Beauty On the Go: Berlin Edition

I'm currently on my way to Berlin for Berlin Festival yaaay! You wouldn't belive how excited I'm about this and I seriously can't wait to be there! Also I'm really looking forward excaping from uni life which is cray at the moment. In today's quick post I'll show you which products I carry with me to Berlin and let me know in the comments below which are your go-to products for traveling! 

Have a great weekend everyone!  


FACE: Lancome Miracle Cushion Foundation, Bourjois Healthy Balance Powder, Mabyelline Fit Me Concealer, Sephora Sclupting Trio in Medium, Max Factor Creme Puff Blush in Lavish Mauve

EYES: Bobbi Brown Perfectly Defined L-W Brow Pencil in Mahogany, Topshop Liner in Unparalleled, Benefit TAR Beyond Blue Mascara, Bobbi Brown L-W Cream Shadow Stick in Velvet Plum, Stila Stay All Day Liquid Liner in Dark Brown, Clinique High Impact Mascara

LIPS: Clarins Instant Light Lip Perfector in 01, Clinique Beige Pop, MAC Mangrove

TOOLS: RT Blush Brush, RT Setting Brush, Zoeva 227 Brush, Tweezerman Eyelash Curlers


CZ
Juchů, dneska vyrážíme do Berlína! Berlín je jedním z mých nejoblíbenějších měst a ani si nedokážete představit, jak se těším! Primární samozřejmě na Berlin Festival a vše s ním spojené, chození po městě, no prostě na všechno, taky se ale popravdě těším, až na chvíli zmizím od učení. Dnešní video je trochu jiné, chtěla jsem, aby to nebylo klasické kecací video a pohrát si se střihem a úpravou, tak doufám, že se vám bude líbit! Beru si s sebou věci, které vím, že využiju a i když to někomu může připadat jako spousta věcí, je to asi nejmíň, co jsem si kdy sbalila haha.

Užijte si víkend a těšte se na články a videa! A napište mi do komentářů, co si s sebou vždycky
 berete vy na cesty a bez čeho nemůžete nikam jet!

12 komentářů

  1. Užij si to v Berlíně! :)
    Btw: MILUJU ty nový Clinique rtěnky!!
    www.sarkazelena.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. ta modrá řasenka od Benefitu mi nedá spát! jinak video se moc povedlo a těším se na další z Berlína :)

    JULI JULI blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je vážně skvělá, pořád jsem překvapená, že mě tolik baví! :)

      Vymazat
  3. Jé, hned bych do Berlína taky vyrazila, užij si to tam :)

    Bělení zubů s BeconfiDent + GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  4. Video je super :). Obdivuju Tě, že si vystačíš s tak málo štětci :). Já si většinou beru takové ty odzkoušené produkty. Mám asi 3 druhy líčení, o kterých vím, že se hodí ke všemu a tak nějak mi vyhovují, takže podle toho se nabalím. Plus ještě nějakou přirozenou a výraznou rtěnku. Často si taky beru miniatury, nebo se některé věci (bázi, makeup) přeliju do menšího kalíšku :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Sasho! :) Já jsem na štětce hrozná, makeup většinou nanáším prsty a pak potřebuju jen něco na tvářenku, pudr a stíny :) Miniatury jsou nejlepší, zvlášť co se péče o pleť týče! O tom budu taky ještě psát :)

      Vymazat
  5. There are some really lovely products in this post, a few that are on my wish list! Really nice pictures too, your photography is always so pretty. I always find it interesting to see what other people take with them travelling, especially when it's beauty related! A festival in Berlin sounds amazing, Berlin is definitely on my list of places to travel.. Lovely post :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you Gemma, you made my day! We had such an amazing time in Berlin! :)

      Vymazat
  6. povedené video, Lindi! vážně se moc povedlo :) já mám s balením na jakékoliv cesty vždycky problém, protože si buď nezabalím to, co potřebuju a nebo toho mám zbytečně moc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc moc děkuju Kájo, vždycky mi uděláš radost! :) Přemýšlím, že udělám nějaký balící 'to-do list', který by třeba pomohl i vám, tak ho kdyžtak pak budu sdílet :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig