Easy Sunday #28: #BlackIsMyFavouriteColor

Back with another outfit post. This is what I would throw on if I was going to a party or something like that because as you know I usually love wearing trainers all the time and I don't usually wear heels. But if I go somewhere and I want to look a bit more girly, this is probably as girly as it can get.
I bought this basic H&M dress last fall and I'm wearing it all the time with basically anything - heels, trainers, slip-ons, whatever. I love how it looks with the Mango leather jacket and a pair of heels - these ones are from ZARA and I still can't get over the neopren sock-kinda-thing which is inside the leather part. Finished everything off with a basic H&M hat & my favourite ring from Antipearle and I'm ready to roll. 

What is your go-to outfit if your want to look a bit more girly?




CZ
Po delší době zase outfit a dnes něco trochu víc holčičího. Tohle je outfit, který bych si vzala přesně ve chvíli, kdy bych měla jít na nějakou party nebo víc společenskou akci a přitom bych nechtěla vypadat úplně 'slušně'. Snad víte, co tím chci říct, haha. Většinu času mě potkáte v teniskách a podpatky nosím vážně hodně zřídka, tyhle jsou ale ideální i pro ty víc klučičí typy, zrovna jako jsem já. 

Šaty, které mám na sobě jsou z H&M a od té doby, co jsem se loni na podzim koupila, jsem je vlastně skoro nesundala. Nosím je ke všemu, k podpatkům, k teniskám, ke slip-onům. Nejradši mám ovšem, jak vypadají takhle, ve spojení s koženou bundou z Manga a doplněné botami ze Zary, u kterých se pořád nemůžu vynadívat na tu neoprenovou 'ponožku', kterou v sobě mají. K tomu jednoduchý klobouk z H&M a můj nejoblíbenější prstýnek Antipearle a je hotovo.

Jaký je váš oblíbený outfit, když chcete vypadat trochu víc upraveněji?





10 komentářů

  1. Vypadas skvele, takovy styl se mi moc libi :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. Díky Lucko! Mám ji už strašně dlouho a pořád vypadá jako nová, vždycky mě to překvapí a znovu mi to udělá radost :)

      Vymazat
  3. Jé, skoro stejný šaty mam z Topshopu, s dlouhým rukávem i bez a přesně v tomhle období je nemůžu ze sebe sundat. Daj se nosit na tisíce způsobů a jsou fakt pohodlný! Moc ti to sluší Lindi!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na ně právě taky koukala v Topshopu, ale ty jejich ceny! Tyhle stály 300 myslím? :D
      A moc děkuju! :)

      Vymazat
  4. Jakou používáš zrcadlovku a objektiv, prosím tě? Máš skvělý fotky:-) M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Běžně fotím s Canonem 500D a základním objektivem nebo 50mm, tyhle fotky jsou ale foceny půjčeným Olympus PEN :)

      Vymazat
  5. skvělý! ty boty jsou fakt krásný!

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig