Life Update #4: Am I Finally Free?

Hi everyone! I hope you all enjoying sunny days! I haven't done a life update for the longest time ever and I'm so excited to show you what I've been up to! As you may know I finished all of my exams about two weeks ago so it's holiday time for me yaay (well for two more weeks then I'll be at work all the time). 

Before the school ended we took a break during studiyng and went to a farmer's market. I love these for a quick break just to grab coffee or something to eat. If you're ever in Prague be sure to visit one!
||
CZ
Ahoj všichni! Jak se máte? Užíváte si toho krásného počasí, co je venku? Už dlouho jsem vám neukázala, co jsem poslední dobou dělala, tak do dnes napravíme. Jak asi víte, mám už hotové všechny zkoušky, tudíž mám prázdniny (teda už 'jen' dva týdny, pak mě čeká práce, práce a práce).

Ještě během zkoušek jsme si dali s Lukášem menší pauzu a vyrazili na Jiřák na farmářské trhy. Strašně ráda na ně chodím a to nejen kvůli jídlu haha. Chodíte na trhy taky? Kam nejradši? 




And if you're around, don't forget to visit Musictown, my all time favourite record store!
||
A když už budete na Jiřáku, skočte taky k věži do Musictown, mého nejoblíbenějšího record storu!



Passing all of your exams = celebrating, right? We celebrated together with my classmates and finally went for a picnic (or two?) and I'm super excited about summer in Prague, so many places I want to visit and so many things I want to do!
||
Úspěšné dokončení zkoušek si žádá oslavu, no ne? Společně se spolužáky jsme konec semestru oslavili piknikem (nebo dvěma?) a musím říct, že se hrozně těším na léto v Praze! Tolik míst, kam se chci konečně podívat a tolik věcí, co chci stihnout! 



Juchů, můj oblíbený Strongbow je konečně i u nás! 






And again we celebrated Lucas' and Zlappa's birthdays with first grill party of this summer! I'm so lucky to have such amazing friends!
||
Také jsme zase oslavili Lukáše a Žlappy narozeniny první grilovačkou u babičky! A znovu jsem si dokázala, že mám ty nejlepší kamarády na světě! 




Last weekend we went to Havirov to see Lucas' parents and to have a chilled out weekend. After all we also went to Brno and Ostrava as well and had an amazing time! And we're off to Paris this weekend which I'm super excited about! 

Have an amazing week and tell me in the comments what are your plans for this summer!
||
A minulý víkend jsme vyrazili do Havířova za rodiči Lukáše. Nakonec jsme stihli i Brno - Skog (o kterém zase příště) a Ostravu a měli jsme se skvěle! A zítra ještě na Clinique Popmánii (zajímá vás o co jde? Pak šup sem!) a směr Paříž! 

Mějte se krásně a napište mi do komentářů, jaké jsou vaše plány na léto a zda už máte ve škole hotovo! 

Žádné komentáře

Okomentovat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig