NARS Talk


NARS is hands down my favourite makeup brand. Whenever I want to splurge or want to make myself happy the NARS counter (luckily we have NARS at Sephora in Czech Republic) is the choice number one.


My addiction started quite innocently when our random shopping at Sephora was 'interrupted' by Bara - Regional Commercial MUA for NARS. She told us about some of the products and we ended up with quite a lot of things! The funny fact - my addiction didn't start with the Orgasm blush or the Multiple. It was my love for brows that caused all of this (and Bara of course haha). Ever since I tried the Brow Perfector and Brow Gel I was hooked. I find the brand so unique in the makeup industry and that's the thing I love about it (besides everything else - colors, names of the products, packaging).

Luckily from time to time I got the opportunity to go to NARS new products presentations and yesterday I even met Cindy Bertault - French MUA for NARS and oh myyy. We spoke about new Matte Multiples, about her love for brand and many other things. She also helped me to choose the shade of my most wanted Tinted Moisturiser (I'd pick Light0 of course but thanks to Cindy I got Light1 which will be great for summer). To be honest I had the time of my life! If you have a chance try something from NARS you won't regret it. (And I'll be doing a post about my favourite products soon!)

and what's yours favourite brand?






















CZ 
Pokud bych se měla rozhodnout pro jednu jedinou kosmetickou značku, neměla bych žádný problém s rozhodováním. NARS by byl jednoduše má první volba i přesto, že není značkou úplně nejlevnější a za chvíli se dozvíte proč. Teď ale k tomu, jak to všechno začalo. 

Při jednom nevinném nákupu v Sephoře jsem poprvé potkala Báru (Regional Commercial MUA pro NARS), která nám ukázala pár produktů a s nemalým množstvím jsme také odešly domů. Co mě samotné teď přijde vcelku vtipné je fakt, že jsem si značku nezamilovala kvůli Orgasm tvářence, ale díky jejich produktům na obočí (o kterých v internetovém beauty světě moc neslýchám). Od té doby se mi doma nastřádalo hodně produktů (ty nejoblíbenější Vám brzo ukážu!) a popravdě je miluju úplně všechny. Věc, pro kterou ovšem značku zbožňuju je jejich jedinečnost. V každém kousku vidíte otisk zakladatele značky Francois Narse a jeho celkový pohled na svět krásy. A každá barva je jedinečná (samozřejmě teď už najdete dupe produkty skoro všeho, ale jde mi o tu prvotní myšlenku).

Díky Báře mám čas od času možnost se podívat zblízka na nové produkty, jako třeba včera na nové Matte Multiples. Při této příležitosti jsem se také seznámila a nechala se nalíčit od Cindy Bertault - francouzské MUA pro NARS a musím Vám říct, že jsme byla v sedmém nebi! Cindy mi poradila s odstíny produktů, které jsem si vybrala (díky Cindy jsem si svůj vysněný Tinted Moisturiser vzala ve více letní verzi), řekla mi něco o své lásce k NARSu a také mi pochválila pleť (něco, z čeho budu žít ještě dlouho haha). Jestli máte možnost, vyzkoušejte něco, nebudete toho litovat !


A jaká je Vaše oblíbená značka?

Final makeup look from Cindy - Dragon Girl is now on my wish list!

aaand my new loves (3 for 2 + gift) - Creamy Concealer in Custard (for mixing with my Touche Eclat), Tinted Moisturiser in Finland, Long-Wear Eyeliner in Rue Bonaparte and as a gift I got a mini version of Deep Throat yay

2 komentáře

  1. Ahoj! napsala bys článek o tom jak doma skladuješ všechnu kosmetiku? vubec nevim jak ji urovnat:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. sama ještě stále urovnávám, ale hned jak to bude, bude i článek! ))

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig