Fantastic Five: April

It's that time of month again! I love to go back through my posts to see which products I've been loving in that past month but there's usually something I didn't mention but been loving as well! April was a huge beauty month for me with loads of new products and things to try out. So let's jump right in!

After quite a long time I'm back with another hair products. I actually got another hair post (or two) scheduled for May but I've been loving this new Pantene Pro-V Intensive Repair* range! These contain antioxidants which should protect your hair from the 'water damage'. It also contains EDDS which helps with keeping your hair healthy. I have to say I was a bit sceptical about this concept but oh my, they're amazing! My hair in incredibly soft after using these and they doesn't get greasy in about three days (yep I've tried that) which is amazing.  Big thumbs up! Next onto nails. I spoke about the Nails Inc. VB Bamboo White* here and if you read this post you know I love it. Such an amazing spring off-white shade! Another 'nude' love of this past month is the Clinique Pop Lip Color + Primer in the shade Beige Pop*. I'm not usually into nudes but after trying this one I'm converted! See the full review of this range here. I've been also loving a blue mascara. Yep. The Benefit TAR Beyond Blue Mascara* (here) is just everything. I love a pop of color when it comes to eyes and this is the perfect thing for it! Lastly of course I had to try out the Urban Decay Naked Skin Concealer. Everyone raves about this one at the moment and everyone compares it to the NARS Radiant Creamy. I previously mentioned I'm not the biggest fan of the NARS' one as it's quite heavy on my skin. This one doesn't have as much coverage but is incredibly creamy and lightweight! So if you're like me and you don't need as much coverage as the NARS offers, this one is for you!

What have you been loving this month?
(PS: The 'hilychee' code for 15% off ends today so head over to www.danielwellington.com and get yourself a new watch if you want to!)

CZ
Tak a znovu tu máme oblíbence! Vždycky se ráda koukám zpátky na všechny články, který jsem daný měsíc napsala a kouknu tak, jaké produkty jsem často používala. Stejně tak se ale v oblíbencích obvykle objeví i produkt, který jsem třeba delší dobu testovala a konečně mám tak možnost vám ho ukázat. Tak jdeme rovnou na to! 

Dlouho jsem vám neukázala žádný produkt na vlasy, tak to dneska změníme, co říkáte? Už nějaký ten pátek zkouším inovované šampóny Pantene a musím přiznat, že z řady Intensive Repair* jsem nadšená! Jak šampón, tak kondicionér, obsahují antioxidanty, které by měly neutralizovat množství mědi (díky látce EDDS) a chránit tak vlasy před oxidačními minerály obsaženými ve vodě. Musím přiznat, že jsem k této inovaci byla poměrně skeptická, ale po vyzkoušení jsem změnila názor. Doma máme vcelku tvrdou vodu a občas i sama vidím, že vlasy zatěžuje a poškozuje. Při používání ovšem vidím zřetelný rozdíl - vlasy jsou lesklé, jemné a nemastí se (zkoušela jsem vydržet tři dny bez mytí a i v takovém stavu vypadaly překvapivě skvěle). Za mě ano! O své nové lásce k Nails Inc. VB Bamboo White* jsem Vám psala už tady a můj názor na něj se nezměnil! Nádherná jarní barva a pokud se ještě rozhodujete, viděla jsem minulý týden v Sephoře posledních pár kousků, tak šup! Dalším mým 'nude' miláčkem je rozhodně Clinique Pop Lip Color + Primer v odstínu Beige Pop*. Většinou si na nude rtěnky nepotrpím, díky téhle jsem ale změnila názor, takže mi v komentářích napište, jaké nude rtěnky máte rádi vy! A celou recenzi si můžete přečíst tady. Na úplně opačné straně barevného spektra je ale Benefit TAR Beyond Blue Mascara* (tady). Ano, vážně jsem téměř celý měsíc nosila modrou řasenku a nevěřili byste, kolik lidí mi ji pochválilo (byla jsem z tolika milých reakcí překvapena)! No a jako poslední tu máme nový korektor od Urban Decay Naked Skin. Mluví o něm v poslední době všichni a všichni ho také přirovnávají k NARS Radiant Creamy a musím říct, že se přikláním spíš k UD. Už dříve jsem zmínila, že je na mě NARS hodně těžký, tento je ovšem krásně lehký. Pokud hledáte stejné krytí, jako má NARS, tohle není nic pro vás. Pokud ale nepotřebujete tolik krytí a NARS vám přijde až moc těžký, pak víte, co máte dělat haha. 

Jaké produkty jste si v dubnu oblíbili vy?


14 komentářů

  1. Tento článek jsi napsala jako hlupák. Hlavně ten konec. A to tvé přirovnávání k nars? Prosím tě, aby ses z toho nars jednou nedostala az na mars!
    Rada, kterou si vezmi k srdci: už nic k ničemu nesrovnávej. Nejde ti to. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za komentář. Jediná rada, kterou mohu dát já tobě, je ta, abys články četla pořádně :)

      Vymazat
    2. Nedokážu pochopit to rozhořčení anonymní slečny, nevidím nic špatného na srovnání dvou produktů, čtenářům to může usnadnit výběr :) Lindo, moc se mi líbí Tvá naprosto klidná odpověď, je hezké jak se nenecháš vyvést z míry :) Článek je moc pěkný :)

      Vymazat
    3. Moc děkuju Sáro! Někteří se tímhle prostě baví, já to asi nikdy nepochopím, ale je zbytečné se tím nechat vyvést z míry :)

      Vymazat
  2. Tenhle sampon a kondicioner se zrovna chystam zkouset, tak se na ne uz tesim :-) A ta rtenka ma nadherny odstin :-) P.S. Anonymni nekonstruktivni kritika me vzdycky pobavi, ze to ty lidi bavi :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak pak dej vědět, co na něj říkáš! :) Taky se tím bavím, někdo má asi hodně času :)

      Vymazat
  3. Za tu modrou řasenku Tě miluju, nikdy by mě nenapadlo, že může někomu tak slušet a do takové míry ozvláštnit líčení (i když jsi měla na očích třeba jen ji;)). Jeee já už se tak těším, až uvidím ty Color Pop na živo, tohle je nádherná barva, připomíná mi trochu tu Anitu od Narsu, nebo jsem úplně mimo?. ;) Haha hlavně ale Lindi už nic k ničemu nesrovnávej, achjo. :D <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi zlato! Musíš taky už konečně nějakou barevnou vyzkoušet! :) Haha Zuzi jsi úplně mimo ;) nee, Anita je jen víc do růžova, tahle je víc béžová, ale radši nic nesrovnávám :) :D

      Vymazat
  4. Strašně se mi líbí ta rtěnka od Clinique, to by byl stopro i můj miláček :)

    Make-up speciál 2.část + Giveaway!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak určitě doporučuju se na ně zajít podívat! Všechny ty barvy jsou krásné! :)

      Vymazat
  5. I seriously need to try out the UD concealer! I actually love the NARS one, but I have heard that the UD one is better! The new Clinique lipsticks look GORGEOUS!

    Tasha // shiwashiful.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I wouldn't say it's better, it's just different. More creamy with less coverage I would say :)

      Vymazat
  6. Pantene šampon a kondicionér ted používám také a jsem spokojená :). Clinique rtěnky se mi moc líbí, takže už se těším, až je uvidím na vlastní oči. Jsem zvědavá, jakou si nakonec vyberu :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé to jsem taky zvědavá! Já se pořád držím, abych nešla pro Plum Pop, nádherná barva! :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig