Jo Malone Wood Sage & Sea Salt Cologne

Today I got my first ever cologne post for you. I wasn't really sure about writing this one because it's quite hard to describe the scent through the internet world but I'll try. I picked this one up at the London Heathrow Airport three weeks ago and I've been hooked ever since. Now I wanted something different - I've gone through three bottles of my favourite Burberry The Beat and it was time for something else. And I wanted something unusual which is my main description for this cologne.

When I first smelled the Jo Malone Wood Sage & Sea Salt I fell in love. It has a bit of sweetness to it in such a strange way (it's not really sweet but is at the same time) while the sea salt makes it smell fresh and clean. And then the earthy scent of sage. Oh my. I usually only spray once and it's enough for the whole day as it can be quite strong at first. But after a few minutes it turns into the most amazing woody scent I've ever come across. It really is a strange scent and you have to get used to it but I love it. It might be helpful to mention the notes so there you go:

Top Note: Ambrette Seeds
Heart Note: Sea Salt
Base Note: Sage

Have you tried any cologne from Jo Malone?
________________________________________________
CZ
Dnes mám pro Vás svou první parfémovou recenzi vůbec. Nebyla jsem si úplně jistá, zda ji vůbec psát, jelikož je dost těžké popsat vůni takhle přes internet. No ale zkusím to. Tuhle vůni jsem si koupila na letišti v Londýně zhruba před třemi týdni - a od té doby jsem vlastně nenosila nic jiného. Chtěla jsem něco tak trochu jiného a jelikož jsem prošla již třemi lahvičkami mé nejoblíbenější Burberry The Beat, bylo tak trochu načase. A tak jsem se rozhodla pro něco netradičního a to je asi můj nepřesnější popis této vůně. 

Když jsem si k Jo Malone Wood Sage & Sea Salt přičichla poprvé, věděla jsem, že je to to pravé. V té vůni je trocha sladkého, ale strašně zvláštně (na jednu stranu Vám totiž přijde, že sladká je a na druhou vůbec), a mořská sůl jí zase dodává čistou a svěží vůni. A do toho všeho ještě zemitá vůně šalvěje. Aaah. Většinou mi stačí jen jedno stříknutí, jelikož může být na začátku dost silná. Po pár minutách se ale rozleží do krásně svěží a přitom dřevité vůně. Je to vážně zvláštní a neobvyklá vůně a musíte si na ni trochu zvyknout, ale já si ji zamilovala! Pokud by někoho zajímaly 'notes', tak jsou vypsané nahoře.

Vyzkoušeli jste již něco od Jo Malone? 

8 komentářů

  1. I've never tried a Jo Malone but would love to give it a go, your photography is beautiful.

    Kim

    x

    www.callmekim.net

    OdpovědětVymazat
  2. OMG I ADORE this scent. I haven't bought it yet but I've smelt it in store and I love it so it is definitely on my Xmas list! My favourites are Pomegranate Noir when layered with Blue Agava and Cacao, and my other fave is English Pear and Freesia. SOOOOO lovely xxxx

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. it is a bomb dot com I know! I need more haha - and English Pear and Freesia sounds amazing!

      Vymazat
  3. Oh my gosh we LOVE Jo Malone! If an unlimited bank account was on the cards we would buy the entire range of colognes AND candles! xx

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. same here! I need to try some of their candles now <3

      Vymazat
  4. ta vůně mě neskutečně zajímá! :) u nás na ni můžu zapomenout, co? :/

    OdpovědětVymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig