Weekly Makeup Bag #2

I think I previously mentioned I like to do my makeup as natural as possible these days! I'm all about that sheer base and luminous blush & highlight paired with a full on mascara game and just a bit of neutral liner. And basically nothing on my lips. That's what I like from time to time but there are also days when I go full on with those bright or dark lips of course! But let's take a look at some products I want to use more or products I keep on trial!

I went back to using my favourite Bourjois Healthy Mix Serum Foundation which just gives me the most amazing skin EVER. It hydrates, glows and makes your skin look perfect! There are two products base-wise I got recently and I actually fell in love with them and those are the Clinique Chubby Stick for Cheeks - the Robust Rhubarb Blush* & Hefty Highlight* which I'm over the moon about! Such a gorgeous pink toned highlight! Urban Decay launched in the Czech Republic yesterday and I got this Perversion Mascara* at the launch party and I can honestly say I'm in love with it! It gives volume, lenght and it's easy to use! Love love this one! My old favourite is the Rimmel Scandal Eyes Pencil in the shade Taupe which is just the perfect shade to add depth to your eye look. And it last all day! And last but not least I picked up the Maybelline Color Sensational Lipstick in the shade Lush for Blush which I used to love back in the day but I kinda forgot about it. It's a stunning every day nude with a hint of pink to it!

What's in your makeup bag at the moment? Have you tried something new recently?



CZ
V některém z nedávných článků jsem zmínila, že mě poslední dobou baví co nejpřirozenější makeup. Oblíbila jsem si lehké makeupy, rozjasněné a svěží tváře, spoustu řasenky a jinak lehké líčení očí. A skoro nic na rtech, to se ovšem často mění, jelikož se asi nikdy neodpoutám od svých milovaných výrazných rtěnek! Pojďme se tedy podívat, co je v mé nynější kosmetické tašce!

Zas a znovu se vracím ke svému oblíbenému Bourjois Healthy Mix Serum. Pokaždé, když ho přestanu používat a po nějaké době se k němu zase vrátím, jsem překvapená, jak moc mi vyhovuje. Má pleť je po něm krásně sjednocená a zářivá a nádherně hydratuje. Vážně stojí za to! Dále zkouším dva nové produkty na tváře a to Clinique Chubby Sticks for Cheeks - Robust Rhubarb* tvářenky a Hefty Highlight* rozjasňovač, do kterého jsem se zamilovala na první vyzkoušení! Je to vážně jedinečná barva! Určitě jste zaznamenali, že se Urban Decay konečně dostal do Čech a já na launch party dostala velmi známou Perversion Mascara*. Po několika vyzkoušení musím přiznat, že mi vážně vyhovuje a její používání je tak jednoduché! Krásné řasy během chvilky! Tento měsíc jsem také znovu objevila svou oblíbenou Rimmel Scandal Eyes tužku na oči v odstínu Taupe, které očím dodá 'to něco' a přitom je stále nude. A vydrží celý den! No a jako poslední jsem do své kosmetické taštičky znovu přinesla Maybelline Color Sensational rtěnku v odstínu Lush for Blush, která byla dřív mou úplně nejoblíbenější rtěnkou, jen na ni často zapomínám. Je to ovšem skvělá barva pro každodenní nošení! 

Jaké produkty se nyní nacházejí ve vaší denní kosmetické taštičce? Zkoušíte nějaké nové produkty?
PS: Na Zuzky Youtube už je naše společné video! Kouknout se můžete tady


14 komentářů

  1. Ten rozjasňovač! <3 To je nádhera.. A Rimmel tužku v taupe odstínu taky miluju, navíc tyhle Scandal Eyes jsou skvělý.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je krásný viď! :) Já si brousím zuby ještě na tmavě modrou tu tužku :)

      Vymazat
  2. Také mám teď období, kdy sázím na přirozenost :) Můžu se zeptat, kde se dá sehnat ten makeup?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho kupovala na parfums.cz, jen mají dost často vyprodané odstíny :(

      Vymazat
  3. Ach jo, ten rozjasňovač <3 asi ho potřebuju :). Dneska jsem se rozhodovala mezi Perversion a Better than sex, a nakonec jsem vzala tu too faced..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Potřebuješ! Od té doby, co jsem ho dostala, vlastně ani nepoužívám nic jiného! :) Too Faced jsem zkoušela asi před měsícem a byla taky moc fajn! :)

      Vymazat
  4. Lindi, odkud je ten rozjasnovac? Ja se ptala v Nemecku, na letistich i v nasem Douglasu a Sephore a nemuzu ho sehnat ://

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Normálně z Clinique, v jejich obchůdcích ho mají už asi měsíc a o víkendu jsem ho viděla i v Sephoře :)

      Vymazat
  5. Me se prirozene make-upy taky moc libi, skoda ze moje plet potrebuje spise ty vice kryci :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, každý má pleť trochu jinou. Určitě bych se ale víc než na krytí zaměřila na péči o pleť :)

      Vymazat
  6. Chcem sa opytat, kde este sa da dokupit to Bourjois Serum, lebo ja stale narazim uz iba na klasicky makeup a toto Serum mi viac vyhovovalo?? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho koupila na parfums.cz, jen mají menší výběr odstínů :(

      Vymazat
  7. Such a simple but effective makeup routine- love the sound of both Clinique products!

    Jasmine | jasminehardingmakeup.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig