AUTUMN EDIT: BEAUTY

Does anyone actually remember my Spring Edit posts? These were some of my fist posts here on HL and I can't belive it's Autumn already. For this post I dived into my collection and picked up some products I want to start using again during the Autumn. So there you have it - my favourite Autumn trends.

Dark nails: I'm obsessed with dark nails at the moment. As I usually wear only neutral colors (Essie Who's the Boss is my all time favourite) I'm super excited to finally bring out my inner vamp. And the color doesn't really matter: dark green (Essie School of Hard Rocks pictured), black or purple.

Purple lips: I love berry toned lips - it's actually one of my favourite things about Autumn. But my newest obsession is purple. I'm currently working on a Purple Madness post so keep your eyes open, it might be cool.

Red-toned eyes: Already spoke about this one here. But is there something more autumnal than Cranberry by MAC? I don't think so. I usually create 4xPalette for each season (but that doesn't mean I use only these shadows of course) and this Autumn's picks are: basic white by Benefit, MAC's Handwritten, Cranberry and Sketch.

I'm also going back to winged liner because it just looks right with a dark lips. And I fell in love with highlighting once again which means two things: Bourjois Java Rice Powder & YSL Touché Eclat.

What are you loving during the Autumn?



Pamatuje si vůbec ještě někdo mé Spring Edit posty? Byly to jedny z mých prvních článků vůbec (což mi připomíná, že vlastně pořád nevěřím tomu, že už je to víc jak půl roku, co aktivně bloguju). Pro tenhle článek jsem se prohrabala svou sbírkou a přivedla zpátky k životu pár produktů, které chci zase na podzim používat. Tak se na to podívejme.

Tmavé nehty: Tmavé nehty jsou první věc, která ve mě vzbuzuje ten podzimní pocit. Jelikož většinu času nosím neutrální laky, jsem vždycky na podzim nadšená ze všech těch tmavých barev. A vlastně je úplně jedno, jaká barva to je: tmavě zelená, fialová nebo i klasická černá (na obrázku je Essie School of Hard Rocks).

Fialové rty: Mám celkově strašně ráda berry lips, ale moje nejnovější závislost jsou fialové rtěnky. Je na nich něco tak zvláštního a přitom elegantního, že si nemůžu pomoct. Zrovna pracuju na Purple Madness článku, tak to hlídejte!

Red-toned stíny: O tomhle už jsem trochu mluvila tady. Je vůbec něco víc podzimnějšího než Cranberry od MACu? Jednou za čas si přetvářím svou čtyř-paletku a tentokrát padla řada na: klasickou bílou od Benefitu, Handwritten, Cranberry a Sketch od MACu.

Také se budu zase vracet k linkám, protože je mám asi nejradši k výrazným, tmavým rtům. A znovu jsem se zamilovala do všemožných highlighterů a to především do Bourjois Java Rice Powder & YSL Touché Eclat.

Jací jsou Vaši oblíbenci na podzim?

2 komentáře

  1. tenhle odstín laku je vážně krásnej, pro letošní podzim mě od Essie baví odstín Dive Bar - také nádherná tmavá metalická barva. o Touché Eclat uvažuji už dlouho, moc bych ho chtěla vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pokud chceš zkusit Touché Eclat, ale nechce se ti za něj dávat tolik, vyzkoušej L'Oréal Lumi Magique korektor, funguje hodně podobně :)

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig