New Thing: NARS Dual-Intensity Blush

Will there ever be a NARS launch I won't be thrilled about? I don't think so. And when it's a blush launch it's an easy situation - I need it! Thanks to my lovely Bara I got my hands on this new Dual-Intensity Blush in the shade Adoration. A blush which can be used dry or wet? I'm curious about that. What about you?

You may heard about the NARS Dual-Intensity Eyeshadows (here) which came out last year. These new blushes come in the same dry/wet concept and most of the shades are metallic as well. This may pull you off but give them a try first! There are six shades in total (each blush comes with two parts so it's basically 12 shades), some of them are just blushes, some of them can be used as contour/highlight and some of them are more on the highlight side. I got the shade Adoration which stood out to me from the first moment I saw them. It contains a bright hot pink shade and a sparkling baby pink shade which to me compliments each other very well! The hot pink shade has a nice sheen to it when applied dry but once you apply it damp it turns into an opaque color and I recommend using a little first and build up as you go. It doesn't turn metallic once you damp it, only gives a healthy looking glow. The baby pink shade on the other hand has a lot more sparkle to it. It actually contains quite a large silver sparkle which can cause a bit of fall-out. On the other hand it doesn't emphasis pores when applied dry which is nice as it's really sparkly. Personally I love wearing this mixed together as it gives the hot pink shade a bit more sparkle. It wears nice for about six hours dry/eight hours wet. Overall I'm really happy with the formula of these and I find the concept really interesting!

What do you think of these?

(L-R) NARS Adoration Blush - swatched dry // swatched wet
CZ
Zajímalo by mě, jestli tu někdy bude nový produkt od NARS, který by mě nezaujal. Asi ne. No a pokud se jedná o novou tvářenku, jsem v tom až po uši a je jasné, že bude moje! Díky své nejhodnější Bára jsem se dostala i k této nové Dual-Intensity Blush v odstínu Adoration. Tvářenka, kterou můžete použít jak za sucha, tak za mokra? Tak se na to pojďme podívat!

Myslím, že asi každý z vás slyšel o Dual-Intensity Eyeshadows (tady), které fungují na dry/wet principu a většina z nich má velmi metalický finish. Tyto nové tvářenky fungují na stejném principu a většina z nich je také metalická. To možná některé z vás odradí, ale být vámi bych jim dala i tak šanci. Celkem je k dostání šest barevných variací (každá tvářenka v sobě obsahuje dva odstíny, dalo by se tedy říci, že odstínů je celkem dvanáct), z nichž některé jsou ryze tvářenkové, některé jsou určeny ke konturování a rozjasnění a některé jsou takovým mixem. Já mám odstín Adoration, který mě zaujal již na první pohled. Obsahuje v sobě jeden velmi výrazný hot pink odstín a jeden třpytivý baby pink odstín a dle mého se tyto dva krásně doplňují! Výrazná růžová část vám dodá krásně zdravou barvu, když ji nanasete na sucho. Jakmile ji ovšem navlhčíte, změní se v neskutečně pigmentovanou barvu a doporučuji ji nanášet málo a postupně přidávat! Dle mého má tak trochu 'vodovkovou' texturu a když mi je Barča ukazovala, vypadalo to spíš jako bychom se vrátily zpět na základku. Na druhé straně stojí jemně růžová část, která v sobě obsahuje velké množství stříbrných třpytivých částeček. Ty trochu opadávají (za sucha), pokud ale štětec pořádně oklepete, nebude to nic hrozného. Já se ráda nosím dohromady, jelikož spolu vytváří krásnou růžovou s trochou třpytivého lesku. A pokud by vás zajímalo něco ohledně výdrže, tak za sucha vydrží okolo šesti hodin a za mokra asi osm. Celkově jsem z tvářenky moc spokojená a celý tenhle dry/wet koncept se mi líbí!

Co na ně říkáte vy? 


22 komentářů

  1. Jsou fakt krásné, zaujaly mě hned, když jsem je viděla. Jedna z top věcí na mém wishlistu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je! Je to hrozná škoda, že se k nám zatím nedostanou :(

      Vymazat
  2. Sledovala jsem je hned jak vyšly a projížděla všechny swatche. Avšak ten efekt není nic pro mě. Škoda, jsou nádherné! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky nevěděla, jestli mi ten finish bude vyhovovat, protože mám radši matné tvářenky. Ale nakonec jsem z ní nadšená :)

      Vymazat
  3. These blushes are so intriguing! They're absolutely gorgeous, but I'm not sure if I'll purchase one. I'll need to have a swatch first!

    Tasha // shiwashiful.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I would have a swatch first as well! But they're just stunning. I don't know how NARS does that!!:D

      Vymazat
  4. Akorát je velká škoda, že NARS nemá eshop. Nejbližší Sephoru mám sto kilometrů v Brně a to se mi fakt jezdit nechce:-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají, jen jsem někde zaslechla, že přestali posílat k nám. Vyzkoumám a kdyžtak napíšu :)

      Vymazat
  5. Nadherna barva. A hezkych highlighteru do ruzova az tak moc neni, natoz v kombinaci s tak zajimavou barvou tvarenky... Akorat vydrz 6 hodin me prijde nejak malo. Muj standardni den trva tak 12 hodin, nekdy i vic. Ne ze bych tvarenku nemohla obnovit, ale cim dyl vydrzi tim lepe.

    Nový článek na blogu Small Everyday Joys - testování čtyř krémů na ruce

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě, já jsem také nadšená z té rozjasňující části. S výdrží je to myšleno tak, že šest hodin vypadá úplně stejně, pak se začne trochu vytrácet, což já mám snad u každé tvářenky :)

      Vymazat
  6. Je nadherna! Uz jsem ji obdivovala na instagramu a tady odstiny na te ruce vypadaji jeste lepe! No proste krasnej kousek, rada bych neco vyzkousela od Narsu bohuzel nic nemam, ale libi se mi veschno :D tvarenky, stiny, rtenka Natalie! :D moc hezky clanek :*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je nádherná! Jee tak to tě někdy provedu NARS stojanem :) děkuju! :*

      Vymazat
  7. slintám a pořádně... chystám se na objednávku z americké Sephory, protože rodiče v květnu míří za oceán a pořád váhám jestli sáhnout po NARS Dual Intensity nebo Hourglass Ambient Lignting tvářence :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé no to se máš! Hmm, asi ti musím stejně doporučit Hourglass, mám ji pořád radši :)

      Vymazat
    2. to jsem ráda, už ji mám v košíku :D

      Vymazat
  8. These look incredible - I am obsessed with NARS blushers anyway and am in love with the dual intensity eye shadows so I feel I would love this tooo!

    Jasmine | jasminehardingmakeup.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. It's truly amazing! I think you will love this one! :)

      Vymazat
  9. Sign up to the site that I specified below's clicking on ads and earn money by completing the survey. honest and robust site since 2007

    http://www.clixsense.com/?5897337

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig