FANTASTIC FIVE: SEPTEMBER


Today I got quick favourites post for you. I'm back to my 'makeup routine' for over a week now so these are basically favourites from the past week. First thing I've been loving is actually a product I bought in Jakarta, the Bourjois Healthy Balance Powder (which you can get in the Czech Republic but it's quite hard to find the 52 Vanilla shade which is perfect for me) and I'm blown away. It's so nicely melted which means you can't see it on the face at all. I'm not a powder person but this looks so natural yet keeps oil at bay. Great stuff.

Another beauty related product I've been loving is my Burberry Eyeshadow in Taupe Brown. And I've been loving it in a particular way - all over my lids and even on my lower lash line. It creates the most amazing soft smokey eye effect which you can kinda see here. And lastly from the beauty department - Maybelline Fit Me Concealer. I would describe it as a NARS Creamy Concealer with less coverage. Basically it's great so if you're looking for a drugstore concealer, you know what to do. In terms of skincare I've been loving the La Roche-Posay Effeclar Duo+ once again. It's my 'safe product' whenever my skin is not feeling well. And it helped me again. And last but not least, can I do a favourites post without NARS? I don't think so. I finally found a perfect brush for contouring and it's the Mizubake Kabuki Brush. It such a little cute brush which fits my face perfectly and doesn't pick up too much product and blends everything nicely. Oh I love it. 


What have you been loving this past month?
___________________________________
CZ
Dnes se podíváme na mé oblíbence za září. Ke své makeup rutině jsem se vrátila před cca týdnem, takže jsou to vlastně oblíbenci za poslední týden haha. Začneme s dekorativkou a konkrétně s produktem, který jsme si dovezla z Jakarty. Bourjois Healthy Balance Powder se dá koupit i u nás, ale zatím jsem tu měla hrozný problém s hledáním odstínu  52 Vanilla, který mi přesně vyhovuje. A musím říct, že jsem z něj nadšená! Je krásně jemně namletý, tudíž na obličeji není vůbec vidět a přitom přirozeně zmatní pleť. Nejsem většinou 'pudrový člověk', jelikož mám dost suchý obličej a pudr to ještě zvýrazní, ale tenhle je skvělý.

Jako další jsem se už úplně zamilovala do svého Burberry Eyeshadow v odstínu Taupe Brown. A to nanesené přes celé víčko i na spodní lince. Vytvoří jemné, ale něčím strašně zvláštní smokey eye efekt, který můžete tak trochu vidět tady. A jako poslední z dekorativky tu mám Maybelline Fit Me Concealer. Popsala bych ho trochu jako NARS Creamy Concealer s menším krytím, takže pokud hledáte dobrý drogérkový korektor.. víte, co dělat. Z péče o pleť se mi znovu osvědčil La Roche-Posay Effeclar Duo+. Je to takový můj 'safe product', který vytáhnu vždy, když na tom má pleť není úplně nejlíp. A zase pomohl. No a jako poslední jsem si konečně našla perfektní štětec na konturování (a taky přemýšlím nad tím, jestli můžu vůbec někdy udělat oblíbence bez NARSu) - Mizubake Kabuki Brush. Je to ten nejroztomilejší malý štětec, který je pro můj obličej jako stvořený. Taky nabírá přesně tolik produktu, kolik potřebujete a všechno díky němu vypadá přirozeně a nenuceně. No je prostě skvělý.

A jaké produkty jste si v září oblíbili Vy?

2 komentáře

  1. Zoella Beauty! Mám krém, body mist a fizz bar a miluju všechno :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jééé už máš? my s kamarádkou pořád čekáme, až to přijde :D já zkouším fizz bar, chtěly jsme body mist, ale feelunique ho k nám neposílá :(

      Vymazat

© HI LYCHEE

This site uses cookies from Google to deliver its services - Click here for information.

Professional Blog Designs by pipdig