GRWM: Holiday Look

Happy holidays! I usually upload my Christmas look directly on Christmas Eve but this year I decided to do it a bit differently and actually film it in a video form. The look I'm wearing is probably the exact same one I'll be wearing on Christmas even when it comes to the dress and everything (btw this beautiful velvet number is from & other stories if anyone is interested! 

Hope you enjoy this quick holiday-inspired GRWM and have the most wonderful Christmas time!
xx Linda
Krásné poslední předvánoční úterý! Jak si možná pamatujete, své vánoční líčení většinou přidávám až přesně na Štědrý den, letos jsem se ale rozhodla jeho formát trochu poupravit a ukázat vám ho formou videa. Úplně stejně budu vypadat na samotný Štědrý den, a to i co se týče outfitu (pokud by to někoho zajímalo, tenhle krásný sametový kousek je z & other stories). Líčení jako takové jsem nechala ryze vánoční a jemné, tak jak to mám ráda. Paletky Modern Renaissance se pořád nemůžu nabažit a jak vidíte, dá se s ní vytvořit i krásně přirozené líčení (a odstín Primavera je ta nejkrásnější zlato-šampaňská barva!). Na rty jsem použila tu nejvánočnější rtěnku, jakou doma vůbec mám a to Dior z vánoční limitky Splendor. Není to ta nejkrásnější červená? Pokud mi něco neodmyslitelně patří k vánočnímu looku, jsou to vlny. Ty jsem tentokrát vytvořila s rotační kulmo-žehličkou (klik) od Bellissima, která dokáže vlasy jak vyžehlit, tak vytvořit tyhle krásné jemné vlny. 

Doufám, že se vám tohle krátké vánočně laděné video líbilo a že si užíváte ty nekrásnější Vánoce!
xx Linda

3 komentáře

  1. Já ten Armani makeup musím vážně vyzkoušet! A rtěnka má boží odstín, já tu svou červenou ještě pořád nenašla a tak nějak si ji nahrazuju vínovými rtěnkami :).

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné líčenie, veľmi ti to pristane:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  3. Ta červená rtěnka ti sedne. Já mám taky pár oblíbených - na zimu trochu tlumenější, na jaro a léto trochu výraznější, ale pořád se v červených cítím nejlíp :)

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig