Review: Kat von D Everlasting Liquid Lipsticks


Do
Do you have a product you always wanted to own but you just couldn't get your hands on it? This happens to me with a bunch of the stuff from the US (Hourglass I need you here in the Czech Republic). One of my most craved products are the Kat von D Everlasting Liquid Lipsticks which after all my lovely friend from Spain sent me and I'm just too excited about it. 

If you see the swatches of these somewhere on the internet you'll be blown away by the wide color range and amazing pigment these have! I spent entire lifetime picking out the shades I wanted and after all I went for the most classic bright red - Outlaw and super vampy Exorcism. I already tried Outlaw before from Silvia and I fell in love in a sec. Super pigmented but lightweight on the lips, thanks to the doe-foot applicator these apply like a dream (which you can see in my last GRWM) even though both shade are bright and out there. In about 30sec they dry out to a matte finish but you can still layer them without a single problem. The longevity is great (eight hours with no problem) but it won't survive 'junk' food. Even though I wouldn't call these extra long lasting thanks to the super light texture and the fact that these don't dry your lips at all, layer well and don't bleed I have to say I prefer them to for example Sephora Lip Stains or the Bourjois Rouge Edition Velvets. And the color range is exquisite.

Have you tried these? Which liquid lipsticks are your favourite?
PS: There will be Chritmas themed GRWM with Outlaw soon!

CZ
Je nějaký produkt, po kterém neskutečně toužíte, a i když byste si na něj byli schopni našetřit a pořídit si ho, nemůžete ho z nějakého důvodu sehnat? Já to tak mám hned s několika u nás nedostupnými značkami (ano Hourglass, mluvím s tebou). Jedním z produktů, který jsem chtěla nezkutečně dlouho vyzkoušet, ale pořád ne a ne se k němu dostat jsou Kat von D Everlasting Liquid Lipsticks, které mi ale na začátku prosince poslala má kamarádka ze Španělska a já si spokojeně škrtla další přání!

Pokud jste někde viděli swatche těchto rtěnek, rozhodně vás musela zaujmout nejen škála odstínů, které Kat nabízí, ale také božská pigmentace. Popravdě musím říct, že jsem nad vybíráním dvou odstínů, které si pořídím (řekla jsem si, že dva jsou maximum, další zase jindy haha), strávila celou věčnost. Nakonec jsem se rozhodla pro Outlaw - krásnou klasickou červenou, kterou jsem již u Silvie zkoušela - a Exorcism, což je naprosto božská ostružinová, kterou jste mohli vidět v posledním článku (a videu). Mají neskutečně lehkou konzitenci, na rtech je téměř necítíte a díky příjemnému aplikátoru se nanáší bez problému, a to i přesto, že jsou oba odstíny poměrně dost výrazně (aplikace je vidět v posledním videu). Během cca 30 sekund rtěnka zaschne to matného finiše, je ale skvělé, že se i tak dají bez problému vrstvit a nemusíte se bát flekatění. Výdrž je skvělá (Outlaw dala bez problému osm hodin i s jídlem, pak jsem se odličovala), nicméně mastnější jídlo rozhodně nevydrží, spíš nějaké lehčí věci a svačiny. Přestože bych tyto rtěnky nenazvala těmi úplně největšími držáky, díky jejich lehkosti, jednoduché aplikaci a tomu, že se při lehkém vytrácení dá rtěnka bez problémů vrstvit, bych ji rozhodně postavila třeba před všemi opěvované Sephora Lip Stainy (které mám sice ráda, ale neskutečně mi vysušují rty) nebo Bourjois Rouge Edition Velvet. A výběr odstínů je jen třešničkou na dortu.

Vyzkoušel někdo z vás tyto rtěnky? Jaké jsou vaše oblíbené tekuté rtěnky?
PS: S Outlaw plánuji vánočně laděné líčení, takže ji brzy uvidíte, nebojte!



4 komentáře

  1. I want to try these so badly! They just came online on the Sephora au site but I'm trying to stick to my spending ban haha...plus Lolita is out of stock and I really want that one. These shades are gorg though, Exorcism is beautiful but I've heard it can be a little bit streaky?

    Tasha // shiwashiful.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha I should stop spending as well haha! :D Well you have to be quick with Exorcism but if you are then it's not! :)

      Vymazat
  2. viděla jsem swatche všech odstínů a je tam spousta odstínů, které by se mi moc líbily :) líbí se mi jejich dokonalý finish a chtěla jsem napsat, že mi hodně připomínají právě Sephora Lip Stainy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych jich chtěla ještě asi pět haha :D Sephora Lip Stain mám jeden a vydrží sice věčnost, bohužel mé rty ale hodně vysušuje..

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig