One To Try: Benefit Creaseless Cream Shadows

Long
Long time no see in terms of my One To Try posts! This time I won't be talking about specific shade of a product but about the whole product itself. When I tried the Benefit Creaseless Shadows for the first time I basically fell in love and since then I tried a few more and I'm here to report that my love is still going strong! 


These are extremely creamy shadows with a nice and wide range of shades to choose from. They're easy to blend and they actually work and blend out really nice together which I was quite surprised by. The pigmentation is just right - not too much so you don't have to worry about the application which I really like. Another great thing about these is the fact that they can be layered without a single problem. The longevity is great - about eight hours depending on each shade - I feel like those lighter shades stay on better and don't fade. Here are some of my favourites:

  • Birthday Suit (brushed chrome) - My favourite for sure! An amazing mix of cool and warm tones. 
  • My Two Cents (copper) - I wasn't really sure about this one at first but it's such a beaut every day warm shade which looks amazing paired with a dark berry lip! 
  • R.V.S.P. (sparkling champagne) paired with Bronze Have More Fun (dark antique bronze) - I love them both separately but together these just works wonders (R.V.S.P. on the lid and Bronze Have More Fun in the crease)! I'll put up a post wearing these later this week so make sure to check back! 

I think it's obvious that I love these so let me know if you tried any of these or are
 interested in seeing any of them in action! 

CZ
Dlouho tu nebyl žádný One To Try článek! Tentokrát nebudu mluvit o specifickém odstínu produktu, ale hned o několika! Když jsem poprvé vyzkoušela krémové stíny Benefit Creaseless Shadows, zamilovala jsem si a jelikož jsem od té doby vyzkoušela i další varianty, mohu dnes s klidem říci, že se můj názor nezměnil. 

Začala bych rozhodně tím, že tyto stíny jsou extrémně krémové, proto je důležité balení pořádně zavírat! V řadě najdete (pokud se nepletu) 10 odstínů, a to od světlých třpytivých nude až po tmavé smoky odstíny. Stíny se nádherně roztírají, práce s nimi je vážně jednoduchá (nejlépe se mi nanáší prsty, roztírám Bobbi Brown Eye Blenderem) a obzvlášť bych vyzdvihla to, jak lehce se roztírají a kombinují navzájem. Pigmentace je pro mě ideální (na fotce výše je jedna vrstva) - nic přehnaného, tudíž nemusíte mít strach z aplikace, dají se ale bez problémů vrstvit. Co se týče výdrže, průměr je okolo osmi hodin, záleží na samotném odstínu - obecně jsem si ovšem všimla, že světlejší stíny drží déle a neztrácejí během nošení intenzitu. Mezi mé nejoblíbenější odstíny patří: 

  • Birthday Suit - Rozhodně můj nejoblíbenější odstín vůbec. Dokonalá kombinace studeného taupe odstínu a teplého zlatého třpytu. 
  • My Two Cents - I když jsem si tímto odstínem nejprve nebyla příliš jistá, nakonec se tento výrazný měděný stín stal jedním z mých nej a vypadá skvěle společně s tmavou vínovou rtěnkou. 
  • R.V.S.P. společně s Bronze Have More Fun - Oba tyto odstíny mám ráda sice i samostatně, nejlépe ovšem vypadají společně - R.V.S.P. (třpytivý růžovo-champagne) přes celé víčko a Bronze Have More Fun (tmavý hnědo-bronzový) do vnějšího koutku a záhybu oka. Během víkendu se těšte právě na toto líčení! 

Myslím, že je vcelku jasné, že jsme si stíny zamilovala, takže mi do komentářů napište, 
zda jste stíny také zkoušeli či jaký byste rádi viděli v akci! 



6 komentářů

  1. ¨Stíny vypadají krásně :-) ale ještě jsem je nezkoušela. Lindi jaká je jejich cena prosím?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, přesnou cenu si nepamatuju, ale myslím, že kolem 700Kč? :)

      Vymazat
  2. Ty stíny mají dokonalé odstíny, kdysi jsem se na ně pořád chodila dívat do Sephory, ale nakonec jsem si nikdy žádný nekoupila :(. Asi to budu muset napravit, moc krémových stínů nemám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám právě krémové stíny hrozně ráda a můžu s klidným svědomým říct, že tyhle jsou asi ty nej, které jsem vyzkoušela! :)

      Vymazat
  3. Tyto stíny mám od Benefitu jenom v jednom odstínu, ale miluji je. Konzistence je asi vůbec nejlepší, jakou jsem kdy vyzkoušela v této kategorii produktů :-)...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem právě taky nadšená z té konzistence, jsou nádherně jemné a máslovité! Přesně jak říkáš, jedny z nejlepších vůbec :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig