Last Minute Christmas Beauty Ideas

Even
Even though I already did my Christmas Gift Guide a few weeks ago I recently found some bits I thought would make an amazing Christmas gifts and I wanted to share these with you! Are you all set with your gifts or are like me and still didn't even finish all the shopping? 

  • H&M Nail Polishes - If you're a regular reader of Hi Lychee you probably know about my love for these polishes. They would make a great gift and they also do them in a set of three!
  • Calvin Klein Eternity Now (for her and him) - Perfume is always a good way to go and these to work well for someone who's in love as it is the main theme of this set of fragrances. As a nice add to this present you can make a short film by adding pictures of for expample you and your boyfriend on this website. And the one for her smells of lychee! 
  • Topshop Lip Bullet Pyramid (includes mini Get Me Bodied) - I got this one for Christmas last year and LOVE it! You can also hang these on your Christmas tree and they'll look adorable! 
  • Pure Fiji Mini Coconut Body Butter - I recently tried a bunch of Pure Fiji products and I'm super impressed with them! They do really nice sets and these cute mini body butters which are perfect for Christmas!
  • Bobbi Brown Smoky Eye Set (includes full size Smoky Eye Mascara & mini Long-Wear Makeup Remover) - There are no words to describe how much I love this mascara and when there's a makeup remover included you can't really complain! 

Which of these you like the most?


CZ
Přesto, že jsem vám tipy na dárky ukazovala již několik týdnů zpátky, jsem tu dnes s dalším článkem na toto téma. V poslední době jsem narazila na spoustu produktů, které stojí za povšimnutí a které by někomu rozhodně udělaly radost! Jak jste na tom s dárky vy? Máte již všechno nakoupeno?

  • H&M laky na nehty - Pokud jste na Hi Lychee často, rozhodně jste si museli všimnout mé lásky k těmto lakům. Jelikož nejen fungují, ale také krásně vypadají, rozhodně by byly hezkým menším dárkem. A v obchodech seženete také set, ve kterém jsou rovnou tři!
  • Calvin Klein Eternity Now* - Vůně jsou vždy krásným dárkem a darovat jednu sobě i příteli se přeci vyplatí, ne? Tyto vůně jsou provázány láskou, tudíž budou nádherným společným dárkem, ke kterému můžete na stránkách Calvin Klein (tady) vytvořit krátké zamilované video z vašich společných fotek. A dámský parfém voní po liči. Je třeba něco dodat?
  • Topshop Lip Bullet Pyramid (obsahuje odstín Get Me Bodied) - Tuto roztomilou pyramidu jsem dostala loni od ségry a od té doby jsem si ji neskutečně zamilovala. A ještě k tomu se dají pověsit na stromek!
  • Pure Fiji Mini Coconut Body Butter* - Nedávno jsem měla možnost vyzkoušet několik produktů Pure Fiji a zamilovala jsem si kokosovou vůni jejich produktů. Mají navíc spoustu setů a miniaturek, které rozhodně potěší! 
  • Bobbi Brown Smoky Eye Set - Řasenku Smoky Eye Mascara miluju a v poslední době vlastně nepoužívám žádnou jinou. Set, jež je v ceně řasenky, navíc obsahuje i olejový odličovač, který se přeci vždycky hodí! 

Který z dárků se vám líbí nejvíc? 




2 komentáře

  1. Ten parfém musím jít omrknout :). A konečně taky vyzkoušet Topshop kosmetiku! Já dárky bohužel ještě nemám, ale snad už příští týden vše pořídím!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z Topshop kosmetiky rozhodně doporučuji tyhle Lip Bullets a laky! Ty mám moc ráda :) Haha tak aspoň nejsem jediná! :D

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig