NARS Steven Klein Palette vs Spring Studio Palette

If
If you're a true #narsissist you probably own at least one of their limited edition cheek palettes. They come out with one almost every season and since last summer I think they even brought out a new mirrored packaging which is swoon-worthy. I wanted to show you the difference between the one from Steven Klein collaboration and this new Studio Cheek Palette released a few weeks ago.

This could help those of you who either own the Steven Klein one a debate whether they should own this one as well or those of you who don't own many NARS blushes and want something to travel with. Personally I think this one would suit lighter skintones more than the previous one and I prefer it much more (I just hope the packaging could switch haha). 

Which one do you like more? 
Do you own any NARS cheek palette yourself?
Have a great Monday!

NARS x Steven Klein Palette
NARS Studio Cheek Palette
CZ
Pokud jste pravý #narsissist, pak určitě vlastníte alespoň nějakou jejich paletku tvářenek. NARS téměř každou sezónu přichází s novou a loni v létě představil i nové zrcadlové balení, které je krásné (ale ne úplně praktické). Jelikož se mi doma sešla jak paletka z kolaborace se Stevenem Kleinem, tak nová Studio Cheek Palette, ukážu vám dnes jednotlivé swatche a barevné porovnání toho, jak obě paletky vypadají. 

Tento článek by mohl pomoci jak těm, kteří si Steven Klein paletku pořídili a přemýšlí, jestli potřebují i tuhle a také těm, kteří žádnou paletku ještě nevlastní a chtějí něco na cestování. Osobně jsem si novou paletku zamilovala mnohem víc, než tu vánoční a kdyby se dokázalo jen prohodit balení, byla bych úplně nejšťastnější! Také si myslím, že vám tahle sedne lépe, pokud máte světlejší tón pleti.

Vlastníte nějakou NARS paletku tvářenek? 
A která se vám z těchto dvou líbí víc?
Mějte se krásně! 



4 komentáře

  1. These look so nice, I wouldn't be able to choose

    www.beautylifebecca.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. They do, right? I love the new look of the palettes! :)

      Vymazat
  2. Mně se zase více líbí ta vánoční. Škoda, že jsem ji nestihla..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda! :( Kdybych ji náhodou chtěla někdy dávat pryč, ozvu se! :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig