Fantastic Five: January

It's favourites time again. Wow I know it sounds cheesy but time really flies. January has been basically all about school and purple. Yep, if you've seen my 'get to know me' post then the picture shows what I've been into. But let's take a closer look!

First thing that comes to my mind is the Topshop Matte Lip Bullet in Get Me Bodied. My little sis knows me well so she got me this for Christmas. It's an amazing dark purple shade, the formula is matte which is amazing and the staying power is really nice as well. Love it. Sticking up with the purple theme - the Urban Decay 24/7 Glide-On Liner in Rockstar (swatched here) is the bomb. Not too purple not too black, just the perfect amount of both. I've been enjoying it especially as a messy liner just with a bit of mascara. Now is there anyone who doesn't rave about the L'Oréal True Match? I don't think so. I remeber owning it back in the day (I think it was actually my first ever foundation!) and not liking it. Tried it at the drugstore again last year but couldn't find a color match. So after all I got it in the US (oh my god their color range was just incredible!) and I love it! It makes your skin look flawless, like seriously flawless. The only thing I hate is the 'no pump' packaging but what can you do, right? I don't even know how many times I mentioned the NUXE Gentle Toning Lotion on HL (click here, here or here). I'm trying to get back into my skincare routine (I've been really lazy in the past few weeks) and this is the one step where I really can see the difference. Last but not least I got a bit of a sneak peek for Sunday's post for you. I recently got the Antipearle ring & I'm head over heels in love with it. But more on that later!

CZ
Tak a je tu zase čas na oblíbence za uplynulý měsíc! Je mi jasné, že tuhle větu opakuju snad každý měsíc, ale čas vážně letí! Přijde mi, jako bych před chvílí dopsala poslední blogmas článek a on už je konec ledna! Tenhle měsíc byl pro mě hlavně o učení a taky o fialové. Pokud jste viděli můj 'get to know me' článek, viděli jste většinu mých oblíbenců. Pojďme se na ně ale podívat trochu víc zblízka. 

První na co si za tento měsíc vzpomenu je rozhodně Topshop Matte Lip Bullet v odstínu Get Me Bodied. Dostala jsem ji k vánocům od své malé sestřičky, která mě zná víc než skvěle. Je to nádherná tmavě fialová, finish má matný (ale nevysušuje) a díky tomu také vydrží dlouho. Jídlo nedá, asi jako většina mých rtěnek, ale bez problémů s ní můžete během dne fungovat. A u fialové ještě chvíli zůstaneme - o Urban Decay 24/7 Glide-On Liner v odstínu Rockstar jste se mohli dočíst už trochu tady, tento měsíc jsem ji na sobě ovšem měla snad každý den. Nejvíc jsem si ji oblíbila jako linku na horním víčku jen s trochou řasenky. A vážně vydrží tak dlouho, jak se o ní říká. Znáte někoho, komu by nevyhovoval L'Oréal True Match? Já snad ani ne. Vzpomínám si, že to byl snad první makeup, který jsem kdy vyzkoušela (v době, kdy mi bylo asi 15) a vůbec mi nevyhovoval. Loni jsem na něj v drogérii koukala znovu, nemohla jsem ovšem najít odstín, který by mi vyhovoval. A tak se na mě usmálo štěstí až v Americe, kde mají odstínů snad stovku (vážně, deset cool-toned, deset warm-toned, deset neutral-toned, je to neskutečné). A zbožňuju ho. Obličej po něm vypadá jako projetý photoshopem, ovšem bez toho, aniž by působil nepříjemně. Jen bych si přála, aby i americký verze měla pumpičku. NUXE Gentle Toning Lotion jsem tady na blogu zmínila už několikrát (například tady, tady nebo tady) a můj vztah k němu se za celou tu dobu nezměnil. Snažím se se začít znovu pořádně starat o svou pleť a tohle je krok, u kterého vážně poznám rozdíl. No a jako poslední vám ukážu malou ochutnávku nedělního článku. Minulý týden jsem si konečně koupila prstýnek od Antipearle, víc o něm se ale příště!


8 komentářů

  1. I got True Match recently too, and I love the formula! The shade range isn't amazing here either, and the one I got is slightly too light :( The Topshop lip bullet looks amazing! I've heard such great things about the formula :)

    Tasha // shiwashiful.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. It's really nice isn't it? I was blown away by the US color range, they had like every shade uder the sun! And the Lip Bullet <3 You have to try it!

      Vymazat
  2. tu tužka na rty s topshopu vypadá skvěle!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A je! Pokud máš možnost, určitě se na ni podívej, za tu cenu rozhodně stojí za to :)

      Vymazat
  3. Letos jedu taky do Ameriky a právě na světlé odstíny, které nám tu zrádně nenabízí, se těším nejvíc :D ale slyšela jsem, že třeba v drogerce bývá problém s testery? Jinak ta tužkortěnka mě moc zaujala, zatím jsem o ní nikde neslyšela :) a těším se na dojmy z prstýnku, teď se Antipearle trochu začalo hemžit na instagramu a začínám být dost nalákaná O:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V drogérii testry vůbec nemají, takže musíš trochu hádat, ale hodně pomůže právě to, že mají odstíny rozdělené podle podtónů a hlavně - v Americe můžeš cokoli vrátit i použité, takže si hlavně nech účtenky a pokud ti barva nebude vyhovovat, běž ho vrátit a kup jinou :) a z prstýnku jsem zatím nadšená! :)

      Vymazat
  4. Lip Bullet vypadá dost dobře, zajímal by mě odstín na rtech :) True Match bych také chtěla vyzkoušet, ale ty odstíny jsou u nás bohužel tragické :/ NUXE jsem si v poslední době naprosto zamilovala - jejich péče je úžasná a úplně ve mně evokuje pocit luxusu, protože krásně voní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lip Bullet mám na sobě právě v tom Get To Know Me článku :) A o NUXE nemohu víc než souhlasit :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig