FOTD: Red Or Orange?

I kinda failed with my 'one fotd a week' plan after the US but not it's back (well I hope so). And for today's I got two special things to show you. Are you still not over orange-y reds like me? Winter doesn't have to be all about those dark reds and berries, right? And this red (well orange I should say) lipstick is phenomenal. 

As you can see I'm pretty much done with my tan and this is actually my favourite time to bring out those vibrant colors. I got this L'Oréal Collection Exclusive By Doutzen* (the Doutzen's Red) from the Pure Reds Collection last week and I'm seriously excited about it. The formula is amazing (although I expected it to be a bit more pigmented - but it definitely is buildable without looking cake-y or uneven), really creamy and lovely and comfortable on the lips. It's a limited edition and it's out for quite a while now so I would recommend checking them out asap. I've decided not to go crazy with the rest of my makeup so after using my Bourjois Healthy Mix Serum Foundation I only went for a Topshop Blush in Pop. Now you might noticed my liner today and if I have to be honest I'm pretty damn proud of it. And it's all thanks to the Kat Von D Tattoo Liner in Trooper. It has the most amazing brush tip which you have to learn how to work with but one you do the result is to die for. Oh and the Anastasia Brow Wiz on my brows - but more on that later this week!

Would you wear this lipstick? And what are you wearing today? 


CZ
Vím, že můj plán 'jeden fotd každý týden' po Americe tak trochu selhal, ale teď už jsem zase v plné síle zpátky a fotd články (snad) taky! No a v tom dnešním Vám ukážu dvě nové věci, ze kterých jsem naprosto nadšená. Taky se nehodláte zbavit červeno-oranžových rtěnek? Zima přeci nemusí být jen o tmavých rudých a všemožných 'berries'! No a takhle červená (teda spíš oranžová) rtěnka je božská!

Jak jste si asi všimli, mé letní opálení už je skoro pryč a to právě to je má nejoblíbenější doba pro tyhle zářivé barvy.  L'Oréal Collection Exclusive By Doutzen* z kolekce Pure Reds jsem dostala minulý týden a nemůžu si ji vynachválit. Má skvělou krémovou konzistenci (i když jsem možná čekala o trochu větší pigmentaci, ale dá se skvěle vrstvit, aniž by vypadala nerovnoměrně - na fotce mám dvě a kousek vrstvy a vypadá skvěle) a je nádherně příjemná na rtech, vážně ji téměř necítíte! Jelikož je celá tahle kolekce limitka a je venku už nějakou tu dobu, rozhodně bych Vám doporučila se na ni podívat co nejdřív! No a díky této výrazné barvě jsem se rozhodla to se zbytkem líčení příliš nepřehánět a po Bourjois Healthy Mix Serum Foundation jsem sáhla jen po Topshop Blush v odstínu Pop. Možná jste si také všimli mých linek a pokud bych měla být upřímná, jsem na ně dost pyšná! A za všechno vděčím Kat Von D Tattoo Liner v odstínu Trooper, který má ten nejlepší štěteček, se kterým se sice musíte naučit pracovat, ale jakmile to dokážete, stojí to za to! No a na obočí mám svou novou Anastasia Brow Wiz, ale o tom zase příště!

Vzali byste si na sebe takovou rtěnku i teď? A co jste si v poslední době oblíbili?


*PR Samples

8 komentářů

  1. Damn girl, I love this look! Brows, liner, lips - all on point! Love the shade of that blush too.

    Tasha // shiwashiful.

    OdpovědětVymazat
  2. Such pretty makeup, lovely photo! x

    OdpovědětVymazat
  3. ta barva je opravdu zajímavá - v tubičce se vůbec nezdá. zrovna dneska jsem si koupila Fridu z této řady, všechny jsou povedené <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky jsem z ní byla překvapená, naživo je to vážně výrazná oranžová :) jsou nááádherné, zrovna Frida je božská :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig