An ode to NARS

Is this finally happening? I've been talking about this post forever (or at least it felt like for ever) and I actually can't believe I finally got to write it! First things first I have to let you know this one's gonna be a long one! So you better get yourself a cup of tea because my ode to NARS is here!

Now I've done numerous post on almost all of my NARS products so I will link as many as I can down below. I'm also going to divide this post into four parts each one covering different part of makeup routine because I want everything covered! I also want to mention that I'm not showing off by any mean I just wanted to give you a few tips on what to get from NARS as it's my all time favourite makeup brand! Also if you're interested in the story how I actually got to know NARS then you can read this post. Hope you enjoy!

___________________________
CZ
Skoro ani nevěřím tomu, že je tenhle článek konečně na blogu! Plánovala jsem ho snad tři měsíce, pořád na něj ale nebyla ta správná chvíle. Počítejte s tím, že tohle bude jeden z těch delších článků, takže se pohodlně usaďte, uvařte si šálek čaje a jdeme na to!

Napsala jsem už desítky článků na snad všechny NARS produkty, které doma mám. Proto se budu snažit vám jich co nejvíc nalinkovat k jednotlivým produktům, abyste si o nich mohli přečíst něco víc. Tento článek také rozdělím do částí podle jednotlivých 'fází' makeupu, abych tak nic nevynechala. Jako poslední bych chtěla zmínit, že se nesnažím nijak vychloubat a chci tímto článkem pouze ispirovat ty z vás, který přemýšlí nad koupí nějakého NARS produktu. A pokud vás zajímá, jak jsem se k samotné značce vůbec dostala, klikněte sem




Let's talk about the base first. In terms of primers NARS has a great variety of different ones for different skin types. You can find one for pores, one for dry skin (which I'm using and I actually really like it) etc. NARS is well known for their Sheer Glow Foundation which everyone seems to rave about but my personal favourite (and my all time favourite makeup/beauty product) is the Pure Radiant Tinted Moisturiser (here). It seriously is a good skin in a bottle for me and I will surely repurchase once I'll finish it! If you're looking for a glowing yet natural looking skin (and for a great coverage) then this is your thing. And if you're on a hunt for a glowing complexion I got another one for you - the Copacabana Illuminator (here)! I love mixing it in with foundation as it makes your skin so fresh and nice looking! I don't own any of their Multiples but I really do love these liquid ones! Last but not least I got the well known Radiant Creamy Concealer which sadly I'm not the biggest fan of. For me this one is just too thick (I love my concealers to be light) and looks cake-y on my skin. 

___________________________
CZ
Klasicky začneme s podkladem. Primerů dělá NARS několik a to jak na minimalizování pórů, tak pro mastnou i suchou pokožku (ten používám já a jsem s ním moc spokojená). Makeup Sheer Glow by mohl být jedním z nejznámějších NARS produktů vůbec. Já si ale mnohem víc oblíbila jejich Pure Radiant Tinted Moisturiser (tady), o kterém jsem mluvila už snad tisíckrát. Je to prostě krásná pleť v tubě a pokud sháníte produkt, který vaši pleť rozzáří a přitom zakryje nedokonalosti, tohle je něco pro vás. A pro ještě větší rozzáření používám tekutý rozjasňovač -  Copacabana Illuminator (tady)! Nejraději ho míchám s makeupem, vypadá ale krásně i jako klasický rozjasňovač. Nevlastním žádný z jejich Multiplů, tyhle tekuté ale zbožňuju (a dělám si dost zálusk na Lagunu). Jako poslední tu mám všem dobře známý Radiant Creamy Concealer, který jsem si ale bohužel příliš neoblíbila. Rozhodně není špatný, na mě je ovšem dost hutný a občas mi i zvýrazňuje sušší místa. 

If someone says NARS I think most of us imagine a picture of the Orgasm blush in their head. NARS blushes (and their powder products in general) are some of my favourite ones and in case you wanna know why: a) the color range of their blushes is just amazing b) they blend like a dream and c) they will last you a VERY long time! I own two of the single ones (New Order which is the one on the right I borrowed from my step mum) Exhibit A and Coeur Battant (here) and even though they look scary in the pan I love them! I also own the Guy Bourdin Palette (here) which contains the well known Laguna Bronzer which I love! It's really nice for lighter skintones but I guess it would work for medium ones as well. In terms of countouring I've been loving their Contour Blushes (here) - sadly mine is at my boyfriend's atm. I also have to give a huge shoutout to their Kabuki Brushes as they're stunning to look at and so easy to work with! The Yachiyo is my all time favourite and Mizubake (here) works so good which the mentioned contour blush!

___________________________
CZ
Pokud se řekne NARS, většině lidí se asi vybaví třpytivá Orgasm tvářenka. Musím říct, že NARS tvářenky jsou jedny z mých neoblíbenějších, jelikož za a) barevná škála je asi nejlepší, co jsem kdy viděla b) krásně se s nimi pracuje a za c) vydrží vám celou věčnost (no vážně, Deep Throat z paletky používám už rok a není to na ní ani vidět). V single formě mám jen dvě (New Order, kterou vidíte na fotce v pravém rohu nahoře, jsem si od nevlastní mamky půjčila na focení) a to Exhibit A a Coeur Battant (tady) a i když vypadají dost strašidelně, miluju je obě! Vlastním také Guy Bourdin Paletku (tady), ve které jsou jak všem známé Deep Throat a Orgasm, tak také Laguna bronzr, který je skvělý pro světlejší tóny pleti. Na konturování nemůžu dopustit na Contour Blushes (tady) - moje Paloma byla v době focení zrovna bohužel u Lukáše ve skříni, nicméně článek je v linku výš. A co by to bylo za ódu bez Kabuki štětců. O Yachiyo jste určitě slyšeli už několikrát (a také ho často vídáte na fotkách, jelikož je to ten nejfotogeničtější štětec vůbec) a Mizubake (tady) je skvělý na konturování!

Lips. My favourite part of them all! NARS surely knows how to make an amazing lip products and as you all know I love their Lip Pencils - the Satin ones, the Velvet ones even the Gloss ones (here). If you are a lip product junkie these should be in your collection. But that's not the only lip product from NARS worth a mention! Audacious Lipsticks (here) were a huge hit last year and I can see why. Creamy opaque formula which last for a long time and an amazing color range? What's not to love. Seriously. I haven't tried any of their matte lipsticks or those classic ones but I really want to get my hands on Jungle Red! Lastly from the lip department (as we don't have their lip liners here in the Czech Republic) we got the Lip Gloss (here) - I got two of them which are both part of the Winter 2014 Collection but the formula of these is really nice even for a non-gloss gals! 
___________________________
CZ
Rtěnky. Má nejoblíbenější část! NARS rozhodně ví, jak vyrobit skvělý produkt na rty a všichni asi víte, že miluju jejich Lip Pencils - a to všechny verze (tady). Pokud jsou produkty na rty to vaše, tyhle musíte ve své kolekci mít! Nejsou ale jediným produktem na rty, který od NARS stojí za zmínku. Audacious Lipsticks (tady) byly loni velkým hitem a já naprosto chápu proč. Krémové a neskutečně pigmentované rtěnky, které navíc vydrží a k tomu se dají kopit snad v jakémkoli odstínu? Nevidím žádný problém. Nezkusila jsem žádné z jejich matných ani klasických rtěnek, ale Jungle Red mám na seznamu už nějaký ten pátek. Jako poslední z oblasti produktů na rty tu mám Lip Gloss (tady). Ten mám ve dvou odstínech (oba byly bohužel součástí loňské limitky) a musím říct, že tyhle neurazí ani ty, kdo lesky nemusí. 

Eyes are the part where I like to stay quite neutral and NARS has this covered. First thing worth mentioning are their eyeshadows (which are sold both in a duo and single form - or sometimes even in palettes) because the formula of these is incredible. They're nice and buttery while really pigmented! My favourite duo of all time is Brumes (here) but I'm into the new duo they released as a part of Spring 2015 Collection. You may also heard of their new Dual-Intensity Shadows which can be used wet or dry and have a high shine effect. I got the shade Lysithea (here) and my step mom has Himalia and they're both stunning! NARS Larger Than Life Liners (here) are also really nice and they come in variety of shades! And a post on the Brow Perfector (which is my holy grail eyebrow pencil) and the Brow Gel is kinda here

___________________________
CZ
Už jsme skoro u konce, vážně! Já si nejvíc potrpím na neutrální líčení očí, NARS je ale přátelský i k těm, kdo mají rádi výrazné barvy. Za zmínku rozhodně stojí jejich klasické stíny (ty můžete koupit jak samostatně, tak v duo verzi a občas se dají sehnat i limitované paletky). Mé nejoblíbenější duo vůbec je rozhodně Brumes (tady). Možná jste také slyšeli nebo četli o nových Dual-Intensity Shadows, které mohou být naneseny jak suchým, tak navlhčeným štětcem a mají krásný metalický efekt. Já mám (a miluju) odstín Lysithea (tady), ale doma máme i Himaliu, která je taky nádherná! Pokud si potrpíte na skvělé tužky na oči, které se nerozmazávají (a třeba i na barvičky), pak určitě vyzkoušejte Larger Than Life Liners (tady)! No a článek o mých oblíbených produktech na obočí: Brow Perfector a Brow Gel můžete tak trochu najít tady.

Aaah I can't believe we got here! Just a brief mention to the newly reformulated nail polishes can be found here. They're all stunning but my favourite one is the silver one - Amarapura! 

I hope you found this post helpful and you got a few ideas about what to get from NARS! 
(Btw this post took three hours of writing plus an hour and half of taking pics, blogging can be really hard sometimes!)

___________________________
CZ
Uff a jsme na konci! Zmínku o nově předělaných lacích najdete tady. Všechny jsou krásné, ale můj neoblíbenější je stejně ten stříbrný - Amarapura! 

Doufám, že se vám článek líbil a že třeba někomu pomohl při výběru! 
Většina těchto produktů je u nás k dostání exkluzivně v parfumeriích Sephora (kde nyní také najdete nádhernou jarní limitku!).
(Pro zajímavost: tenhle článek mi zabral celkem tři hodiny psaní plus hodinu a půl focení, občas je blogování fakt dřina!)


22 komentářů

  1. No, to je nádhera! Dala sis s tím pěknou práci <3
    Moc se mi líbí ty Audacious rtěnky, tipuju, že brzy neodolám a až budu mít zase slevovou kartičku do Sephory, tak se na ně zajdu podívat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jsi zlatá! Jsem ráda, že se ti článek líbil a na ty rtěnky určitě koukni, Vera je další na mém seznamu :)

      Vymazat
  2. Aaah, what a stunning collection! My NARS collection is a measly two products haha, but I have a wishlist the length of my arm! Definitely want to give the tinted moisturiser a go, as well as their blushes. They're iconic!

    Tasha // shiwashiful.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Every girls needs a bit of NARS in her life! :) I'm glad you liked this post! xx

      Vymazat
  3. Teda, zhltla jsem to na jeden dech, supr článek!!;) To duo v odstínu Brumes je dokonalý a tvářenka New Order hned upoutala moji pozornost, je zajímavá.;) A tu paletku tvářenek jsem jednou měla v ruce v Sephoře, když byla v létě ve slevě za nějakých 499,- a dost dlouho jsem váhala, ale řekla jsem si, že odolám, protože tvářenkami jsem přímo zavalená..No a teď mě to mrzí,žejo.:( :-P Jinak bych brala úúúúplně všechno z Tvé sbírky!;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Coo oni ji někdy měli v takové slevě? Wow teď si tu za tebe klepu na hlavu a nechápu, jak jsi ji tam mohla nechat :D
      Jsem moc ráda, že se ti líbil <3

      Vymazat
  4. Wow, what a great collection! NARS is definitely one of my favorite brands, and I'm pretty sure if I could only use one brand NARS would be it. I'm dying to try the tinted moisturizer but I'm waiting to use up my Laura Mercier one first, but I'm glad to see another great review on it!

    Kelsey | Beauty by Kelsey

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I'm glad I could help! I could use only NARS products as well! :)

      Vymazat
  5. Amazing collection, I absolutely love Nars and really enjoyed reading this post X

    www.allaboutthatmakeup.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Such an amazing NARS collection you have!! Very envious, all such amazing products! I totally agree with the blushers, laguna and the tinted moisturiser! I am also using the primer atm, it makes everything so much more flawless!

    Jasmine | jasminehardingmakeup.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I'm so glad you liked it! You have to try their eyeshadows as well! xx

      Vymazat
  7. Od NARS stále nic nemám, jsem v nekonečné fázi rozhodování a odhodlávání "tak co si teda koupit" :D díky moc za super článek :) odstín tvářenky Exhibit A je teda nářez :) nebyla někde fotka přímo na obličeji po aplikaci?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem ráda, že se ti článek líbil :) A máám fotku! zapomněla jsem článek nalinkovat, tak aspoň tady: http://www.hilychee.com/2014/07/fotd-brown.html
      K tobě by mi hrozně seděla! :)

      Vymazat
  8. I love NARS, and I adore pretty much everything I've tried! The Yachiyo brush must be the best beauty buy I've ever made :) xx
    Gyudy's Notes Of Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I'm glad I'm not the only one who adores everthing haha :)

      Vymazat
  9. Nejlepší článek. Uložim si ho do oblíbených, jako inspiraci pro budoucí nákupy. Skvěle sepsáno!

    OdpovědětVymazat
  10. Hezká sbírka, wow. Jsem asi spatny blogger, ze od NARS jeste porad nic nemam, i kdyz uz pulroku osahavam Audacious rtenky v Sephore :) A ty stetce jsou neco neuveritelneho, skoro umeni.

    Small Everyday Joys blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůbec nejsi, každý máme jiné priority :) Já jsem prostě na NARS ujetá haha :)

      Vymazat
  11. teda, Ty sis pořádně mákla :) skvělé postřehy! mám v hledáčku Radiant Creamy Concealer, tak snad mi sedne více než Tobě. Audacious rtěnky jsou famózní, ale vybrat si ze všech těch nádherných odstínů je peklo :D co paletka Dual Intensity? budeš si ji pořizovat? mě se moc líbí a tvářenky vypadají také skvostně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc moc děkuju, jsem ráda, že se ti článek líbil! :) Paletku si pořizovat nebudu, dva stíny z paletky mám a snažím se se krotit :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig