Done With #AllBlackEverything?

Remember all of my all black outfits (for example this, this, this, this or even this one)? I used to be OBSESSED with black. Like seriously obsessed. Capital letters. That's why the fact that I haven't bought anything black lately surprises me so much. My black obsession moved onto navy one and now I'm into even stranger things such as these cream jeans. Yes you read right, cream denim! I'll be honest and tell you that I'm not very sure where this new thing came from but I barely wear all black outfits these days and they honestly even scare me a bit because I now find them quite easily boring.  I know not everyone will be interested in this but as we're approaching spring/summer months I thought it would be nice to give you some tips on how to bring some lightness to your wardrobe and get rid of #allblackeverything! 

1. Start with Accessories!
Now this may come as no surprise but it really is WAY easier to start with small things such as shoes and bags before diving into something like my cream mom-ish wide jeans. I remember that even getting a light-colored scarf was a huge deal back then so let's star with the easy ones and you may even find your new favorite color!

2. Stick to the neutrals!
You may be bold to go for a bright red/pink/green straight away but I still tend to stick to more neutral/earthy tones. This way I still feel like I can work with everything together and I don't overwhelm myself. Great way to start (as you can see) is camel which is still quite on trend now, cream/white or even pastel. 

3. Experiment! And don't be afraid to do so!
I know that this one comes down to the fact that I actually work in a clothing store and I get to try on loads of stuff even though I wouldn't necessary consider myself wearing something like that but that's possibly one of the main reasons why I'm kind of over black now. Just try stuff on and don't be afraid to ok? It will make the whole process way easier. 


Are you still team #allblackeverything or are you ready to give your outfits a bit of color? And what is the easiest way to do that according to you?
xx Linda
Jacket - COS || Leather Jacket - Mango (similar here) || Jeans - COS (here, similar here) || Bag - Mango (similar here) || Scarf - COS (similar here) || Shoes - Vagabond (here)
CZ
Vzpomínáte si na všechny mé celočerné outfity (jako třeba this, this, this, nebo this one)? Černou jsem byla téměř posedlá. A nepřeháním, hodila by se sem i velká písmena. A to je vlastně i hlavní důvod, proč jsem tolik překvapená ze svých outfitů za poslední dobu. Má obsese černou se přesunula k tmavě modré a teď se dokonce dostávám až k tak (pro mé bývalé já) divným věcem, jako jsou třeba tyhle krémový džíny. Ano, krémové džíny. Popravdě musím říct, že jsem zatím nedokázala určit přesnou příčinu téhle změny, ale celočerné outfity teď nosím zdřídka a popravdě se jim i trochu vyhýbám, jelikož mi často přijdou nezajímavé a nudné. Dnešní článek asi nebude pro každého, jelikož sama vím, že je tu stále spousta z vás, kteří se od černé jen tak neodlepí, nicméně jsem pro vás sepsala pár možností, jak během jara a léta prosvětlit své outfity a třeba alespoň na chvíli opustit #allblackeverything

1. Začněte s doplňky!
Tohle možná pro nikoho nebude překvapením, ale je vážně o dost jednodušší začít s batami či kabelkami, než se rovnou pustit třeba do širokých mom džínů. Sama si pamatuju, že i světlý/barevný šátek byl pro mě třeba před rokem velkou věcí! A třeba takhle i najdete svou novou oblíbenou barvu nebo vyzkoušíte, jakou ano a jakou určitě ne. 

2. Držte se neutrálních barev!
Možná budete mít dost odvahy na to, abyste se rovnou pustili do zářivě červené/růžové/zelené, já se ale pořád raději držím neutrálních barev. Mám tak pocit, že mohu se vším dohromady lehce pracovat, nic se s ničím příliš nebije a změna není tak velká. Skvělou cestou je barva velbloudí kůže, bílá/krémová nebo třeba pastelové odstíny! 

3. Experimentujte! A nebojte se toho!
Poslední bod má u mě hodně co dočinění s faktem, že pracuji v obchodě s oblečením a tím pádem mi toho projde rukama spousta. Spoustu z toho si také díky tomu vyzkouším a často se dostanu ke střihům/barvám, které by mě jinak nezaujaly. A proto znovu říkám: nebojte se zkoušet i věci, u kterých se vám třeba na první pohled líbí střih, ale bojíte se barvy. Možná nakonec zjistíte, že vám skvěle sedí a všechno je tak, jak má být! A pokud ne, můžete věc jednoduše zase svéknout a vrátit na obchod. Není nic snadnějšího.

Jak jste na tom vy? Držíte se stále černé, nebo se přesouváte i k jiným barvám? A jaký je váš nejlepší tip, čím v téhle oblasti začít?
xx Linda

9 komentářů

  1. Momentálně jsem v #allblackeverything teamu tak snad se to časem změní :D!

    http://tinasmerdova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono to vlastně ani není špatné, mě to spíš už jen hrozně nudilo :) Takže pokud to máš stejně, přeji úspěšnou proměnu haha :)

      Vymazat
  2. hmm trefa, po několika letech zanořených v allblack mě to prostě přestalo bavit a když jsem zesvětlila vlasy tak mi i přestala tak moc slušet. Takže jsem si dala předsevzetí, že už si nic černého (krom bot) nekoupím, protože toho mám plnou skříň a není z čeho vybírat. Naopak bych chtěla zkusit nějaké pastelové barvy (možná růžová), a hodně mě teď ba světlá džínovina, u toho asi začnu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U mě to šlo úplně stejně - první vlasy a pak všechno ostatní :) Světlá džínovina je super, tou jsem taky tak nějak začínala a tím, že jsou to prostě džíny, tak se to ani tak nezdá :)

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Haha to všichni moc dobře víme a já ti nejvíc závidím! :D

      Vymazat
  4. tak já nevím... to jsou rady, jak se z černé můry proměnit v "basic bitch" - sice sladěnou, ale nudnou. Takových holek potkám ráno v metru tak půl tuctu - neurazí, nenadchne. Tohle má být rada modního blogu? čekala bych inspiraci apod. Fifa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Popravdě ani nevím, co na takový komentář napsat - nejdřív asi to, že můj blog rozhodně není "módní", ani se nepovažuji za někoho, kdo by se v módě extrémně vyznal. Mám ráda jednoduché a pohodlné věci a občas se tu mé oblíbené kombinace objeví, rozhodně ale nejsem "módní leader".. :) Takže to pro tebe možná může být basic bitch style, mě ale baví a cítím se v něm dobře :)

      Vymazat
  5. nic proti tomu - ale styl článku je návodný : " dělejte to a to, pokud nechcete být celočerné, držte se neutrálních barev, atakdále bod jedna až tři", takže to je trochu rozpor, ne? pokud by to mělo být tedy čistě subjektivní, mělo by to být : " už mne nebavilo být celočerná, přidala jsem neutrální béžku - co vy na to..." To je ale úplně jinak postavený článek, který stále může být cílený na "obecenstvo" .
    Ruka ke smíru :) ono težko rozlišit, když každá druhá blogerka je expertkou na problémy všehomíra... možná dát pozor na používání těchto "radilkovských" klišé, pak se originalita blogu vytrácí. Fifa

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig