Clarins Instant Light Lip Perfector


Not a fan of classic sticky lip glosses? Me neither. But the rave about the Clarins Instant Light Lip Perfectors got me into thinking about trying one. And I'm really glad I did!

There are several things I love about it so much and the first one is the smell. OH MY! It smell soooo good I wanna eat it everytime I put it on my lips. Second - the applicator is just glorious. It's sponge kind of thing and it makes the application so enjoyable. But the best thing is the formula. It's a balm-gloss hybrid which means it hydrates your lips, has that nice gloss-y shine but without feeling sticky whatsoever. It also provides a nice hint of color - I got it in the pink shade 01 and I love it. Not too much color but still something. It's not a long-wearing product of course so you have to reapply it every now. Overall I really like this product and even though I'm not a lip gloss kinda gal it became my go-to lip product! And the price is really reasonable for a product like this.


have you tried any of these?
______________________________________
CZ
Rozhodně jsem nikdy nebyla fanouškem lesků na rty. I tak mě ale zaujal ten hype okolo Clarins Instant Light Lip Perfector a tak jsem si řekla, proč to nezkusit. No a jsem moc ráda, že jsem to udělala!

Tenhle balzám-lesk hybrid má hned několik pozitivních stránek a začněme hned u jeho vůně. BOŽE! Je to snad tak nejlépe vonící věc co doma vůbec mám - voní trochu jako cukrová vata smíchaná s vanilkou a karamelem - no kam se na něj hrabou MAC rtěnky. Jako další musím zmínit aplikátor. Má podobu takové malé houbičky a díky ní je nanášení dokonce až slast. Nejlepší je ovšem jeho samotná konzistence - jak již bylo řečeno je to takový balzám - lesk v jednom a díky tomu rty hydratuje, má ten hezký lest a to nejlepší: vůbec nelepí. Rtům dodá lehký barevný nádech - já mám ten nejrůžovější 01 (a určitě nezůstane jen u něj, ten broskvový také není k zahození). Samozřejmě je jasné, že to není produkt, který by vám na rtech vydržel celý den a proto ho jednou za čas budete muset nanést znovu. Celkově mě ale velmi mile překvapil a musím přiznat, že se stal mým go-to produktem. A poměr cena - výkon je také velmi přijatelný. 

máte s některým z nich zkušenost?



Žádné komentáře

Okomentovat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig