At Least A Bit Of Halloween


After
After I experienced the real US Halloween last year I don't feel like this year's one could possibly be as exciting. There will be no parade, no home and street decorations but there's at least of thing that can make me feel like Halloween is kinda around.. and yep, it's LUSH! I got a few Halloween bits from them and wanted to share them with you asap just so you can still get them!
  • Sparkly Pumpking (Bubble Bar): This one is by far my favourite! As you may know I love everything citrus-y and as this contains lime & grapefruit oils I find it dreamy. And thanks to the juniperberry oil your skin will feel hydrated and balanced. But beware - there will be glitters everywhere! 
  • Nightwing (Shower Jelly): This is actually my first ever shower jelly! I love the idea behind it and find these kind of produts fun to use. This one is super fruity, smells like cola haha and even my boyfriend loves it! 
  • Lord of Misrule (Bath Bomb &  Shower Gel): Now for some reason I love the scent of the bath bomb but the shower gel doesn't attract me all too much. They both contain black pepper oil, patchouli and fair trade vanilla absolute but somehow I just find the shower gel too spicy and strong for me. Anyways the bath bomb smells amazing and it's supposed to turn your bath into a wine color yay. Super excited! 

Are you planning on celebrating Halloween? Which LUSH product you found interesting? 




CZ
Je mi jasné, že některé z vás Halloween vůbec nezajímá, nebo třeba cizí svátky neuznáváte, což je absolutně v pořádku, každý máme jiný názor. Já mám zrovna Halloween moc ráda a vždycky mě bavilo vyřezávání dýní, vymýšlení převleků (i když to vlastně téměř vždy skončilo u něj) a taky jsem vždycky chtěla vidět, jak vypadá ten pravý. Poté, co jsme ho loni v Americe zažili, už naprosto chápu, že ho tam tolik milují. Noční nádherný průvod, ozdobené domy a ulice a celková atmosféra, všechno to bylo skvělé. Jediné, co mi letos připomnělo, že je Halloween za rohem, je krásný balíček, který mi přišel od LUSH. A jelikož se jedná o limitovanou kolekci, chci vám o něm povědět co nejdříve! 
  • Sparkly Pumpkin (koupelová pěna): Tohle je rozhodně můj nejoblíbenější kousek z kolekce. Jak asi víte, mám ráda všechno citrusové - tato pěna obsahuje limetkový a grapefruitový olej společně s trochou jalovcového a voní vážně úžasně. Jen pozor - třpytky budete mít vážně VŠUDE!
  • Nightwing (sprchové želé): Mé první LUSH želé vůbec! Obsah kelímku se po vyndání promění v černého netopýra, se kterým se po namočení klasicky namydlíte a umyjete. Obsahuje limetku a aloe, voní jako cola a je s ním zábava. Dokonce i Lukášovi se líbí - a to o něčem svědčí haha.
  • Lord of Misrule (koupelová bomba & sprchový gel): Oba tyto produkty obsahují mix černého pepře, pačuli a fair trade vanilky, z nějakého důvodu mi ovšem více voní balistika, která po vhození do vody promění vodu v tmavě vínovou barvu, nato už se těším! Sprchový gel je na mě až moc kořeněný a silný, tudíž ho spíš nechám do giveaway, kterou plánuji ke konci roku. Někomu jinému třeba udělá radost! 

Jak jste na tom s Halloweenem vy? Slavíte, nebo vůbec ne? Zaujal vás některý z produktů LUSH?
Krásný víkend!
 



4 komentáře

  1. Já vždycky lituju, že se o u nás Halloween neslaví! Určitě by to byl můj nejoblíbenější svátek :). A limitky z Lush jsou vždy skvělé. Nedávno jsem tam byla a pár drobností do koupele jsem si taky pořídila.

    OdpovědětVymazat
  2. Díky tomu, že Halloween u nás není zavedený jako žádný svátek, bohužel jej neslavíme (navíc třeba táta tvrdí, že se mu ty "americké svátky" nelíbí), ale i přesto se aspoň já snažím ten Halloween nějak udržovat :) V Tigeru jsem si letos koupila fairy lights ve tvaru malých dýní, od Yankee Candle jsem si koupila votivní svíčku Candy Corn a takovou krásnou černou keramickou kočičku na ozdobu + tu někde mám z loňska DIY vytvořený banner "Happy Halloween" a aromalampu ve tvaru dýně :) Aspoň trochu Halloweenské to doma mít budeme :)
    Limitky od Lushe se mi jinak moc líbí (ostatně všechno, co Lush vyrábí/prodává), takže mi učarovala i tahle Halloweenská. Ačkoliv z ní osobně nic nemám, líbí se mi právě ta koupelová pěna Sparkly Pumpkin, která musí být prostě úžasná (i když ty třpytky, ups :D), a sprchové želé Nightwing. Jedno už jsem měla, sice ne tohle konkrétní, ale Sweetie Pie. Jsou krásně hydratační a nádherně voní :) Je sranda je používat :)

    OdpovědětVymazat
  3. I REALLY want to go to Lush now. These sound amazing and I bet they smell amazing. Lush just never get it wrong, do they? xx

    Sam // Samantha Betteridge

    OdpovědětVymazat
  4. Linda - What are you going to be for Halloween?

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig