Little White Dress

Me and dresses. A never-ending story of how I love the look of them on everyone else but me. Or how I'm really really picky when it comes to this part of my wardrobe and how hard it is for me to not wear my beloved trousers all the time. You know I'm not too girly when it comes to dressing and I often find that I feel almost too "sweet" in a dress (is that a thing?). Anyways, when I first came across the german brand Edited it was - surprise, surprise - through their denim. I've been loyal to their Moa jeans for almost a year now and I would happily buy this style in fourth (yes you've read it right, I now own three colours of the same style of jeans) colour. 

What I didn't know back then was that Edited has a beautiful selection of dresses for those of you out there who want to look girly yet not too girly. They combine light feminine features with minimal cuts and I love that. What I love the most is this beautiful dress which gives me the right balance of sexy yet minimal and not too out there. And if white is not out there enough for you they do this one in bright pink (which I'll probably get as well by the end of this summer). 

Where do you shop for dresses? Any cool brand I need to know about? 

Dress - Edited (white version & pink version) || Shoes - Vagabond || Bag - Kozha Numbers || Jacket - Vintage Levi's 
Když mi nedávno napsaly holky z Freshlabels ohledně mé oblíbené značky Edited, upřímně jsem otřela slzu štěstí a po nějaké době si zase ohřála srdíčko nad tím, že si někdo dá práci a zjistí si, co vás baví a co se vám líbí. Ale teď zpátky k tomu, co jsem si z novinek Edited vybrala s sebou do Londýna.

Pokud jste o Edited nikdy neslyšeli a myslíte, že jste od nich ještě žádný kousek neviděli, vraťte se na můj Instagram a hledejte denim. Poslední rok jsem téměř 100% věrná džínům Moa, které už mám ve třech odstínech a budu si spokojeně kupovat každou další barvu, se kterou Edited přijde. Na Freshlabels teď seženete nejnovější světlou variantu - tady (pro představu mám velikost 36). Pro tentokrát jsme ale sáhla pro něco trochu jiného, než běžně nosím.

Já a šaty. Příběh o tom, jak se mi líbí na všech ostatních, ale sama jsem se v nich nikdy úplně necítila. Respektive mi trvá, než najdu takové, které by mi vážně sedly a taky se strašně nerada vzdávám svých milovaných kalhot (kterých mám teď doma tolik, že bych s nimi mohla obléknout celou vesnickou základku). Edited ale dělá šaty trochu jinak a vlastně přesně pro mě. Jsou dívčí, ale ne příliš a cítíte se v nich pohodlně, což je pro mě hlavní. Jako třeba v tomhle bílém kousku, který jsem si zamilovala hned, jak jsem je na sebe prvně vzala. Jsou tou nejlepší kobinací minimalistického střihu a sexy ženskosti (myslím, že tohle je poprvé, kdy se tu tahle slova objevila, ehm) díky špagetovým ramínkům a hlubšího výstřihu na zádech. A pokud je pro vás bílá málo, mají je i v nádherné růžové verzi!

Kde nejraději nakupujete šaty? Máte nějaké nové, které zaručeně potřebuju?




1 komentář

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig