2014: Best New Beauty


This year has been a huge success in terms of beauty releases. I've been trying out a lot of pructs and for today's post I've decided to share my favourite ones with you. Expect a bit of haircare, something for nails, my favorite cologne at the moment & of course a lot of makeup. I'll also try to link as many of my reviews & posts where I mentioned these products as I can so don't forget to check them out (just click on the product name)!

NARS Anniversary - Let's start with my favourite part shall we? This year was the year of NARS's 20th Anniversary which was filled with new beauty releases. I narrowed them down to four which I think are worth trying. Audacious Lipsticks were the highlight for sure. Creamy pigmented lipsticks, beautiful packaging and colour range with a shade for everyone. Love. NARS also re-formulated their nail polishes and they're seriously dreamy. Now onto contouring - the Contour Blush in Paloma is one of the best discoveries of 2014, great shade for us pale gals. And the last bit is a newbie but I fell in love with these Dual-Intensity Shadows quite a long time ago. And they look aaah-mazing when applied wet!

Makeup - Aah my favourite part. Let's talk lips first. I've actually fell in love with a lot of drugstore releases such as with the L'Oréal Collection Privé Pure Reds* (especially with the Doutzen's one). Amazing pigmentation, the shade range is to die for & they're matte. What else to ask for. I couldn't not mention the Bourjois Rouge Edition Velvet liquid lipsticks. If you haven't tried these then go and get your hands on them. And last but surely not least comes the latest release from Maybelline - their ColorDrama Lip Pencils. They're a perfect dupe for my favourite NARS Lip Pencils. But 2014 wasn't only about lipsticks. The blush release of the year has to be the Hourglass Ambient Lighting Blush (and for me it's the shade Mood Exposure). These are the softest and most gorgeous blushes I've ever seen and used. Another new product worth a mention is the L'Oréal False Lash Wings Intenza Mascara*. I've done a whole post on this one which shows my love! Great great stuff. Another macara that has to be featured is the Tarte Gifted which creates the most natural look to the lashes & overall looks amazing. And what would a year be without a bit of brow stuff going on? The Anastasia Dip Brow Pomade is the one if you're looking for a clean defined brow!

Etc. - I feel like I've been talking about the Nails inc. Nailkale polish all the time. It really is the best nailpolish I've ever tried, such a long lasting glossy finish, easy to remove. I only wish you could get these here in the Czech Republic. As you may noticed I got my haircut done in November and I fell in love with my hair once again! The Bumble and bumble Primer has been a lifesaver in every direction. It's a heat protector, helps de-tangle & also nourish your hair. The only tool that really stood out for me is the NARS Mizubake brush. An amazing brush for contouring and almost fool-proof as it grabs the pefrect amount of product. Lastly I choose one cologne that really stood out for me and it has to be the Jo Malone Wood Sage & Sea Salt which is the strangest cologne I've ever bought but I love it tho.

Wow that was quite a bit of a roundup. What is your favourite 2014 beauty release?


CZ
Předem se připravte, tenhle článek bude pěkně dlouhý. Letošní rok byl jeden velký úspěch, co se nové kosmetiky týče. Vyzkoušela jsem jí nepopsatelné množství a v dnešním článku vám ukážu pár svých oblíbenců. Snažila jsem se také přidat co nejvíc odkazů na předešlé recenze a zmínky produktů, takže stačí kliknout na název produktu! 

Výročí značky NARS - Začneme tím nejlepším. NARS tento rok oslavil 20. výročí svého působení a na oslavu nám přinesl spoustu nových produktů. Vybrala jsem pro vás čtyři, které dle mého rozhodně stojí za zmínku. Audacious Lipsticks jsou pro mě jedním z vrcholů letošního roku. Krásně pigmentované a krémové rtěnky, u kterých si každý najde svůj odstín. NARS také vylepšil své laky na nehty a přidal několik nových odstínů a musím uznat, že se jim vážně povedly! Teď k mému konturovacímu svatému grálu. Contour Blush v odstínu Paloma jsem vám ukázala již v polovině tohoto roku a vychválila jsme ji až do nebe. Skvělý odstín pro Sněhurky, jako jsem já. Posledním kouskem, který bych ráda zmínila jsou Dual-Intensity Shadows. Já svůj první odstín dostala teprve k Vánocům, zkoušela jsem je ovšem již několikrát a to, jak vypadají naneseny vlhkým štětcem, je neskutečné. Rozhodně o nich ještě uslyšíte!

Makeup - Kosmetika bude rozhodně tou nejzastoupenější kategorií jak v tomto článku, tak i v samotných oblíbencích pro rok 2014. Jako první se zaměřím na produkty na rty, kterých se letos objevilo požehnaně. Za zmínku rozhodně stojí Collection Privé Pure Reds od L'Oréal* (za mě především odstín Doutzen's Red). Jedná se o matné, krásně krémové a neskutečně pigmentované červené rtěnky. Jako další tu máme Bourjois Rouge Edition Velvet tekuté rtěnky, které bych označila za asi největší objev letošního roku. Mají krásný matný finish, rty ale vůbec nevysušují, naopak jsou krásně lehounké. Určitě nesmím zapomenou na nedávnou novinku v podobě ColorDrama pastelek od Maybelline. Jsou skvělou drogérkovou ségrou mých oblíbených NARS Lip Pencils, takže je rozhodně vyzkoušejte! Rok 2014 ale nebyl jen o rtěnkách. Novou tvářenku roku za mě jednoznačně vyhrává Hourglass Ambient Lighting Blush, která je tou nejjemnější a nejnádhernější tvářenkou, jakou vlastním. I co se řasenek týče jsem našla pár skvělých, které by se neměly opomenout a to především L'Oréal False Lash Wings Intenza*, kterou jsem před pár měsíci pasovala na svou novou nejoblíbenější řasenku. U nás (bohužel) těžko sehnatelnou je skvělá Tarte Gifted Mascara, o které jsem se také již několikrát zmínila. Co by to ale bylo za rok bez nějakého toho produktu na obočí. Anastasia Dip Brow Pomade je přesně pro ty z vás, kteří si potrpí na výraznější obočí. 

Etc. - Přijde mi, že jsme poslední pár měsíců nemluvila o ničem jiném, než o Nails inc. Nailkale laku na nehty. Vážně je to ale ten nejlepší lak, jaký jsem kdy vyzkoušela a strašně bych si přála, aby byl u nás k sehnání. Jak jste si možná všimli, nechala jsem se v listopadu konečně ostříhat a díky tomu jsme se znovu zamilovala do svých vlasů. Bumble and bumble Primer se stal jednoznačně mým novým oblíbeným produktem a to především díky tomu, že se jedná o ochranu proti teplu, pomoc při rozčesávání a výživu. Jediný nový štětec, který mě letos vážně zaujal byl NARS Mizubake štětec, který se stal mým nejlepším kamarádem pro konturování (společně s Paloma Contour Blush). Jeho velikost je přesně uzpůsobena této potřebě a je tak nějak s ním nemůžete šlápnout vedle. A nakonec by se hodilo přidat nějaký ten parfém. Jo Malone Wood Sage & Sea Salt není má typická vůně, i přesto jsem si ji ale zamilovala. 

Uff, bylo to náročné, co si budeme povídat. Jaký nový produkt jste si letos oblíbili vy?

*PR Samples

10 komentářů

  1. Some amazing products I really want to try Nars- will have to save my pennies!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. thank you lovely! I'll be doing a post all about NARS in January so don't forget to check that out :)

      Vymazat
  2. What gorgeous products! I definitely made a few really good beauty discoveries this year as well. Love love the Bourjois Velvets, and I reaaaally want to try the Maybelline lip crayons and NARS audacious lipsticks! The Tarte mascara has been getting so many raves lately!

    Tasha // shiwashiful.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I highly recommend trying both of them! And thank you Tasha! xx

      Vymazat
  3. I didn't take advantage of the Nars anniversary so hopefully some of the new products aren't limited edition. I'm really wanting to try their Audacious lipticks, I've heard other people rave about them too!

    Have a happy New Year!
    xx Amanda
    teatimetails.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. None of these products is a limited edition :) I would recommend trying one of the darker shades as they're just dreamy!

      Vymazat
  4. I love NARS products but have only really tried a couple of their older lines so far. I'm not sure if it was released in 2014, but I love the It's Potent eye cream from Benefit - it really worked on my dark circles around my eyes! x

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. If you want to splurge I really recommend doing so on NARS products! I've tried a lot of their products & love them all! And I really need to try this Benefit eye cream now! :)

      Vymazat
  5. pořádná nálož! :) právě díky Tvému blogu mám ve svém hledáčku spoustu nových produktů, které bych ráda vyzkoušela.

    já jsem si letos pořídila NAKED Basics od UD a ačkoliv to není žádná žhavá novinka, totálně ji miluju <3 pak také skvělý rozjasňovač od Yves Rocher, nemá chybu. z parfémů je to pak Sí od Armaniho - dokonalost!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že jsi díky mému blogu narazila na nové produkty :)
      Na Naked Basics se chystám už nějaký ten pátek, tak možná letos konečně :) Spíš ale sáhnu pro novou, víc cool-toned, verzi!

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig