Get Ready With Me: Winter Edition

I'm
I'm finally enjoying all of my dark/vamp-y lipsticks again! It may be because of the lipstick I'm wearing in the video below which is the Kat von D Everlasting Liquid Lipstick in the shade Exorcism which is the most beautiful dark blackberry shade. Can it get any more vamp-y in here? I don't think so!

How dark would you go with your lipstick? Is this too much for you?



CZ 
Poslední dobou mě hrozně baví tahle kratší videa, ale nebojte, ke konci roku uvidíte víc i těch delších a obsažnějších (třeba jako oblíbence za 2015)! Konečně jsem se zase vrátila ke všem svým tmavým rtěnkám. Bude to asi hlavně díky té, co mám v dnešním videu na sobě - Kat von D Everlasting Liquid Lipstick v odstínu Exorcism. Nejtmavší barva, kterou vlastním, nádherná ostružinová! 

Jak tmavou rtěnku jste si schopni vzít? Je na vás tohle moc?

4 komentáře

  1. Ten odstín tekuté rtěnky je dokonalý a mooc Ti sluší :). Včera jsem zrovna měla na rtech Sin od Mac, což je taky docela tmavá barva, ale tuhle nutně potřebuju taky :D. No, snad už co nejdřív pojedu do USA, abych mohla zase vykoupit jejich sephoru a Ulta :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju! :) Za výlet do Ameriky bych se taky nezlobila haha :D

      Vymazat
  2. Krásný, Lindi! Světlý oči a výrazný rtěnky jsou na tobě úplně nej! :) chtěla jsem se zeptat, plánuješ teď někdy to líčení se Sterling Nights paletkou?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé děkuju! :) Měla jsem s paletkou natočené video, vypadalo ale hrozně a už jsem ho nestihla přetočit. Pokusím se ji do konce roku/na začátku nového vtěsnat do nějakého videa či článku s líčením! :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig