Three High-End Spring Bases To Try Out


I always get so excited when the weather starts to get better and better. Mainly because you can sit in the park all the time, drink beer and lemonades and basically have fun with your friends outside! But of course that's not the only thing I love about the upcoming spring. I love to transfer my makeup and one of the products I like to change the most is foundation. Today I got three great light spring bases for you! 

NARS Tinted Moisturiser
Oh my I think I should probably stop raving about this one asap. But it really is as great as I always say. It has a great coverage while giving your skin hydration & radiance. I've done a full review on this one - here - and I can honestly say it's my favourite beauty product of all time.

Lancome Miracle Cushion
This one on the other hand has significantly less coverage but for those of you who just want to even out your skintone, add a bit of coverage and want something super natural then this one's for you. Again, done a full review - here - with me wearing it so you can see how it look (the coverage is quite visible when you look at my freckles). 

Clinique Beyond Perfecting Foundation + Concealer
But there might be someone who wants more coverage but still something light and not heavy. For those of you I would highly recommend this one. It's supposed to work as a foundation AND concealer all in one but still should feel nice and lightweight. I tried it a few weeks ago for the first time and I was really surprised how light this one is! Not clogging pores or anything. And the coverage is amazing. 

What is your favourite spring foundation/base?

CZ
Venku je konečně delší dobu taaak krásně! Taky z toho máte takovou radost? Já pro vás včera natáčela své první video na téma spring edit a musím říct, že z něj mám zatím dobrý pocit. Pokusím se ho o víkendu sestříhat a během příštího týdne by mělo být online, ale to ještě uvidíme. Zpátky k dnešnímu článku, který s videem tak trochu souvisí. Ráda bych vám ukázala tři své oblíbené high-end makeupy, které jsou skvělé na jaro! 

NARS Tinted Moisturiser
Myslím, že bych o něm už ani neměla básnit. Donutila jsme k jeho koupi už snad všechny své kamarádky a doporučila bych ho všem, kteří hledají střední krytí a hlavně produkt, který krásně sjednotí a rozjasní. Psala jsem o něm samostatnou recenzi, takže pokud vás o něm zajímá víc, stačí se podívat tady. 

Lancome Miracle Cushion
Stejně tak jsem psala samostatnou recenzi i na tento houbičkový makeup od Lancome - tady. Má podstatně menší krytí, než NARS, ale pokud chcete pleť jen sjednotit a stále zanechat přirozený vzhled, tento je přesně pro vás! A jeho aplikace je vážně jednoduchá a rychlá! 

Clinique Beyond Perfecting Foundation + Concealer
Chápu ovšem, že jsou i tací z vás, kteří potřebují vyšší krytí, nebo se v něm cítí líp. Proto jsem nemohla nezmínit tento nový makeup od Clinique. Jedná se o korektor a makeup v jednom, který ovšem pleť nezatěžuje a i přes vysokou krycí schopnost vypadá přirozeně. Sama jsme byla až překvapena, jak hezky a 'neviditelně' na pleti vypadá! 

Jaký je váš oblíbený makeup a měníte ho na jaro/léto?

A pokud pořád přemýšlíte o koupi těchto DW hodinek, stále platí kód 'hilychee' pro slevu 15% na www.danielwellington.com




8 komentářů

  1. Jéé už se těším na video :). Zrovna včera mě napadlo, že bys mohla začít točit, protože video se Zuzkou bylo nejlepší!
    Jinak na ten Nars jsi mě úplně nalákala, asi si zajdu co nejdříve pro vzoreček. A ten Lancome mě taky dost láká, doporučovali mi ho i v Sephoře, že je vhodný jen pro sjednocení. Já ted používám makeup od UD a je fakt super. Plet je pak hezky sjednocená, no jsem z něj nadšená :)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé to mám radost! :)
      Haha lákám na něj všechny, jsem fakt hrozná :D o tom UD jsem toho už taky spoustu slyšela, tak ho musím vyzkoušet! :)

      Vymazat
  2. I love the NARS Tinted Moisturizer, and I've really been wanting to try the Clinique foundation/concealer - a lot of days I just stripe concealer where I need it and blend it in all over instead of using a foundation/tinted moisturizer.

    Kelsey | Beauty by Kelsey

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ohh I'm glad you like it! It's just amazing. That's what I do as well and I think this one would be so great for that!

      Vymazat
  3. nad clinique rozmýšlam aj ja ,každý hovorí že naozaj kryje dúfam že to bude pravda :)

    dolcevitan.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě bych si ho nejdřív zašla vyzkoušet, za to nic nedáš :) A hlavně, co sedí ostatním, nemusí pokaždé sedět i tobě, proto všechno raději nejdřív zkouším :)

      Vymazat
  4. Na ten NARS musím furt myslet :), jak to asi dopadne? :D

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig