FOTD: LUXEMBOURG

You may noticed the quality of the pictures is not the same as usual. Well, my camera has decided not to work which sucks but I'll hope to figure it out soon. And I wanted to show you my today's lip color so bad - it's NARS Satin Lip Pencil in Luxembourg. It's the only Satin Lip Pencil I own but something tells me I need more. It's really pigmented and not drying and it leaves a nice stain once it wears off. The best thing about today's FOTD is that it actually took me about five minutes to get ready (bright lips instantly make you look awake) - a bit of YSL Youth Liberator Serum Foundation, MAC's Charcoal Brown to contour a bit, Catrice Clear Brow Gel to set them brows and loads of Lancome Hypnose Masacara. And of course Luxembourg.

What are you wearing today?
__________________________________
CZ
Asi jste si všimli, že je kvalita fotek dneska trochu jiná. Můj foťák se rozhodl vzít si dovolenou, teď jen doufám, že se brzy vrátí. Nic mě ale nemohlo zastavit před tím, abych Vám ukázala co dnes nosím a hvězdou tohohle FOTD je NARS Satin Lip Pencil v odstínu Luxembourg. Je to jediná Satin Lip Pencil, kterou vlastním, něco mi ale říká, že budu potřebovat další. Je šíleně pigmentované, nevysušují a na rtech zanechávají stejnoměrný stain (takže Vám na rtech nezůstane jen čára podobná konturce). Nejlepší na dnešním FOTD je ale fakt, že mi to celé zabralo asi pět minut - troška YSL Youth Liberator Serum Foundation, Charcoal Brown od MAC na jemné vykonturování obličeje, Catrice Clear Brow Gel a spousta Lancome Hypnose řasenky. A samozřejmě Luxembourg. Proto miluju výrazné rtěnky, hned celý obličej probudí. Ve dnech, kdy nestíhám jsou mou volbou číslo jedna. 

A co dnes nosíte vy?

2 komentáře

  1. tyhle od Nars miluji, hlavně tu jejiž výdrž, já jsem zamilovaná do té orandžové "red squere" a ráda bych si pořídila i nějakou malinovou, ale nyní se ted zaměřují na velvet rtěnky od bourjois ty jsou dokonalé, zachnou na rtech během 60sekund a udělají takové plyšové rty a vydrží na rtech třeba 8 hod a ještě jsem večer měla co dělat abych to odlíčila :D jako vážně ani olejem to nešlo dolů, tak mám posvícíno asi na 3 odstíny z parfumérky a zbytek objednám na netu :) rozhodně doporučuji se podívat na ně do parfumérky / a ve fann mají na bourjois 30%slevy od 13-30.10 )

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty Bourjois znám, jsou skvělé, chystám se na něco tmavšího na zimu :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig