New Thing: Too Faced Hangover Primer


How
How do you feel about primers? Do you have a face and eye one and do you use both? I have to say I tend to forget about primers ALL THE DARN TIME. There are only two primers up to this date I really liked and it was the NARS Pro-Prime and MUFE Step 1 Hydrating Primer. Both of them were hydrating, nice on the face and they helped my makeup last longer. And I found another one I'm pretty happy about!

The Too Faced Hangover Rx Primer* was really hyped up at the end of last year and about two months ago I finally gave it a try as well. It contains hydrating ingredients such as coconut water or probiotic-based ingredients so it helps with the moisturizition of your skin. Other than that it also contains glycerin which will make everything stick to your face better and help with the longevity. I love the smell of it and if you like coconut you probably will as well. Too Faced is quite funny when it comes to their products and the idea behind this primers is that it should cure the 'hangovered' face which comes after long nights and early mornings. Isn't that fun? The consistency is more liquid-y but it's still super hydrating and kind of cooling on the face which I love. Definitely a primer to try if you have more of a dry skin type!

Do you have a primer favorite? Tell me about it! 
xx Linda

CZ
Jak jste na tom s primery? Používáte i oční, stejně tak jako ten na obličej? Musím se přiznat, že já na primer zapomínám snad nejčastěji z celého líčení a všehovšudy mi sedly jen dva. Jedním z nich byl NARS Pro-Prime a tím druhým MUFE Step 1 Hydrating Primer. Oba hydratační, příjemné a benefitem prodloužení výdrže líčení. A teď jsem konečně našla další, který mi sedí snad ještě víc! 

Pokud jste od Too Faced Hangover Rx Primer* ještě neslyšeli, máte co napravovat. Ke konci loňského roku o něm mluvili snad všechny zahraniční beauty bloggerky a youtuberky a už naprosto chápu proč. Tento primer v sobě obsahuje hydratační kokosovou vodu, která pomůže s přípravou pleti na makeup, nebo také glycerin, který makeup následně zase lépe udrží na místě. Jelikož miluju kokos, strašně se mi líbí jeho vůně (rozhodně ale nečekejte tu úplně klasickou/umělou vůni kokosu, tahle je o něco jemnější, hezčí). Konzistence je více tekutá, skoro až vodová a na pleti má chladivý účinek. Nejvíc mě baví asi i celý ten nápad toho, že by tento primer měl vyléčit 'kocovinovou' pleť, která se dostaví vždy, když vstáváte brzo a chodíte spát pozdě. A vážně to dělá! Rozhodně primer, který stojí za zmínku.

Máte vy nějaký oblíbený primer?
xx Linda


14 komentářů

  1. Presne na tento sa chystám, takže si len potvrdila moju voľbu.

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  2. Momentálne môj top primer je Benefit Stay Flawless, ktorý skvele zmatňuje najproblematickejšie miesta v T-zóne.

    OdpovědětVymazat
  3. Na tvar mam jedine tento a kupu ineho nezvazujem. Nemyslim si ani, ze by mi tento nejak pomahal - ci uz hydratoval alebo udrzal make up na mieste cely den, no napriek tomu ho rada pouzivam. Mozno tou vonou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? Mě právě i moc hezky hydratuje a všechno pak líp vypadá a drží, což ale může být způsobeno právě tou hydratací, protože to je klíč ke všemu :)

      Vymazat
  4. Miluju tento primer. Nevím, jak mi bude sedět v létě,ale teď moc fajn. Nicméně můj favorit všech dob je POREfessional, ty jsem spotřebovala minimálně tři, možná i více.. :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho se svou suchou pletí naštěstí můžu používat asi celý rok :) Já POREfessional vůbec nemůžu bohužel, dost na mě vysušuje..

      Vymazat
  5. Celkom si ma týmto článkom naň navnadila. :)
    Victoria's secrets

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda! :) Pokud máš někde blízko Sephoru, řekni si klidně o vzoreček, abys mohla nejprve vyzkoušet :)

      Vymazat
  6. Odpovědi
    1. Úplně přesnou cenu bohužel nevím, ale mělo by to být okolo 800 Kč :)

      Vymazat
  7. Primer nepoužívam, ale tento vyzerá naozaj super a uvažujem nad kúpou :)
    NEW POST : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je vážně fajn, skvělý právě na první používání primeru :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig