FOTD: New Bits And Bobs vol. II


Once again I got a tons of new stuff to test out and to be honest it can be quite overwhelming to have that many products to test out and talk about from time to time. As I want to talk about most of them I've done a FOTD type of post in the past (here) where I gave you mini reviews on some new products I've been testing out and today I'm back with part two.

I'm on a real foundation/base kick at the moment (the Estée Lauder E.E. is next on my list) and after the bareMinerals Complexion Rescue (review here) I gave this Charlotte Tilbury Light Wonder Foundation (shade Fair 02) a go. It's my first Charlotte Tilbury purchase and I'm not disappointed at all. Full review coming soon beause this rose-gold beauty deserves it. The blush I used for this look is the GOSH Giant Blush in the shade Pink Parfait. It's the same concept as for example Clinique Chubby Sticks for Cheeks the only exception beeing that this one is not as easy to blend as Clinique ones. The color is beaut but I find it can break your foundation a bit. But let's talk eyes now! Oh isn't this Marc Jacobs Eye-Con No.3 in The Ingénue just beautiful? I picked it up at Sephora in Paris and I'm so happy with my purchase. All of those shades are shimmery (some of them are more satin, some more glittery but none of them is matte) and it compliments my Too Faced Natural Matte Palette like a dream. Want to hear more about this one? Let me know in the comments below! I was in a mood for a light subtle cat eye so I went for the Estée Lauder Double Wear Eye Pencil in the shade Smoke*. I recently got this one and I'm still playing with it but so far I'm in love with the longevity and the smudger on the other end. What would an eye look be without a bit of mascara right? This was actually my first time trying out the new Max Factor Velvet Volume Mascara* and even though I like it I have to say I liked the previous one (Glamour Extensions - here) better as this one gives more of a natural look (separates a lot and doesn't get clumpy whatsoever) and I'm all about full fat lashes (yep, I would really love to try the Charlotte Tilbury mascara) at the moment. Lastly I got an exciting new release for you which you'll able to get hold of this fall. There are eight new shades coming of the Clinique POP Lip Color + Primer Lipsticks! How exciting, right? I'm wearing Sugar Pop* and let me tell you, this is the nicest pink nude ever! Love love love.

Which products you bought recently?


CZ
Po delší době mám zase spoustu nových, ale také zaslaných produktů na testování a upřímně to může být občas trochu 'ohromující' a někdy se mi stane, že zapomenu některé produkty zmínit. Jelikož tomu chci předejít, dělala jsem před nějakou dobou článek o líčení, ve kterém jsem vám dala mini recenze na pár nových produktů v mé kolekci (tady), no a dnes si dáme druhou část a pokud byste o některém produktu chtěli více informací, dejte mi v komentářích vědět! 

Mám poslední dobou náladu pořád zkoušet nové makeupy a po bareMinerals Complexion Rescue (recenze tady) jsem si konečně pořídila Charlotte Tilbury Light Wonder Foundation (odstín Fair 02) a jsme nadšená! O tomto lehkém krásném makeupu si rozhodně ještě počtete, takže se těšte (a já teď píšu na seznam Estée Lauder E.E. Cream)! Tvářenka, kterou jsem pro toto líčení použila je GOSH Giant Blush v odstínu Pink Parfait. Je to stejný koncept jako například Clinique Chubby Stick for Cheeks s tím rozdílem, že tato GOSH je o poznání hůř roztírá. I když je barva nádherná, vadí mi fakt, že se její aplikací trochu 'smyje' makeup, zase ovšem hezky drží. Zatím je to pro mě tak 50:50. Zato produkt, který dostává úplně jasný palec nahoru je Marc Jacobs Eye-Con No.3 in The Ingénue. Není tahle paletka prostě nádherná? Kupovala jsem ji v Sephoře v Paříži a nemohu si ji vynachválit. Jelikož neobsahuje žádné matné stíny, krásně spolupracuje s Too Faced Natural Matte paletkou a tvoří dohromady skvělou dvojku. Zajímala by vás samostatná recenze? Dejte mi vědět v komentářích. K jemnému líčení očí jsem měla chuť také na jemnou linku a tu jsme vytvořila linkami Estée Lauder Double Wear Eye Pencil v odstínu Smoke*. Ty jsem dostala nedávno a stále si s nimi hraju, jsem zatím ale nadšená z výdrže a konce, kterým jdou linky krásně rozmazat. Poprvé jsem také vyzkoušela novou Max Factor Velvet Volume Mascara* a musím přiznat, že mi předchozí (Glamour Extensions - recenze tady) vyhovovala více. To ovšem rozhodně neznamená, že je tato špatná, pro vytvoření přirozeného looku a nádherně pročesaných řas je úžasná, já si jen poslední dobou oblíbila výrazné řasy. A na konec jedna skvělá informace! Mé oblíbené Clinique POP Lip Color + Primer rtěnky budou od října v osmi nových odstínech! Já si pro líčení vybrala odstín Sugar Pop* a je to asi ta nejhezčí nude růžová, jakou jsem kdy měla! Láska na první pohled! 

Jaké produkty jste si v poslední době pořídili vy?

6 komentářů

  1. Ahoj Lindi :-) super článek. Nadchla si mě na ten make-up od Charlotte Tilbury. Musím se zase podívat na jejich stránky a příští měsíc si objednat. Posílají do Čech? Díky za info. A na popinky se mooc těším :-) a paletka od MJ je prostě krásná, není co dodat.

    OdpovědětVymazat
  2. Max factor riasenky bývajú dosť predražené =) ale kúpou cez net sa to dá, tak asi vyskúšam... 2000 calorie je klasika <3 a tiež zbožňujem tie false lash effect (fialová) =) .. Sklamala ma jedine eye brightening..takže asi zas nejakú vyskúšam =)

    OdpovědětVymazat
  3. Urcite udelej recenzi na tu paletku :) Videla jsem je ted ve Francii a vypadaji skvele :) Jinak krasne liceni :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ach, ten CT makeup chci a potřebuju taky :D! A recenzi na paletku určitě udělej, vypadá krásně :).

    OdpovědětVymazat
  5. More shades of the Clinique lippies?! I still haven't got my hands on any of the originals! Haha :P I've heard amazing things about the CT foundation (as with all of her products). Can't wait to read your review!

    Tasha // shiwashiful.

    OdpovědětVymazat
  6. já se fakt těším až budou ty nové odstíny Clinique rtěnek - rozhodně Melon Pop přibude sestřička :) nádherné líčení! já miluju jak Ti i přes make-up jdou vidět pihy <3

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig