Evening Skincare

I covered my morning skincare routine last week (here) so now it's time for evening skincare. I divide my evening routine into four steps and I try to follow them as frequently as I can. So let's jump right into it!

1. Double Cleansing!

I find double cleansing really helpful when it comes to my skin. I usually start with the Balm Balm Cleansing Balm and then I use something like Bioderma Micellar Water or Garnier Make-up Remover to finish up the cleansing. When you double cleanse you'll be sure that your skin is really clear - and this help to reduce breakouts. 
2.Tonic
I started using toning lotions not that long ago but after trying the NUXE Gentle Toning Lotion I just can't look back. My skin feels so fresh after using it, I just love it!
3. Treatment
My favourite part of any skincare routine. In the evening I use either the La Roche-Posay Toleriane Ultra for the days when I feel really tired and my skin's getting worse or the Balm Balm Light Facial Oil on the 'dry' days. In my opinion treatment is really important and helps your skins - you just have to find the right one for yours.
4. Moisturiser
We are at the end. In the night time I use the Avéne Rich Hydrating Cream as a moisturiser because it doesn't sink in that quickly. Finishing up with the same eye cream as in the morning time - the Emu Oil Well Moisturising Eye Cream

so that's it! hope you enjoyed and tell me something about your routine!
____________________________________
CZ
O své ranní péči o plet´jsem již mluvila, tak se dneska podíváme na tu večerní. Tu rozděluji do čtyř jednoduchých kroků, pro někoho to sice může být moc, ale pro mě to funguje perfektně.

1. Dvojí čištění pleti!
Nejdůležitější část večerní péče o pleť. Čistit, čistit, čistit. Čím čistší pleť bude, tím lépe bude vypadat. Většinou začínám Balm Balm čistícím balzámem a potom pleť ještě dočistím něčím, jako je Bioderma Micellar Water nebo Garnier 2 v 1 odličovačem
2. Tonikum
Ta sice nepoužívám nijak dlouho, jelikož mou pleť dřív hodně vysušovala. Od té doby, co jsem vyzkoušela NUXE Gentle Toning Lotion bych ale neměnila. Pleť je o něm krásně jemná a svěží. Psala jsem o něm už tady.
3. Sérum
Nejoblíbenější část mojí rutiny. Večer používám buďto La Roche-Posay Toleriane Ultra, pokud jsem hodně unavená a odráží se to i do mé pleti. Naopak při běžných dnech, nebo pokud je má pleť sušší než obvykle používám Balm Balm Light Facial Oil. Séra jsou dle mého velmi důležitá, jen musíte najít to správné pro Váš typ pleti. 
4. Hydratace
No a jsme na konci. Večer používám Avéne Rich Hydrating Cream a to proto, že se tak rychle nevstřebá, tudíž je lepší na noc. Zakončit stejným očním krémem jako ráno -  Emu Oil Well Moisturising Eye Cream a je hotovo.

doufám, že se Vám článek líbil a povězte mi něco o Vašich oblíbených produktech!



4 komentáře

  1. Ahoj, chtěla bych se zeptat ohledně večerní péče.

    Pleť čistím gelem s teatree olejem, už ho používám několik let a je skvělý. Pak dočistím micelárkou od Loreal. Nepoužívám tonikum, protože hrozně vysušuje a já mám pleť spíš smíšenou. Nakonec používám arganový olej, myslíš že to stačí? Nebo bych měla investovat i do krému jak na obličej tak na oči? Předem díky za odpověď!

    Sára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já myslím, že pokud pleť nemáš i tak suchou a cítíš se příjemně, tak to není potřeba. Já kdybych se nenamazala, tak mám druhý den obličej jak sušenku))

      Vymazat
  2. Balm Balm odličovač jsem taky již do své rutiny přidala! a dost mě baví :)

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig