Mini Beauty Haul!

Today I got a quick post for you (because right now I'm dying of stomach ache - is it some kind of bad karma that I'm ill like a week before holiday?) and I'm gonan share with you some of my newest additions into my collection. You can take this post as kind of a sneak peek of what you can expect during the next weeks. So here we go!

First two thing are new to NARS and I'm more than excited to try them out. NARS recently re-formulated their nail polish range and wow! The formula is amazing, the doesn't chip and the colors are beaut - but more on these soon. The other thing is the Mizubake Kabuki brush (remember what I told you in this post?) - the softest and cutest little brush. I'm still trying it out but so far so good. Now onto a gift I recieved last week - a Burberry Eyeshadow in the shade Taupe Brown. Oh my I love it from the first moment I've seen it. Perfect matte color, amazing texture and yes, review coming soon! And last but not least I finally got the Daniel Sandler Watercolour Blush in the shade Trip. Brigh orange - the only shade missing in my collection. Haven't tried it yet but the excitement levels are high!

what was the last thing you've bought?
________________________________
CZ
Dneska mám pro Vás jen krátký článek (právě totiž umírám na největší bolest žaludku - je to nějaký druh špatné karmy, že je mi špatně týden před dovolenou?) a ukážu Vám pár novinek, které jsem v poslední době přidala do své sbírky. Tenhle článek taky můžete brát trochu jako sneak peek toho, na co se můžete v následujících týdnech těšit.

První dvě věci jsou NARS novinky a jsem z nich víc než nadšená. NARS před nedávnem předělal svou řadu laků na nehty a wow! Jsou skvělé, na nehtech vydrží věčnost a barvy jsou krásné - no ale víc o nich jindy. Druhou věcí je Mizubake Kabuki brush (pamatujete si co jsem psala v tomhle článku?) - nejhebčí a nejroztomilejší malý štětec. Pořád jsem ve zkoušecím režimu, ale zatím jsem nadšená. Teď se ale přesuňme k dárku, který jsem minulý týden dostala - Burberry Eyeshadow v odstínu Taupe Brown. Miluju je od první chvíle, kdy jsem je viděla a vážně si myslím, že cena tady odpovídá kvalitě. Recenze bude brzo! A také jsem si konečně pořídila Daniel Sandler Watercolour Blush v odstínu Trip. Výrazná oranžová - to co v mé kolekci chybělo. Ještě jsem neměla čas ji vyzkoušet, ale nemůžu se dočkat!

co jste si v poslední době koupili Vy?


6 komentářů

  1. já si zase koupila Caudalie beauty elixir... už kdovikolikaty... asi pátý? :) ten štětec vypadá skvěle btw!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. normálně jsem se díky tobě k beauty elixiru konečně zase dostala a nemůžu bez něj být! :D

      Vymazat
  2. S žaludkem nezávidím, sama s ním dost bojuji, tak víme jaké to je:( Ať je brzy lépe.
    Já už jsem popravdě dlouho za kosmetiku neutrácela, mám kolem sebe dobré duše, co to dělají za mě:) Nedávno jsem od sestry dostala tvářenku od NARS odstín DOUCEUR a od kamarádky MAC tvářenku DollyMix a z obou jsem nadšena:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Douceur je kráásná! máš okolo sebe zlaté lidi))

      Vymazat
  3. na první pohled ten štětec nevypadá zrovna kvalitně :/ ty tmavé štětiny ve mně evokují levné štětce. no každopádně ten lak má nádhernou barvičku, boží <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je právě strašně skvělý ale! má ty nejjemnější štětiny a rukojeť se strašně pohodlně drží, no jsem z něj nadšená)))

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig