto jsem nadšená, kdykoli můžu vyzkoušet nějaké nové a pokud jde o zajímavý koncept, jsem ještě nadšená ještě víc! Proto jsem se nemohla dočkat, až konečně vyzkouším nové Clinique Pop Lip Color + Primer*. A už teď můžu říct, že jsem se těšila oprávněně!

Hlavní přelomovou součástí těchto rtěnek je to, že v sobě obsahují primer, tedy bázi. Asi si řeknete, že báze je spíš něco, co dáte pod produkt, u těchto rtěnek primer ovšem funguje tak, že textuře dodává větší krémovost, rtěnka se díky němu lépe nanáší a také déle vydrží. Vše to zní skvěle a mohu i potvrdit, že tomu tak je i ve skutečnosti. Rtěnky jsou neuvěřitelně krémové a tím myslím vážně krémové, nádherně a jednoduše se aplikují na rty a pigmentace všech, které mám doma, je skvělá! Již zmíněný primer také způsobuje to, že rtěnka nezalézá do linek a už v jedné vrtvě je její aplikace krásně rovnoměrná. Finish těchto rtěnek není ani matný, ani příliš leský, podobně jako třeba NARS Audacious Lipsticks mají velvet finish, který způsobuje, že se rtěnka, i přes svou krémovou texturu, nerozpíjí. Rozhodně nesmím opomenout ani balení, ze kterého jsem absolutně nadšená! Je vcelku malé a elegantní, ale zároveň něčím i roztomilé. Jsem ráda, že můžete hned díky obalu vidět, o jaký odstín se jedná, a překvapivě je barva obalu téměř totožná s opravdovou barvou rtěnky, s čímž se příliš často nesetkáte. Pojďme se teď už ale podívat na odstíny, které mám já. 

Tato nová řada obsahuje celkem 16 odstínů, já jich mám doma sedm. Beige Pop je překvapivě mou nejoblíbenější vůbec! Běžně mám ráda spíš výraznější rtěnky, tohle je ale ta moje pravá nude! Ne moc světlá, ne moc tmavá, s trochou růžové a trochou hnědé, prostě perfektní! Naopak Bare Pop má v sobě o hodně víc růžové a také obsahuje (jako jedná z těch, které mám já) lehký shimmer. Melon Pop je další z mých oblíbených, jelikož se jedná o krásnou světlou korálovou, která je skvělá na jaro! Stejně tak se na jaro krásně hodí Sweet Pop, což je odstín, který bych si za normálních okolností asi nevybrala, popravdě jsem ovšem ráda, že jsem tak nakonec učinila! Krásná studená růžová, která všechno rozzáří! Podobně funguje také Poppy Pop, kterou musí milovat snad všichni. Je to skvělý mix červené, korálové a oranžové a bude to ideální barva na léto! Teď už ale k těm tmavším barvám. Berry Pop je skvělá tmavší rtěnka a díky tomu, že jde trochu do červena, bude sedět tónům pleti! Jako poslední tu ale mám něco speciálního. Ano, Cola Pop je vlastně tmavě hnědá, prostě rtěnka barvy koly. Je pravda, že zuby trochu zbarví do žluta, ale je to tak unikátní barva, že ji budu i přesto nosit! Co na ní říkáte?

Je asi jasné, že jsem si tyhle nové rtěnky zamilovala! Jaký odstín se nejvíc líbí vám?
PS: Rtěnky u nás budou sice v prodeji až od 1. května, už teď ovšem mohou tři z vás na Instagramu vyhrát Pop rtěnku dle vlastního výběru, tak šup šup sem!

Melon Pop

16 komentářů

  1. Hmm Berry Pop bude moje :D! Uplně se v ní vidím! Vážně krásné odstíny a pokud jsou tak skvělé jak píšeš, tak není co řešit a už se těším, až je vyzkouším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je nádherná! Berry Pop je rozhodně jednou z mých favoritek :)

      Vymazat
  2. Ty první dvě mi přijdou takové nevýrazné :/ Souhlasím se Sashou! Berry Pop ..:o Oh, Jesus Christ! :3 ♥♥ nádhera! Clinique má spoustu úžasných věcí a rtěnky Pop Lip se přidaly mezi ně! :3
    http://janetsonrisa.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě obyčejně takové barvy taky moc nemusím, ale Beige Pop mě prostě dostala! <3 :)

      Vymazat
  3. I love the look of Bare, such a natural yet pretty shade!
    All of them look great on you.

    Kathryn /Cherries in the Snow

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. It is! I'm not really keen on the shimmer it has but the color is beaut! :) Thank you Kat :)

      Vymazat
  4. Musím říct, že se mi tyto rtěnky moc líbí, odstíny jsou úžasné. Nejvíc se mi líbí Beige Pop, Bare Pop a Melon Pop, ty jsou vážně úžasné :)

    Make-up speciál 1.část

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já popravdě teď ani nevím, která se mi líbí nejvíc haha, ale Beige a Melon jsou rozhodně nádherné! :)

      Vymazat
  5. These are so beautiful, I really want to try them! Such lovely shades! Melon Pop is my favourite- I'm definitely going to be picking some of these up!

    Jasmine | jasminehardingmakeup.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasmine you have to try these! Melon Pop would look amazing on you! :)

      Vymazat
  6. Strasne dobrej clanek, moc se mi libi, jak jsou vsechny krasne videt na rtech a strasne si vsechny slusej! Dnes se taky zapojim do souteze, jen to musim jeste vymyslet :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé děkuju Domi a doufám, že vyhovuje i tobě! Berry je přesně tvoje barva :)

      Vymazat
  7. Já mam zálusk hned na čtyři :D Poppy, grape, melon a plum pop jsou moje favoritky, tak snad se pro ně brzy dostanu! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky pořád chodím koukat na Grape a Plum, ale pořád si říkám, že osmou vážně nepotřebuju :D

      Vymazat
  8. Poppy Pop! <3 Lindi ty fotky jsou jak jak ze žurnálu, mohli by je rovnou použít na svoji kampaň, jsi nejšikovnější!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzi! <3 Poppy Pop by slušela tobě, stejně jako Sweet Pop, i když růžové tolik nenosíš :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig