Luxury Beauty Wishing

I haven't done a beauty wishlist in a loong time. I acutally only done one before going to NYC last fall just so I don't get that overwhelmed once I enter the mothership (which obviously happened anyway) and if you're interested in what I'm currently craving here's a (never-ending) list. Of course I have way too much makeup but we're friends so let's be honest: it will never be enough haha.

  • When it comes to base products and skincare one product is on the top of my list. It's the Estée Lauder Enlighten E.E Cream which Anna recently wrote about. A skin correcting light base with SPF 30. What is not to love? The next one is another 'Anna made me want it' kind of product. The Oskia Renaissance Cleanser looks just fab but I still can't justify the price tag. Lastly from the skincare department I would really love to try the Clinique Moisture Surge Face Spray as I'm really into getting all the moisture into my skin. 

  • Let's talk makeup now. You know I love me some lipstick and the Marc Jacobs New Nudes Sheer Lip Gels were on my Paris shopping list but after all I decided to go for the eyeshadow palette. But next time one of these is mine for sure! Same goes to these new Urban Decay Matte Revolution Lipsticks which recently came out. Tati done a fab video on these which will make you want them as well. Another new release I can't wait to get my hands on are the Too Faced Love Flush Blushes. Ahhh aren't these just so cute? Love Hangover is the one. Three eye products I would love to give a go are: Benefit Creaseless Cream Shadow in Birthday Suit, new NARS Velvet Shadow Sticks and the Bobbi Brown Palette from the Telluride Collection. All look amazing, right? I'm also thinking about getting some new brushes and these Zoeva Bamboo Set vol. II looks pretty amazing. Anyone tried these? What are your thoughts?

  • Now I could do a separate wishlist all covering products I want from Charlotte Tilbury but let's be real her stuff is super expensive. But girl can dream. On the top of my list are these products: Matte Revolution Lipstick in Miss Kensington, Full Fat Lashes Mascara, Lip Lustre in Sweet Stileto & Eyes To Mesmerise in Marie Antoinette

What are you currently craving beauty-wise?




CZ
Už šíleně dlouho jsem nedělala žádný wishlist. Vlastně jsem ten jeden jediný na Hi Lychee vytvořila přesně předtím, než jsem loni na podzim jela do New Yorku. Především proto, abych věděla, co chci a nešílela pak v místní Sephoře (což se samozřejmě stejně stalo). Poslední dobou se snažím v kosmetice krotit, šetřit na další výlet příští léto a spotřebovat produkty, které mám doma, to samozřejmě ovšem neznamená, že bych nic nechtěla haha. A jak vidíte, není toho málo.

  • Co se týče péče o pleť a 'základu' pleti, jeden produkt stojí na úplném vrcholku mého pomyslného wishlistu. Po Lauder Enlighten E.E Cream koukám už nějakou tu dobu a Anny poslední článek byl jen třešničkou na dortu. Tenhle prostě musí být můj. Dalším produktem, který chci především díky Anně je Oskia Renaissance Cleanser, jen tady pořád nedokážu přijmout tak vysokou cenu za čistič. Jako poslední mě z péče o pleť zaujal Clinique Moisture Surge Face Spray a to hlavně proto, že bych si teď přála snad všechnu hydrataci světa. 

  • Pojďme se ale podívat na dekorativku, tam je toho jako vždy nejvíc. Miluju rtěnky (nikdy jich není dost, no ne?) a Marc Jacobs New Nudes Sheer Lip Gels jsem chtěla už v Paříži. Nakonec jsem upřednostnila paletku stínů, ale příště, až tyhle uvidím, jedna se mnou rozhodně pojede domů. Stejně tak bych moc ráda vyzkoušela nové Urban Decay Matte Revolution Lipsticks, které se snad dostanou i k nám (oficiální info zatím nemám). Tati na ně udělala skvělé video a já je díky ní chci snad všechny! Další kosmetickou novinkou, které se nemohu dočkat jsou Too Faced Love Flush Blushes. Ty u nás budou dostupné v Sephoře a Love Hangover je rozhodně mým favoritem! A nakonec tři produkty na oči, které vypadají víc než dobře: Benefit Creaseless Cream Shadow v odstínu Birthday Suit, nové NARS Velvet Shadow Sticks a Bobbi Brown paletka z Telluride Collection. Poslední dobou také přemýšlím o hezkém setu štětců. Máte někdo tento Zoeva Bamboo Set vol. II? Vypadá totiž skvěle!

  • O všech produktech Charlotte Tilbury, které bych chtěla mít doma, bych mohla udělat samostatný článek. Samozřejmě ale vím, že všechny tyto produkty by zaplatily měsíční pronájem hezkého bytu v Praze, takže zatím stále jen sním a možná si udělám radost maximálně dvěma produkty. Lásku cítím především k: Matte Revolution Lipstick v odstínu Miss KensingtonFull Fat Lashes MascaraLip Lustre v odstínu Sweet Stileto & Eyes To Mesmerise v odstínu Marie Antoinette

Jaké produkty poslední dobou nedají spát vám? 

4 komentáře

  1. Zoeva štetce bych chtěla také vyzkoušet... Mám 1 (blending brush) a je naprosto úžasný :)

    OdpovědětVymazat
  2. Na většina věcí se shodneme. Zoeva štětce mám v plánu, a Charlotte Tilbury nutně potřebuju. Zrovna včera jsem se dívala na ty krásné stíny, ach! Já bych si moc ráda pořídila rtěnku YSL a taky něco od Colour Pop :)

    OdpovědětVymazat
  3. taky toho mám na wishlistu spoustu, to se přiznám a zrovna dnes jsem na blog dávala ta svá přání :) moooc bych si od Zoevy přála Cocoa Blend paletku, ta snad ani není z tohohle světa! :D Renaissance Cleanser u Lily a Anny taky neustále obdivuju, ale ta cena no... to abych potom měla obličej aspoň jako modelka Victorias Secret :D o Charlotte Tilbury ani nemluvím!

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Lindo, pokud máš zájem zkusit cleanser od Oskia, můžu Ti dát vzorek na vyzkoušení - pokud budeš mít zájem, tak mi napiš na zenab@centrum.cz. Petra

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig