bareMinerals Marvelous Moxie Lipsticks


For me bareMinerals is one of the best brands on the market. I know it's quite a bold statement to start a post with but I only speak my mind. It may be because it's not as hyped as some of the brands can be these days but all and all their products are amazing, that's it. I've been loving the Marvelous Moxie Lipstick* range ever since I tried the first one and I finally acumulated enough to do a proper swatch party so there you go! 

I'll talk you through the formula first and then will move on to each individual shade. Now if you only use matte lipsticks you don't even have to read this post. BUT if you like pigmented, hydrating and super comfortable lip products you should be all ears. Because these contain various oils (for example coconut one) the formula is really creamy and can even feel like it melts across your lips. All of them are the same and I didn't notice any difference across the shades I've tried. The creamy finish comes hand in hand with hydrating properties which are bomb. You don't have to worry if your lips are nice and smooth, these lipsticks will glide on anyways. As always I have to say that with this finish I prefer the lighter shades because you don't have to worry about them at all but I've been still wearing the red number a lot because it's just so comfy! Let's take a look at the shades. 

  • Make Your Move - Of course I have to start with a favorite. A brown-y nude that works great with my skintone which is quite hard to find. The nude shades tend to stay on for around four hours (with drinking and light eating). 
  • Speak Your Mind - Another nude, this time with pink tones to it. I feel like this one could work on skintones even lighter than me and overall it's really flattering. 
  • Get Ready - Getting into the pink-y mauves. This one remind me of Posie K by Kylie a lot (even though I only saw swatches haha). Such a great everyday but not nude shade. Longevity same as with nude shades - around 4 hours. 
  • Lead The Way - Now this one is the darkest one in the range. I usually go all in with these but this berry shade I like more only as a stain because it can be quite messy full on. Longevity with a full color is only around two to three hours before it starts to fade away. 
  • Live It Up - Another huge favorite! This is my type of red - not really warm and not really cool toned. I was really surprised by its longevity as well - it usually stays on for five to six hours which I didn't expect for such a bold shade with a super creamy finish. Big love.

Overall these are some of my favorite lipsticks for every day wear! 
How do you like them and which bareMinerals products you use? 
xx Linda



CZ
bareMinerals beru jako jednu z nejlepších kosmetických značek na trhu. Ano, jsou to trochu silná slova hned na začátek článku, stojím si za tím ale už poměrně dlouho. Možná je to tím, že stále není tolik rozšířená (alespoň tedy u nás) a "profláklá", spíš je to ale díky kvalitě jejich produktů - článek o tom jsem psala třeba tady. Řadu rtěnek Marvelous Moxie Lipstick* jsem si oblíbila hned, jak jsem je poprvé vyzkoušela a konečně se mi jich doma sešlo dost na další swatch party! 

Pokud používáte jen matné rtěnky, obsah tohoto článku ani nemusíte číst. Pokud máte naopak rádi krémové, pigmentované a super hydratační produkty na rty, jste na správné adrese. Jelikož rtěnky obsahují spousty různých olejů (třeba taky kokosový), jsou krásně krémové a nemusíte se bát toho, že by jakkoli zvýraznily suchá místa rtů. Ba naopak! Během celého nošení pak hydratují a nejsou nijak nepříjemné. Finiš je krémový, po pár hodinách se z něj může stát částečný satin, spíš se ale pořád naklání ke krémovému. Jako vždy u takového finiše preferuji spíš světlejší odstíny, o které se tolik nemusíte starat, tuhle červenou jsem si ale oblíbila tolik, že ji nosím stejně. Teď už k jednotlivým odstínům.


  • Make Your Move - Samozřejmě musím začít svou nejoblíbenější! Jelikož mám žlutý podtón pleti, často mi hnědé nude odstíny nesedí. U Make Your Move tomu tak ale není a proto ji nosím úplně nejčastěji. Světlejší odstíny obecně vydrží okolo čtyřech hodin a zvládnou pití a lehká jídla. 
  • Speak Your Mind - Další nude, tentokrát s růžovým podtónem. Je dost světlá, tudíž by hezky sedla i ještě větším bledulkám, než jsem já. Obecně moc hezký studenější odstín. 
  • Get Ready - Posouváme se k tmavším odstínům. Nevím proč, ale tahle mi hrozně připomíná Posie K od Kylie (i když jsem viděla jen swatche haha). Krásný růžovo mauve odstín, který je skvělý na každodenní nošení, když chcete něco o trochu výraznějšího. 
  • Lead The Way - Nejtmavší z řady. Obecně všechny tyto rtěnky nanáším v jedné silné vrstvě, tuhle ostružinovou mám ale radši jen jako stain. Po klasickém nanášení zvládne "jen" okolo 2-3 hodin, jako stain ji ovšem můžu nosit celý den. 
  • Live It Up - Další obrovský oblíbence! Obecně mám tyhle odstíny červené ráda. Je tak někde mezi teplým a studeným podtónem (na fotkách působí víc do oranžova, než je tomu ve skutečnosti). U této jsem byla mile překvapila výdrží (5-6 hodin), kterou bych, od tak výrazné barvy s krémovým finišem, nečekala. 

Obecně jsou to jedny z mých nejoblíbenějších rtěnek na každodenní nošení! 
Jak se vám líbí a jako produkty od bareMinerals vás baví? 
xx Linda






4 komentáře

  1. To je skvělý článek Lindo! :) Nádherné fotky, krásné rtěnky a jejich dokonalé barvy! Nejradši bych je chtěla všechny a to rtěnky skoro vůbec nenosím. Díky ti za skvělé tipy! A tobě ty všechny odstíny tak moc sednou :)) Vážně paráda! A máš moc hezké vlasy, jak jsi teď byla u kadeřnice :) Budu se těšit na další článek! Krásný slunečný den přeji :) Terka

    OdpovědětVymazat
  2. I freaking love these lipsticks! They're so underrated! I have minis of Make your move, Speak your Mind and Be Free, as well as a full size of Get Ready!

    Tasha // shiwashiful.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné odstíny, já jsem rtěnkový fanda!

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherné odtiene, najviac sa mi páčia posledné dva!

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig