How You Can Help By Beauty


I can still clearly remember when I first really got into beauty. The moments of pure happiness when I did my first smoky eyes that didn't look like I got all beaten up or when I discovered NARS. Back then I probably watched even more beauty YouTubers and I was stoked by how much they were giving to charities, how much they cooperated with various organization etc. I always felt like there's more to beauty than just making yourself beautiful. And I still do. 

Many people still think of makeup as of something material and unnecessary but how many times you put on your favorite lipstick and instantly fell better? We can see it in all the power of makeup videos (thanks Nikkie!) and it's not about covering. It's about having fun and doing something you honestly enjoy. And when you can help others or the planet by beauty it all gets even better. Yves Rocher now has a beautiful campaign - if you buy a lipstick they will implant a tree. It may seem like nothing but up to date they implanted over 100K trees around the world which is pretty impressive. Those campaigns make me even more happy about what I do! What does beauty mean to you?

Hope you all have a great day!
xx Linda


CZ
I dnes si dokážu živě vzpomenout na dobu, kdy mě naprosto pohltila kosmetika. Chvíle, kdy jsem ze sebe měla obrovskou radost, protože jsem zvládla první smoky eyes, které nevypadaly jako bych dostala pěstí haha, nebo na chvíli, kdy jsem poprvé objevila NARS a už tenkrát jsem věděla, že to bude MOJE značka. Tehdy jsem sledovala snad ještě víc beauty YouTuberek a vzpomínám si, jak nadšená jsem byla z jejich aktivity v oblasti charity, spolupráce s veřejně prospěšnými organizacemi, nebo pomáhání lidem obecně. Už tenkrát mi bylo jasné, že kosmetika není jen o samotném líčení. A to si myslím pořád. 

Ať už je to vybírání hraček pro děti v nouzi, které dělala Desi a Katy (video tady), beauty makeovers v ženských domovech, kde líčila Karimma, nebo třeba jen power of makeup video od Nikkie (tady). Každá z nich miluje makeup a díky své vášni mají možnost dělat něco pro ostatní. Kosmetika pro mě není jen samotném líčení, je to něco, co mě baví, naplňuje a přináší mi radost (kdybyste mě někdy viděli, kolik času můžu strávit swatchováním rtěnek, pak byste pochopili haha). A pokud tím můžu něčemu pomoci, mám z toho radost ještě větší. Možná jste si už na Instagramu všimli některých fotek z focení pro Yves Roches. Tato značka má v současné době krásnou kampaň, během které za nákup rtěnky vysadí strom. Možná se to zdá jako maličkost a říkáte si, že to vlastně ve skutečnosti nepomůže, ale díky kampani #sazejtenakrasu bylo do této chvíle vysazeno přes 100 tisíc stromů. Do kampaně se můžete zapojit také speciální úpravou profilové fotky na Facebooku, kterou můžete upravit tady. Kampaně jako jsou tyhle mi přináší ještě víc radosti z toho, co dělám a co mě baví! 

Dnes mám pro vás i minisoutěž. Pro jednoho z vás mám krásný balíček Yves Rocher a pozvání na minievent do Hubu, stačí do komentáře napsat, co pro vás znamená kosmetika, nebo jak jste se k ní vůbec dostali a proč vás baví.
Mějte se krásně!
xx Linda



4 komentáře

  1. Pro mě je kosmetika koníček, forma sebevyjádření, samozřejmě i zvýšení sebevědomí. Nemyslím si, že by bylo špatný jí používat, líčit se a dělat ze sebe "hezčího" člověka, protože si myslím, že cokoliv, co nám udělá o trochu víc dobře, je správný. Myslím, že kosmetika je takovou drobnou pomocnicí, která dokáže krásně a přirozeně zvednout sebevědomí a my sami si to můžeme regulovat podle toho, jak se cítíme. Tahle její síla mě hrozně baví.
    K.
    Btw.: Moc krásný design Lindo, je to vážně povedený! <3

    OdpovědětVymazat
  2. Ten design je opravdu moc krásný, povedl se!! :)
    Jinak kosmetika je pro mě denní chléb, ale zároveň i radost. Často objevuji nové věci, ráda zkouším něco nového, ale někdy se stane, že je to jen ranní rutina... Ale kdo zná nechce vypadat dobře, že ano. Tak nezbývá nic jiného než se přikrášlovat a někdy si pak užít den bez kosmetiky! :)
    andrea.lekesova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Kosmetika pro mě znamená něco hodně podobného jako to, co pro mě znamená oblečení. Obojí pro mě znamená vyjádření sebe samotné, dát všem najevo svůj styl ať už je o líčení nebo o oblékání. U těchto dvou věcí nejsou hranice, ale přece jenom by se dle mého nemělo nic přeceňovat a hlavně ne přehánět! Ukažte lidem kdo jste i s jednodušším líčením a pohodlným oblečením, nebo se můžete klidně ukázat s extravagantním líčením a přemixovaném oblečení, ale stále to budete vy, stále to bude ta vaše osobnost, ta vaše maličkost, ten váš styl, ta vaše osobní stránka z venčí! Nestyďme se ostatním ukázat v tom pravém světle, nemusíme jít s módou, hlavně, že to baví nás samotné! Podle mě je nejdůležitější, abych se cítila u líčení a i třeba v oblékání dobře, abych se necítila divně vůči mému okolí a je jedno, jak budu nalíčená a co budu mít na sobě! Pořád to budu já, moje jedinečnost! Každý je něčím odlišný a to je na tom přece to krásné, ne? :) Odlišujme se, berme se takoví, jací doopravdy jsme a nebojme se ukázat světu, co máme rádi a jaké se nám líbí líčení! Nikdo přece nám nemůže nařídit ať chodíme každý den nalíčení jako figuríny, nebo nenalíčené vůbec! I když je doba, kdy se líčení a móda hodně ve světě řeší, tak pořád jsme každá osobnost a měli bychom se toho držet, i když si bude každý říkat, co chce! Jsme každý z nás jedinečná osoba a tak by to podle mě mělo i zůstat! Jsme přece svobodní, jak ve svém rozhodování, tak v líčení a v neposlední řadě i třeba v oblékání! Není naše povinnost se řídit trendy, pokud se nám nelíbí :) Buďme sami sebou! Pro mě líčení znamená volnost, kreativnost a osobitost každého jedince z nás :) Odlišujme se, to je na tom přece to krásné! Užívám si dny, kdy se třeba vůbec líčit nechci a pak někdy si ráda přivstanu a s chutí se nalíčím o něco více, hezky obleču a cítím se hezky, ne, že bych se nenalíčená dobře necítila, ale je to zase něco jiného :) Občas je dobré ukázat, jací doopravdy jsme, nebát se toho, co na to řeknou ostatní a být sami sebou! V dnešní době je to v mnoha věcech tak moc důležité! :) Hlavní ale je ať se milujeme takoví, jací jsme!
    Jinak ten nový design je moc krásný Lindo, jsem hrdá, že jsem tě mohla osobně potkat! :) Krásný zbytek dne přeji! Terka
    terezka99999@email.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Jelikož rtěnky moc nevyužiji, tak jsem přispěla na tuhle super kampaň aspoň zakoupením jejich skvělého náramku :) Doufám, že hodně lidí pomůže aspoň minimálním zakoupením některé z věcí a zasadí se co nejvíce stromů! Jenom mě mrzí, že taková spolupráce není možná i pro nás ostatní, ale chápu, že to je hlavně pro blogerky, takové spolupráce :) Nemyslím to zle! Krásný den Lindo :)!

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig