Fantastic Five (Fourteen): 2014

2014 is officially over. Sad times to be honest. I loved (almost) every second of this past year and I hope this upcoming one is going to be just as good. But this time doesn't only mean 'new beginning' it also means 2014 favourites yay. I've decided to narrow them down to fourteen which sounds great if we talk about 2014 favourites, right? So let's get into it!

Makeup - It's quite hard to decide which products are your favourite of the past year I'm telling you. I tried to sit and think about the products I've been using the most and this is what I came up with. The NARS Tinted Moisturiser is no surprise for any of you. I've been raving about this stuff on and on almost for ever. It's just my holy grail discovery of this year and I'm gonna repurchase it 'till I die! Another product I swear by is the Topshop Blush in Afternoon Tea and basically every Topshop Cream Blush. They're easy to apply, fool-proof and natual looking. I can't do my 2014 favourites without not mentioning the Hourglass Ambient Lighting Blush in Mood Exposure. This has to be my favourite powder blush of all time, no joke. I'm really glad I picked up the Maybelline Age Rewind Concealer in New York because this stuff seriously rocks. Brightening concealer that has a great amount of coverage without looking cake-y. I'm also really glad I discovered the Burberry Beauty because oh my God. The Sheer Eyeshadow in Taupe Brown is what dreams are made of and I just love it to pieces (and I recently got one of their blushes, review coming soon yay). When it comes to lips I've been a red lip kinda gal this past year and NARS Dragon Girl owns the throne. But I also have to mention the L'Oréal Rouge Caresse in the shade Rebel Red which is just a sheer red lipstick but for some reason I can't get enough of it. In those 'naked' kind of days I've been reaching for the Clarins Instant Light Lip Perfector in 01 the most as it's the best lip gloss-y type of product I've ever used. And lastly I chose the Bourjois Healthy Balance Powder which is just incredible. 

Skincare, Nails, Hair & Tools - I've already mentioned my new love for Bumble and bumble in my 2014: Best New Beauty post but I had to include the Hairdresser's Primer in my favourites as well. This year I've also discovered Origins and their Spot Remover changed my life! Love. Lastly from the skincare section I chose the NUXE Melting Cleansing Gel (my mum recently got this sample size which is the cutest thing ever) and I have to say it's my favourite makeup remover/cleanser of all time! In terms of nails I wanted to mention a colour that really stood out for me and it's been NARS Amarapura. I'm not usually into metallic polishes but this one is spot on perfection! Last product I've been loving during this past year is actually a range of brushes and yep you know what I'm talking about. Zoeva Brushes are the best ones I've tried for the price & I surely need to get more of these!

So this concludes my 2014 favourites! 
Sorry it took me such a long time but I'm just a mess at the moment. As my exam period has already started I'm not really sure how things are gonna work out here on HL but I promise at least two post a week until the end of Janury! Hope you're all well!

CZ
Rok 2014 je oficiálně pryč a musím přiznat, že jsem z toho vcelku smutná. Užívala jsem si (téměř) každou jeho sekundu a doufám, že nadcházející rok bude alespoň stejně skvělý. Začátek nového roku ovšem v beauty blogovém světě především ohlédnutí za oblíbenci roku předešlého. A na mých čtrnáct nejoblíbenějších produktů za rok 2014 se podíváme dneska!

Makeup - Bylo vážně náročné vybrat okolo deseti nejoblíbenějších produktů z dekorativní kosmetiky, jeden produkt byl ovšem jasný hned. NARS Tinted Moisturiser jsem od dubna používala téměř každý den a vy už asi musíte byt znechuceni z toho, jak o něm neustále mluvím. Dalším jasným produktem byly tvářenky a to Topshop Blush v odstínu Afternoon Tea za krémové a Hourglass Ambient Lighting Blush v odstínu Mood Exposure za ty klasické pudrové. Obě jsem si tento rok zamilovala a ta od Hourglass je pro mě jedním z objevů tohoto roku. Vážně nejlepší tvářenka, kterou jsem kdy vyzkoušela. Za velký objev považuju také Burberry Beauty a především jejich Sheer Eyeshadow v odstínu Taupe Brown. Jsou to nádherné matné stíny, které se jednoduše roztírají a mají skvělou pigmentaci. K Vánocům jsem dostala jednu z jejich tvářenek, takže se určitě těšte na recenzi! Když jsem si v New Yorku koupila všemi opěvovaný Maybelline Age Rewind Concealer, byla jsem trochu skeptická. Předčil ovšem všechna má očekávání a můžu upřímně říci, že za to vážně stojí! Pojďme se ale podívat na rtěnky! Asi není žádným tajemstvím, že jsem si letos hodně oblíbila výrazné rtěnky. No a jejich královnou je jednoznačně NARS Dragon Girl, za kterou vděčím své skvělé mamince. Pokud chci ale něco méně výrazného, často sáhnu po L'Oréal Rouge Caresse v odstínu Rebel Red, která je tak trochu jako hybrid mezi rtěnkou a balzámem a vypadá krásně. No a pro ty 'nude' dny jsem nejčastější volila Clarins Instant Light Lip Perfector 01. A jako poslední nesmím zapomenout na Bourjois Healthy Balance Powder, který je snad tím nejjemnějším pudrem, jaký jsem kdy měla možnost vyzkoušet. 

Skincare, Nails, Hair & Tools - Svou novou lásku k Bumble and bumble jsem tady zmiňovala již několikrát. Musím do tohoto článku ovšem zahrnout i Hairdresser's Primer, jelikož je vážně skvělý. Psala jsem o něm již samostatný článek, tak se rozhodně nezapomeňte kouknout. Tento rok jsem také měla konečně možnost vyzkoušet produkty Origins a jejich Spot Remover, bez kterého se teď neobejdu. Jako poslední z péče o pleť rozhodně stojí za zmínku značka NUXE a především jejich Melting Cleansing Gel (mamka nedávno dostala k nákupu tuhle miniaturky, která je asi ta nejroztomilejší věc na světě). Tento obličovač/cleanser je jedním z mých nejoblíbenějších vůbec a to jsem jich vyzkoušela vážně hodně. Chtěl jsem pro tento článek vybrat jeden lak, který byl pro mě letos výjimečný a tím byl rozhodně NARS Amarapura. Většinou nemám ráda metalické laky na nehty, tenhle má ovšem tak krásný finiš, že jsem neváhala ani minutu. Posledním oblíbencem pro tento rok je řada štětců a to od značky Zoeva. Za takovou cenu dle mého nenajdete lepší štětce a i výběr je vážně skvělý. Rozhodně plánuju si jich letos pořídit víc!

Tak toto byly mí oblíbenci pro rok 2014! Omlouvám se, že jste na ně museli čekat tak dlouho, ale mám toho teď šíleně moc. Jelikož mi již začalo zkouškové, nevím jak na tom HL bude, ale můžu vám slíbit alespoň dva články každý týden (a doufám i ve víc) až do konce ledna. Pak se vrátíme zpátky ke článkům ob den!



13 komentářů

  1. Love the look of that blush, so pretty!
    Maddy, xo // UNSTITCHEDD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. it really is beautiful isn't it? Thanks for the comment lovely :)

      Vymazat
  2. That's the third time the words "NARS Dragon Girl" have floated past my eyes this week. I think it's a sign that I need to add it to my shopping list! Great faves!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. it is a sign! go and get it haha. I'm kinda kiddind (or maybe not) but it really is a stunning shade!

      Vymazat
  3. i want the hourglass blush! i was disappointed with the maybelline age rewind concealer :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I would really recommend the Hourglass Blush as it's the nicest blush I own really. I'm sad to hear that because I really like it!

      Vymazat
  4. Super článek, máš tu hrozně hezké fotky. Akorát jsem nikde nenašla jak tě můžu odebírat, jde to nějak?? :)
    NARS Tinted Moisturiser jsem párkrát vyzkoušela, dostala jsem na jedné přednášce vzorečky a budu si ho asi muset koupit. Hrozně mi vyhovoval.:) A korektor od Maybelline bych si hrozně přála vyzkoušet, tak snad až se dostanu někam do zahraničí :).
    www.sarkazelena.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju jsi moc hodná! NARS Tinted Moisturiser nemůžu víc než doporučit, pokud chceš investovat do dražšího makeupu, tenhle za to určitě stojí :)

      Vymazat
  5. Absolutely amazing faves! The Bourjois powder made my yearly picks as well - it's just so lovely! I really want to try the NARS tinted moisturiser. Same with Burberry beauty - their eyeshadows sound heavenly!

    Tasha // shiwashiful.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. oh thank you Tasha! You really should try the Tinted Moisturiser or get sample! Hope you're well lovely!

      Vymazat
  6. Ňáám, úplně se mi na všechno sbíhaj sliny.:-P Musím říct, že máme vtipně stejnej vkus na kosmetiku.:) Zrovna dneska jsem se rozhodovala, jestli jít do Dragon Girl a nebo Ruby-Woo a na konec jsem doma našla prázdný obaly od MACU, takže to bylo vyřešený.:) Teda jen dočasně, protože Dragon Girl chci dál, že jo.:D A ten stín Burbery - to je taková nádhera!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha už se těším, až konečně vrazíme na kafe, aspoň budeme moct nad vším vzdychat společně:D Ruby-Woo sice není špatná náhrada, ale Dragon Girl stejně potřebuješ:D

      Vymazat
  7. Nuxe se chystám vyzkoušet a v budoucnu bych chtěla investovat i do nějakého setu štětců od Zoevy :)

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig